Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11062
View
143
Reply

"Sakit Teruk Dia Ni"- Pakai Skirt Pendek, Iqram Dinzly Menari Seksi

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-8-2019 06:37 PM | Show all posts |Read mode
Lama dah tak dengar cerita Iqram Dinzly 'menggila'.


Pelakon ini banyak menimbulkan kontroversi bila selalu buat live dan muat naik video yang dilihat macam terpesong dari landasan agama.


  



Tak tahulah apa yang ada dalam fikirannya sebab sampai sekarang nampak macam tak ada perubahan pun?


Baru-baru ini kecoh lagi bila Iqram tapil pakai skirt warna putih. Macam biasalah menari-nari.





Lagu ketuhanan yang dipilih jadi background music, tapi itulah macam tak kena gaya.


Pening pula nak tafsir apa yang dia cuba tonjolkan.


  



  



Tengok komen-komen netizen, ramai dah tak tahu nak cakap apa lagi.

"Sakit teruk dah ni," kata mereka.






Sampai bila agaknya Iqram nak buat perangai macam ni ya?


Rindu pula Iqram yang dulu-dulu. Elok je jadi hero dalam drama-drama. Kan? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
lapar perhatian
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi job okey semula la Ni... Kes takde job ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah pape la die ni....
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 06:46 PM | Show all posts
sah senget..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada job, normal lah balik tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 06:56 PM | Show all posts
Dia ingat bila jadi camni, ade job masuk ke?
Producer lagi lari adela.
Haish.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Membantu ke dik oiii
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Attention seeker {:yameteh
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kawan baik ngan FG kan dulu
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 07:34 PM | Show all posts
suruhla heshe jadi youtuber ala2 buat vlog...at least dah ada pengikut setia khuens boleh dapat income lagi
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 07:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Lapar perhatian ke iqram oiii
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 8-8-2019 07:46 PM
Lapar perhatian ke iqram oiii

Tak taste eh? Hikhik
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
gila babi ke sawan babi ni?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel plak jantan nih pakai tutu
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 08:26 PM | Show all posts
hang tunjuk bebird je sure top balik mcm artis2 yg bebird dh berterbangan tuh

tapi ada ka org nak tgk??
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah dia asalkan dia happy dan tak kacau orang.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dpression tp ta ada yg mampu bwk dia..sbb dia rasa dia btol..tataula end up dia ape..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang sakit kot dia ni. Family ke kawan baik ke tlg la pantau xtvt dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak berani nk ckp apa takut dia ni depression je.. entahlh.. sbb aku pernh alami depression so aku tahu derita dia cmna.. pendam dan tiada siapa di sisi.. too much pain! Tp dia ni aku x tahu.. aku hraplh dia x de apa2 sbb nmpk kesian dia ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.138525s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list