Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11089
View
91
Reply

[Edisi Hauk] Artis Bertudung tapi Berfesyen tak Sesuai

[Copy link]

Author: awex^returns       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-8-2019 05:13 PM | Show all posts |Read mode
Bukan nak bercakap tentang gossip sangat. Bukan nak jadi #ustagajah. Tapi semakin ramai artis / selebriti yang bertudung tapi berpakaian tak sesuai. So, aku sajalah buka thread ni selepas tengok dua orang selebriti ni tadi. Motifnya perlu ke tudung kalau nak berpakaian macam ni, ambil je lah tudung saji tu tutup kepala
Korang boleh lah tambah mana yang patut

Mod kalau tak sesuai, boleh lah tutup. Takpe, iols redha

Ni aku nampak kat IG Vivy Yusof tadi, anugerah Hurr TV (rancangan / TV apa tu aku tak pasti)


Elfira Loy
aku tahu lah dia mengandung dah sarat, tapi perlu ke pakai baju nampak betis ni. Tudung berjela-jela lebih, kain tak mampu nak labuhkan ke


elpira.jpg

Vivy Yusof

Perlu ke pakai tudung kalau lengan tu telus.

bibi.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dahhhh tu je ke gambarnya...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:18 PM | Show all posts
Elfira pakai seluar tu...vivy pun ada inner
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:20 PM | Show all posts
pure_lady replied at 9-8-2019 05:16 PM
Dahhhh tu je ke gambarnya...



Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 9-8-2019 05:20 PM

Baru sinsing lengan nak hencap.. Terbantut terus.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:23 PM | Show all posts
ciputnya.. ingatkan tt ada beratus koleksi gambau..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku paling tak boleh yg pkai ketat2 sendat tudung lilit leher. Seramm
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak jena iol rasa yg pkai tudung plg x cntik nmpk penyet kepala dia
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-8-2019 05:30 PM | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 9-8-2019 05:23 PM
ciputnya.. ingatkan tt ada beratus koleksi gambau..

ceh, kan aku dah cakap sebab aku nampak gambo dua orang ni

sila lah tambah mana yang korang nak tambah


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-8-2019 05:32 PM | Show all posts
ell2026 replied at 9-8-2019 05:18 PM
Elfira pakai seluar tu...vivy pun ada inner

haar lah tu, husnuzon
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Nie semua fesyen org tutup kepala la...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg pakai turban tp leher pendek mcm kura2 pn byk...& yg pakai palazo singkat.  Buruksss
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyawa sis. Rengsa tgk tua2 pkivtdg seluar sentang pacak kaki ke langi
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ell2026 replied at 9-8-2019 05:18 PM
Elfira pakai seluar tu...vivy pun ada inner

Jenuh aiols tilik. Mata aiols rabunkah?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Asben el x tilik betul2 ke pakaian dia tu?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
bertudung/menutup rambut tapi tidak menutup aurat, ni fesyen orang2 zaman sekarang

untuk aku yg tidak bertudung ni, orang akan kata "at least diorang tu bertudung", heh
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tin itik mcm kotak hadiah da aq tgk...yg si elbulu tu ntah la xtaw nk komen apa da..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Liyana jasmay....pkai tudung tp still x dpt fashion yg sesuai dgn die. Please hire fashion designer
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade inner tak tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang x faham skg ni..beli tudung bukan main harga dhla mahal dpt labuh..tp bile pakai pusing2 yg depan tarik terus ke belakang..yg kt belakang je berkibar..yg depan cekik ke leher..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092549s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list