Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
307
View
10
Reply

Lagu Nashid Kumpulan Raihan

[Copy link]

Author: hazzhazwani    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-8-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Pernahkah anda mendengar nama kumpulan nasyid Raihan?Dahulunya zaman nenek2 kita sangat sinonim dan diketuai oleh mr Nazrey Johani.. Jangan tak tahu he is convert persons seorang muallaf,

Begitu berjayanya beliau dan lagu2 kumpulan nasyid ini penuh dgn mesej-mesej nasihat

Walaupun tonanya adalah modern,tetapi ianya digemari di kalangan warga berumur,aha..:-) ;-)
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman nenek2? Nenek tt umur berapa?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
lililen replied at 12-8-2019 09:36 PM
Zaman nenek2? Nenek tt umur berapa?

Hahaha mungkin nenek dia umur 30-40an mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenek baru 30an ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow gitu nenek TT ni umur brp
Btw lagu2 Raihan ni digemari oleh setiap lapisan umur, bkn nenek2 aje suka tp bdk2 serta yg remaja smp lah yg umur dlm lingkungan 30 an camtu semua suka lagu2 raihan
Dan bkn shj Muslim yg suka tp Jon Muslim juga suka dgr dan ikut menyanyi
Dan TT klu nenek2 tu kaka rs lbh pd nasyid zaman 70 an dan 80 an, raihan ni tahun 90 an dan nenek tt sure muda sgt
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Hehehe..tu lah aku rasa raihan ni aku dengar masa aku sekolah dulu..tapi aku belum level nenek lagi. Nak tau jugak nenek TT umur brapa
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:31 AM | Show all posts
mungkin nenek TT dlm lingkungan 50an-60an kot .. masa diorg mula2 dengar tu dlm umur 20-30an
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 10:52 AM | Show all posts
golongan nenek nenek ? hahahhaha .. kasar gurau
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 02:18 PM | Show all posts
Edited by sungailui at 13-8-2019 02:19 PM

jadinya nk kena share tajuk lagu ke TT dlm ni?

IMAN MUTIARA

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 04:48 PM | Show all posts
adoi zaman nenek-nenek   tt umur berapa nie untuk tidak ot lagu raihan paling aku feveret ingat lima perkara tu sebab bile lagu tu keluar lirik lain tak tahu yang tahu part korus je..
Ingat lima perkara sebelum lima perkara
Sihat sebelum sakit
Muda sebelum tua
Kaya sebelum miskin
Lapang sebelum sempit
Hidup sebelum mati
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 04:50 PM | Show all posts
aduhh hahahah zaman2 40-50an kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081151s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list