Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
1981
View
66
Reply

[Tempatan] Edisi zombie: Benang zaman najib muncul kembali?

 Close [Copy link]

Author: dodolgemok    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-8-2019 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by dodolgemok at 12-8-2019 01:58 PM

Mohon segala momod jawab kenapa benang zaman 2016 muncul kembali, bukan satu dua tpi penuh satu page muka depan. Kenapa tak archive kan jah benang tu? Katup benang hot topic laju jah, benang zaman dinosor purak2 xnmpak. Motippp??

@Muntz @FanTasyCreaTioN @AceHand @perang_sivil
zombie-hand-rising-out-of-a-graveyard-K831YX.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-8-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 12-8-2019 01:54 PM
Benang pasal accident melayu vs cina dah kena katup ke?


Ye sis, dh katup. Last dodol merempan dlm benang tu jam 1 pagi semalam. Bangun jam 7 dh hilang. Dodol syiak benang tersebut jdi tmpat makian dan hamburan kata2 rasis, tu sebab kena katup, xde kawalan dh. Ataupon polis? suruh katup takut halang siasatan(telahan sahaja). Gittewww polis suruh katup kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul. Ingatkan fon i yang ada problem
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu le
Tak pasal2 aku baca benang sambut raya kat mcd tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
jfq replied at 12-8-2019 01:51 PM
Tu le
Tak pasal2 aku baca benang sambut raya kat mcd tu

Benang pasal accident melayu vs cina dah kena katup ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi jenuh nak scroll nak cari benang august 2019
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 12-8-2019 01:54 PM
Benang pasal accident melayu vs cina dah kena katup ke?

Dah kebawah kot
Sbb hantu mana yg up benang 2016 berlambak2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-8-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
jfq replied at 12-8-2019 01:55 PM
Dah kebawah kot
Sbb hantu mana yg up benang 2016 berlambak2

Dh jatuh menjunam smpai page berapa ntah. Dodol abaikan jah, buat benang baru byk2 supaya benang lama tenggelam.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:01 PM | Show all posts
Maideen tunggu kalau ada thread dimana Najib Kepit ada memuji Haron Din (seorang pengamal perubatan ala Isle) apabila si Haron Din berkata "Tak kan lah Najib begitu bodoh nak masukan duit itu ke akaun dia sundri!"

Sekali betul betul si Kepit tu masukan duit cilok tu dalam akaun dia sundri....hahahahahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-8-2019 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Maideen. replied at 12-8-2019 02:01 PM
Maideen tunggu kalau ada thread dimana Najib Kepit ada memuji Haron Din (seorang pengamal perubatan  ...

Kahkahkah itu adalah kebodohan utama najib dan konco2. Dodol ingat lgi sekor cacai kimakruk(bukan nama sebenar) @kemaruk pon ada mengatakan sedemikian. Dia cakap bodoh lah najib kalau masukkan duit ke akaun sendiri. Ujong2 sendiri mengaku tpi acah2 xtau ada duit byk tu dlm akaun dia. Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Uols reply apa kat thread eksiden tu pada iols?
Uols marah iols ke..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-8-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 12-8-2019 02:09 PM
Uols reply apa kat thread eksiden tu pada iols?
Uols marah iols ke..

Xingat lah sis, byk sgat dodol meroyan dlm benang tu. Apa yg sis tulis dlm benang tu? Kalau tulis bengap2 dodol carut lah kot? Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Pelik lah nape thread eksiden tu kene katup.. Kes2 zulfarhan ngan adib pun rilek je thread on..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok dodol jangan lupa soalan kita tu ye. Masih belum berjawab

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Momod pun ade Hari rehat.
Sabar jap eh.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 12-8-2019 01:56 PM
Ye sis, dh katup. Last dodol merempan dlm benang tu jam 1 pagi semalam. Bangun jam 7 dh hilang.  ...

Tak sempat aku nak membaca replies momod tulis apa dah katup

Anyway, kebangkitan melayu memang kena control nak neutral kononnya tapi ala2 katak dalam periuk air panas
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:37 PM | Show all posts
sendu ditepi telaga skejap tgk thread dulu2...sebelum kena serang dgn babi politik
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:37 PM | Show all posts
KIM.K replied at 12-8-2019 06:31 AM
Tak sempat aku nak membaca replies momod tulis apa dah katup

Anyway, kebangkitan melayu memang ...

ko bila nak mampus sis?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 12-8-2019 02:17 PM
Xingat lah sis, byk sgat dodol meroyan dlm benang tu. Apa yg sis tulis dlm benang tu? Kalau tulis  ...

Iols x tulis gitu..
Iols nak tau penjelasan saksi baju biru x silap
Hohoho
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:40 PM | Show all posts
Mohon segala momod jawab kenapa benang zaman 2016 muncul kembali, bukan satu dua tpi penuh satu page muka depan. Kenapa tak archive kan jah benang tu? Katup benang hot topic laju jah, benang zaman dinosor purak2 xnmpak. Motippp??
Tak tau apa - apa tak perlu merempan.

Pihak Pengurusan tengah berusaha membaiki apa yang berlaku kat C.I sekarang.

Berlaku dari pukul 6am pagi tadi.

Tak perlu nak meraung melolong melalak sebab nak sambung mencarut pukul 7am.

Thread tu tak d katup pun.

Di pindah SEMENTARA sehingga apa yang berlaku d C.I but masa ini dapat d atasi.

Itu lah pasal. Dodol pon takajut jua, last dodol meroyan dlm benang tu jam 1 pgi semalam. Bgun jam 7 pgi dh hilang.


Motip pula kata masuk Porum pukul 7am dah takde Thread tu?
This thread was moderated (Move) by AceHand at 12-8-2019 09:18 AM




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.115747s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list