Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21766
View
250
Reply

Johan dan Ozlynn kena game ngan Erma Fatima

[Copy link]

Author: ira_sindarella    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-8-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
terbaca kat mstar tadi yang Johan dan Ozlynn tak puas hati erma ajak tolong tolong teater dia. so johan dan ozlyn sangka projek biasa biasa je..

sekali sampai tmpat rehersal, rupanya projek besar siap ada muka popular yang lain..

so beliau pun rasa tertipu sebab erma bayar dia harga tolong tolong ajer...


sapa ada pengalaman kena game ngan Erma.. I agak bengkek dengan erma sebab sebelum ni pun pernah ditimpa nasib yang sama. aku sangka sebab aku rakyat marhaen tu erma kenakan aku dan team aku.  rupanya sesama artis pun dia sibuk mencarik untung benefit lebih utk diri dia jer....

sedih ler ngan erma.. dia pengarah best. karya dia.. boleh so so.. kira oklah.. tapi seringkali manipulate orang utk dptkan keuntungan untuk diri dia. baik dlm dunia bisness mahupun dunia hiburan.. huhuhu

sebab tu agaknya agensi dah meluat lerja ngan dia. guna kapasiti nak tolong utk benefit diri sendiri.
Screenshot_2019-08-12-13-03-18-42.png
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:17 PM | Show all posts
fuyooooo... tak sangka plak ek..
erma pun bkn bhase bhase pya org, sanggup kaa buat hal camni?
tt kasi laa spill the tea extra sket.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:25 PM | Show all posts
Sebab tu orang tak deal business dengan member member.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Hutang dgn penulis skrip masih tertunggak
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
CikRoyanners replied at 12-8-2019 01:26 PM
Hutang dgn penulis skrip masih tertunggak

drama mok cun ke? klau bleh request stop drama tu dh lma aku request...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Cash mengata EF?
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke sangat rapat depa ni ngn erma? Adik sengkuang bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah discuss dgn erma ke belum?? Apa respond erma kalau dah discuss? Mungkin bagi erma benda yg dia minta tolong tu no big deal ke, tp bagi diaorg mcm too much. So they should bgtau la erma betul2
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat dulu2 sheols game si tin bekah.... kene saman then sheols bayo tin bekah duit 10k tu guna syiling 10 sen tak silap... amboi gigih sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
merahrose replied at 12-8-2019 01:27 PM
drama mok cun ke? klau bleh request stop drama tu dh lma aku request...

I pon x phm ngape rakyat msia terhibur dgn mokcun jadah tu.  Baiklah keluarga iskandar lg bestt
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Meluat la tengok drama mok cun tu... Dah xde idea lain ke
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:48 PM | Show all posts
entah-entah gimik je..nak war-warkan teater pawanaisabella tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
merahrose replied at 12-8-2019 01:27 PM
drama mok cun ke? klau bleh request stop drama tu dh lma aku request...

Serius la mengarut kot citer tu. Kenot brain
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 01:59 PM | Show all posts
PongKang replied at 12-8-2019 01:39 PM
Teringat dulu2 sheols game si tin bekah.... kene saman then sheols bayo tin bekah duit 10k tu guna s ...

dia bayar guna duit 1sen babe..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari dulu aku x pernah rasa drama dia best...
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
merahrose replied at 12-8-2019 01:27 PM
drama mok cun ke? klau bleh request stop drama tu dh lma aku request...

Kan.. geli aku nengok.. ngan kekepaman
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya sila stop tayang mokcun yang syok sendiri tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan2 yang minta projek tolong ni sengkek, biasanya kedekut sikit. Untung nak berlipat makan sorang sebab usaha gigih dia katanya
Orang lain tu bayar dengan terima kasih je. Kepala tak centre tu, sila sound je direct. Kalau nak sound 3-4 hari lepastu pon takpe macam jozlyn ni. Diorg takreti fikir benda2 matematik ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
PongKang replied at 12-8-2019 01:39 PM
Teringat dulu2 sheols game si tin bekah.... kene saman then sheols bayo tin bekah duit 10k tu guna s ...

Pastu tin bekah amik duit tu sedekah kt mangsa banjir kt pahang.

Sheolls senyap trus.
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam mok cun....Acik dukun macam kerang busuk.....over sangat

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.236165s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list