Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1704
View
82
Reply

How u handle rejection.

[Copy link]

Author: noraidil_06    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-8-2019 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Mula2 rase nk create MN.
Tp x jadilah.
Sbb takut x sampai maksud bile nk bercerita.

So m having some projects going on, bekerjasama dgn some travel agent. Iols sll la lepak kt satu ofis ni.

Ade 2 org bdk intern, a boy n a girl. So iols sll la say hi to both of them. That boy baik je budaknye. So iols sll praise 'bagus awak ni, rajin'. It's stop there.

Then one day his bos suruh heols contact me sbb nk buat slide for presentation. Starting that text heols keep la texting me. Mula2 m trying to be nice balas txt dia.

When he start tanye 'sis ok ke having relationship dgn man 20 yrs younger'.  I jawap 'ok je, Hal peribadi msg2'.

Mlm esok, heols text lg. Tp iols ngantuk, koser mak nk balas.

N he keep texting n texting sampai iols rimas. N I told him 'if u wanna try me, u can stop now, sbb I m not interested n obviously m taken'.

Iols pun ingat abis situlah. Rupe Tak!

Heols tgh menyusahkan hidup iols dgn mcm2 hal.  For Haven sake u r 22. N I don't understand y dia nk bitter sgt. Dunia luas lg. Mcm perempuan lg dia akan jumpe. Kenape mcm Ni?

Ok, jom bawang sama2.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeh. Jenis psycho ni. Pernah la dapat ex yang jenis gini tak reti bahasa. Iols terima sebab orang kan selalu cakap, pilih orang yang sayangkan kita. End up rupanya psycho aduh susah betul hidup. Scary.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Most probably pernah mimpi basah dengan Mak. Younger men kalau berani sangat tanpa menghormati orang lain biasanya kepala dia carried away
They are very brave
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 10-8-2019 05:22 PM
Most probably pernah mimpi basah dengan Mak. Younger men kalau berani sangat tanpa menghormati orang ...

Eiwww. Pls go get girl ur age
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sound direct tag nama dia di socmed atau kumpul bukti dan buat report polis dia ganggu kau guna term gangguan seksual. Dh kena reject pun masih tak paham bahasa. Silapnya pergi iyakan tak kisah relationship umur muda. Mungkin dia terinspirasi nak masuk line. Tapi kalau aku jadi boy ni aku move on je walau kecewa, nangis tepi bucu sambil dengar lagu sedih. Dulu crush aku nak kahwin dgn org lain, seminggu gak hati aku duka lara. Lepas tu aku makin dapat terima realiti walau terpaksa hadap wajah dia hari2 di office. Dekat setahun, then hati aku move on jatuh cinta dengan orang lain.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
beraninya umur set2 pubic baru nk tumbuh nk try bini org.. kenot brain!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2019 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Itzy replied at 10-8-2019 06:58 PM
Sound direct tag nama dia di socmed atau kumpul bukti dan buat report polis dia ganggu kau guna term ...

Kalau ikut hati nk je ss n send kt bos dia. Tp kesian plak.

Semalam masa dia nk blk, dia gi bye bye kat semua org, except me. Adoyai
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Move on. Atleast kita ade pilihan lain
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2019 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
diggerr replied at 10-8-2019 07:26 PM
Move on. Atleast kita ade pilihan lain

Pilihan apa tu babe?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak jadi anak ikan. Nak minta beli spenda, bayar ccm keta, nak rasa kulit LV. Disgusting ya..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 10-8-2019 09:32 PM
Nak jadi anak ikan. Nak minta beli spenda, bayar ccm keta, nak rasa kulit LV. Disgusting ya..

Tu la. Ingat kite bodoh. Oh pls
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 10-8-2019 07:15 PM
Kalau ikut hati nk je ss n send kt bos dia. Tp kesian plak.

Semalam masa dia nk blk, dia gi bye ...

Haa childish nya
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kes normal tu. Mmg da salu jadik.
Org2 tua mmg pantang kena puji
Tp elok jugak tt beringat sblm kena.
_20190810_232136.JPG
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
bangcak replied at 10-8-2019 11:26 PM
Kes normal tu. Mmg da salu jadik.
Org2 tua mmg pantang kena puji
Tp elok jugak tt beringat sblm  ...

Kan himun. Warga tua mmg mudah perasan. Mcm awak la
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Time suka tu memang pandang semua manis wangi lawa la. Baik yg muda hingga la yg dah renta. Masih lagi x gunakan akal yg waras bila kena bab ni. Bila dapat jadi bini yg sah boleh pulak sia - siakan. Rasa nak luku pala je jenis yg macam ni.
Iols de la melalui fasa2 kena rejek dalam bab keje or relationship. Mmgla bitter n susah nak terima kenyataan tapi keep trying to reasoning.
Memang susah nak deal ngn org yg xbleh terima rejection kita lebih2 lagi menyusahkan keje kita. Just buat muka toya selamba n layan mcm biasa jela. Be firm ngn keputusan kita. Dah jumpa mainan lain nanti kurangla bitter nya tu. Mintak dijauhkan la kena guna2 mak esah ni ye.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-8-2019 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
missinpiece replied at 10-8-2019 11:44 PM
Time suka tu memang pandang semua manis wangi lawa la. Baik yg muda hingga la yg dah renta. Masih la ...

For me, rejection tu part n parcel of life la. Sedih tp dunia ni luas. Kite move on la
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Budak laki tu ensem tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2019 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_emily replied at 11-8-2019 12:32 AM
Budak laki tu ensem tak?

Muka budak2 la.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
wah..maka meraunglah ank dara meratap hiba bila si bujangan muda belia pon pilih set2 warga emas cam uols ni..
pasti ada rahsianya kan knp dipilih tu. .
agaknya cinta pndang pertama kot tu..hehehe.
tp buat x reti sudah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-8-2019 04:20 AM From the mobile phone | Show all posts
yuki812 replied at 11-8-2019 02:41 AM
wah..maka meraunglah ank dara meratap hiba bila si bujangan muda belia pon pilih set2 warga emas cam ...

Dia ada ckp. Tp mls nk tulis kt sini. Sbb pd sy mulut lelaki di usia apa pun, sama je, manis dan bohong. Satu jelah blh ckp, dia kate sy wangi.lol.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.106429s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list