Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9468
View
122
Reply

"Sederhana Tapi Bermakna" - Izreen, Ude Anjur Majlis Aqiqah Dan Tahnik Untuk Aaron Ibrahim

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-8-2019 11:07 AM | Show all posts |Read mode
Setelah hampir sebulan lebih aktres Izreen Azminda melahirkan anak pertamanya bersama pemuzik Ude Wahid, majlis tahnik dan aqiqah telah diadakan untuk meraikan kelahiran anak pertama mereka itu.

Gambar sekitar majlis itu telah dikongsi kedua-dua pasangan ini di laman Instagram masing-masing. Untuk rekod, Izreen melahirkan bayi lelaki yang diberi nama Aaron Ibrahim pada 29 Jun lalu.










"Terima kasih bagi mereka yang menjayakan majlis tahnik dan aqiqah semalam.. Serba sederhana, tapi penuh bermakna.. (and happy 2nd Anniversary Abang @udewahid)," tulisnya.


Majlis yang disambut secara sederhana dan diiringi selawat nabi itu kelihatan bermakna sekali kerana pasangan berkenaan turut menyambut ulang tahun perkahwinan mereka yang ke-2.


Izreen juga sempat memperlihatkan dekorasi pelamin sempena majlis aqiqah dan tahnik tersebut. Cantik betul!








Izreen dan Ude Wahid sebelum ini telah bernikah secara senyap pada 8 Ogos 2017 dan telah menimbulkan kontroversi kerana dipercayai menjadi punca perpisahan antara Ude dan bekas isterinya Intan Liana.








Kini, masing-masing sudah 'move on' nampaknya. Doakan yang baik-baik saja! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Ermm satu jer nak ckp selamat dtg ke dunia suri rumah. Intan dah mendunia.. Terbalik plop akrg haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 11:16 AM | Show all posts

tanya sikit, kenapa anak nama orang bani israel ?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 11:34 AM | Show all posts
anak dia nama little sweet dais ke? nama je kindergarden
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 10-8-2019 03:34 AM
anak dia nama little sweet dais ke? nama je kindergarden

Dais tue pelamin in bm,uols. Nama sponsor kah kot.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 11:54 AM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 10-8-2019 03:34 PM
anak dia nama little sweet dais ke? nama je kindergarden

dais je kot.. sbb nk buat hastag letak la littlesweet tu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 12:00 PM | Show all posts
Edited by sayawifenikmie at 11-8-2019 01:30 AM

fair and square lah .... Intan diceraikan dan mendonia katanya  ..... kalau tak diceraikan dan tak mendapat liputan ... intan masih seorang isteri dan ibu yg marhaen ..... izreen dapat suami dah bahagia tapi hilang kemahsyoran ..... adil lah tu.


esok2 insyaallah intan ketemu jodoh baru yg jauh lebih baik
esok2 juga .. izreen mungkin akan ada punca rezeki yg lain

begitu lah adat dunia
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
So mak si Ude mencemar duli tak kat situ? Itu yang netizen nak tahu
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 10-8-2019 12:00 PM
far and square lah .... Intan diceraikan dan mendonia katanya  ..... kalau tak diceraikan dan tak  ...

Kak, I xpenah lagi jumpa pencaras dan yg rela dicaras yg terkena kifarah..aman2 je hidup bahgia sampai skrg. Life's like that la kot agaknya.. someone did something bad to u, belum tentu hidup dia selepas Tu tak bahagia
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 10-8-2019 12:05 PM
So mak si Ude mencemar duli tak kat situ? Itu yang netizen nak tahu

Iolls pon tertanya2, ada yg mencemar duli ke tidok? Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian juger tgk dias..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah kedua2nya.. Moga anaknya dpt membesar dgn kasih sayang drpd kedua ibu bapanya..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Turn off gila tgk taik lalat si kude ni..wekkk
Sesuai la ngn ko jering oiii..takut ank kena kecam ke sbb tu tutup???g mampos la jering
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Selamat dtg ke dunia harun ibrahim... Eh Aaron...
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga Aaron membesar jd anak yg soleh yg membahagiakan ibu ayahnya
Buat pasangan ni moga bykkan muhasabah dan diberi keberkatan dlm kehidupan berumah tangga
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Majlis tu kt masjid kan..dgn org2 masjid yg solat situ terus terus buatlah kan.senang dh alang2 jemaah ada..terus buat..
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam kesian pulak tengok majlis diorang ni. Nampak sepi dan terpinggir.
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai arini ye sheols xbukak komen tu... hahahaaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Done justifying
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 02:34 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 10-8-2019 11:34 AM
anak dia nama little sweet dais ke? nama je kindergarden

nama aaron ibrahim kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.120851s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list