Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14859
View
223
Reply

Kaya Tapi Tak Riak! Netizen Dakwa Jam Tangan DS Siti Nurhaliza Berharga Lebih RM600 Ribu

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-8-2019 01:31 PM | Show all posts |Read mode
Datuk Seri Siti Nurhaliza, nama gah yang jarang-jarang menunjukkan kemewahan yang ada padanya.


Walaupun terkenal, tapi tetap rendah diri. Mungkin sebab itulah penyanyi nombor satu Malaysia ini dipuja ramai.




Foto: IG




Kalau orang dah kaya, tak payah beritahu harga barang yang dipakainya pun orang lain tahu!


Di Twitter, kecoh bila ada netizen mendakwa harga jam yang dipakai Siti harganya lebih kurang ASD100,000 hingga ASD150,000.




Kredit foto: Twitter




Cuba teka berapa dalam Ringgit Malaysia? Ya ASD150 ribu lebih kurang RM628,000. Wow!


Bukan itu saja, harga tayar basikal dan kasut Siti pun orang gigih mencari harganya. Tengok sendiri:




Kredit foto:




Kredit foto: Twitter






Walaupun pakai barang beratus ribu, tak pernah langsung nampak penyanyi ini sombong atau riak betul tak?


Ada yang kata, contohilah Datuk Seri Siti. Bukan macam sesetengah tu, baru beli stroller harga RM3,000 pun dah kecoh satu dunia. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Humble...salah satu sebab Kenapa dia mampu bertahan lama
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 01:43 PM | Show all posts
hang nak kena saman ke cerita stroller ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by RumiMenari at 9-8-2019 01:48 PM

Cari reputz petik psl stroller ni nnt dikatenye tokti  tumpang glemer diorg
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 01:59 PM | Show all posts
siapa yg stroller mahal tu?

tudia jam tangan n tayar beskal dia.. mahal bole beli rumah + kereta siap..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:04 PM | Show all posts
walopun aku x minat tokti, tapi aku respek work ethic and daya tahan dia dalam industry, keje kuat belanja pun kuat kan tokti.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:07 PM | Show all posts
apa yang dia ada sekarang hasil apa yang dia kerjakan dulu.. zaman remaja hilang sebab muda lagi dah jadi artis..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:10 PM | Show all posts
wahhh murah rezeki sheols.. janji tak riakk.. rakyat sukaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:12 PM | Show all posts
Iols berkenan makeup Tokti, tapi shade tu tak sesuai yach terlalu cerah untuk tona kulit sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:13 PM | Show all posts
tokti adalah retis yang tak pernah pakai barang fake mengikut kata kakak meols
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:15 PM | Show all posts
mcm ni baru dikata tak riak, tuan punye badan2 senyap... netizen yg CSI


Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
mesmerize replied at 9-8-2019 01:59 PM
siapa yg stroller mahal tu?

tudia jam tangan n tayar beskal dia.. mahal bole beli rumah + kereta  ...

Sebab tuh orang gelak ajer nengok peel meriak walaupun riakkan itewww tak ler setara maner pun

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyakk. Duittt tuuuu... Non stop kerje...
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:22 PM | Show all posts
aku minat pouch dia tu. ada sekali tu dia ride, dia pakai gucci, cantik sgt aku tgk. tp aku mapu tgk dan berangan je lah
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:23 PM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 9-8-2019 01:43 PM
hang nak kena saman ke cerita stroller ni?

nanti cik buah ngamuk pula kheenn..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
So mana acik2 pprt yg ckp siti toron smua projek sbb nak support family? Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Iosl teringin nak pakai mahal mahal tp tak mampu.. Tgk jer la whuahhh.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:48 PM | Show all posts
satg kena samaniah baru tau hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah.. Dia berhak utk rewards diri sendiri. Start keje umo 16thn kot.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
I tengok gambar tu mcm joy ex midon tu... Hahahhaha...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.109577s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list