Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8663
View
91
Reply

Leggings Pula Ketat, Netizen Kecewa Lihat Perubahan Mendadak Mira Filzah

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-8-2019 10:16 AM | Show all posts |Read mode
Semasa mula-mula menceburi bidang lakonan, Mira Filzah dikenali sebagai gadis yang sopan dengan penampilannya menutup aurat, menjaga batas dengan muhrim serta lemah lembut.


Tapi, peminat mula perasan Mira kini lebih terbuka dalam penampilannya dan kian berubah daripada penampilan asalnya. Perubahan itu nampak sangat ketara dalam drama terbarunya "Sweet Dreams".


Tambahan pula apabila Mira dilihat mengenakan leggings kulit yang ketat dalam satu entri di laman Instagramnya.




  



Kebanyakan peminat rata-ratanya kecewa kerana jelas kelihatan perbezaan dengan imej sopan yang dibawanya dahulu.





Kredit foto: Instagram




Antara imej lama Mira yang dirindui peminat:




  



  



  



  



Jadi, salah Mira atau salah stylist drama "Sweet Dreams"? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:22 AM | Show all posts
Tak tau nak komen apa...makin popular makin urban kot...style pun tukar
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:33 AM | Show all posts
kalau betul mementingkan jaga aurat kesopanan etc, takde nya la dia nak jadi retis..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 9-8-2019 10:33 AM
kalau betul mementingkan jaga aurat kesopanan etc, takde nya la dia nak jadi retis..

Haha kan.. Retis bertudung ker tidok sama spesis ajor..
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:35 AM | Show all posts
allahaaii..berlambak kt luar sana hijabista pakai ketat2..kdg tu kompius motif depa pakai tudung utk apa..fesyen or betul2 ikut syariat
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:37 AM | Show all posts
MF koyak ke? Hehehee
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Semalam dah cerita dia juling, hari ni ketat pulak.. Berapa banyak nak cerita pasal dia ni????
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Lor sebelum ni pun menjaga aurat sangat ke..sudah sudah lah sibuk aurat org....kalau irma hasmi ke wardina ke diana amir ke tibe tibe berlegging boleh jugak lah tegur..ni MF..biarlah dia...just enjoy the show tak blh kerr   
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:47 AM | Show all posts
Sebijik macam Lofa la MF ni. Apa yang ditonjolkan tak menepati apa yang netizen harapkan nak tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:50 AM | Show all posts
kisah pulak dia...y penting dia masyuk...dia pakai je la apa producer suruh
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Perlu ke hari2 cerita pasal MF {:question
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:04 AM | Show all posts
best sangat ke dia ni sampai hari2 ada cerita
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:08 AM | Show all posts
hahaha ktorg kat office pun tgh membawang pasal ni... ramai sgt sgt sgt yg kecewa dgn MF skrg... ramai yg merajuk unfollow dia dah... moga MF berubah la jgn terbuai sgt dengan keglamouran dunia artis ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:09 AM | Show all posts
dia nak telanjang pun takpe....nanti ada la peminat backup....sebab dia kan 'mira filzah'
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:10 AM | Show all posts
hari2 ada thread pasal mf, nak menang abp taun ni kot ;)
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:11 AM | Show all posts
kena la urban uouls... barula versatile.. gituh
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:11 AM | Show all posts
mode police aurat netizen sentiasa on! never off duty! retis oiiii retissss.....tak lapar kita kalo dia bogel sekalipun.
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:12 AM | Show all posts
people change..tiberrrr
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:12 AM | Show all posts
lol..artis kot...nitizen pun....

klu dia jenis bersopan santun jaga aurat or batas2 pergaulan takde nya dia jadi pelakon....

hahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:29 AM | Show all posts
mmg mcm tu kan. artis mesti pakai seluar ketat. klu tak bukan artis
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.164322s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list