Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6665
View
132
Reply

"Jambunya, Lahai" - Kamal Adli Throwback Gambar Zaman Remaja, Netizen Terhibur

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-8-2019 10:21 AM | Show all posts |Read mode
Siapa sahaja yang tidak mengenali Kamal Adli, pelakon lelaki paling laku keras untuk tahun ini. Dua dramanya iaitu "Setelah Terlafaznya Akad" dan "Utusan Cinta Buat Adam" berjaya menambat hati penonton selain sentiasa trending di Twitter setiap kali ditayangkan di kaca televisyen.


Baru-baru ini, Kamal berkongsi beberapa keping gambarnya sewaktu mula-mula menceburi industri seni selepas memenangi pertandingan Hero Remaja 2008/2009.








Kredit foto: Facebook




Kebanyakan netizen yang melihat gambar throwback Kamal tidak menyangka bahawa lelaki tampan ini mempunyai imej 'jambu' suatu ketika dahulu.





Kredit foto: Facebook




Nampak lain betul muka Kamal dulu dan sekarang. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:27 AM | Show all posts
haha muka Innocent sgt
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka muka dia ni mmg taste aku...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Innocent betul
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:43 AM | Show all posts
KA ni mmg sejenis idaman lah.. kelakar.. muka tak hensem sgt tapi acceptable..
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:45 AM | Show all posts
memang jambu...budak sangat muka dia time nih
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:47 AM | Show all posts
semoga kurex dpt bersandar di lengan KA.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:51 AM | Show all posts
yesss...KA ni takde la hensem mana. tapi sedap mata memandang


dia ni orang mana ehh?
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
kechikchomel replied at 13-8-2019 10:51 AM
yesss...KA ni takde la hensem mana. tapi sedap mata memandang



Mak ayah dia tggl phg klau xslh. Mak ayah org phg n kedah
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:03 AM | Show all posts
dl lg ok dr skang
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:04 AM | Show all posts
Awat sekarang heols nampak busuk? Sejak couple dengan Timoh.
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:09 AM | Show all posts
wow jambu nya kamal ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:09 AM | Show all posts
love sgt dia...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg komen pun jenis acik2 suka nasihatkan pasal aurat, tapi dia paling kuat membirah. Kemam bibir tengok jantan.. Semoga bangla mengusap pulak acik2 & @jazaa100 @makcikgemuk
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 13-8-2019 10:47 AM
semoga kurex dpt bersandar di lengan KA.

Kalau boleh biar dia masa muka, jangan katakan bahu, seluruh tubuh pun aku sanggup.. Hahahaha @jazaa100
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Apsal dulu bersih n cerah, skrg belemoih
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:52 AM | Show all posts
dia menarik bagi aku....
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:55 AM | Show all posts
suka tgk dia berlakon natural sgt. mcm ada watak2 org di sekeliling kita je
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Kamal Adli ni kalau buat gigi lagi nampak hensem. Tapi jangan buat gigi macam Mike Ang tu...dah macam mentos bersusun dalam mulut rupa kejadian
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 12:17 PM | Show all posts
masa dulu wangi...sekarang kepamssssss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.125789s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list