Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
765
View
15
Reply

Area mane sesuai nak menyewa kat jb

[Copy link]

Author: sheqim    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-8-2019 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by sheqim at 6-8-2019 06:34 PM

Hai semua, adik dapat keje dekat Lembaga Pertubuhan Peladang, Jalan Pandan, Johor Bahru, boleh cadangkan dekat kawasan mana sesuai nak menyewa rumah teres harga bawah rm1k? Berkeluarga.

Skudai ke pekan nenas ke? Sbb kami semua tak faham kawasan jb..

Cth selangor, kerja puchong - leh lagi sewa seri kembangan, serdang bangi or putrajaya

Adik takde masalah sebab dia laki ada moto.. dulu kerja puchong-semenyih berulang moto.. dlm 45-60min perjalanan
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Area 51....
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Permas jaya boleh, pasir gudang boleh
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Pekan nenas macam jauh sangat tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kata call atau pergi tempat kerja tu, mesti bakal kolig boleh bagi cadangan
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ioilss ada rumah sewa area pulai perdana.. murah je sewa rm420  flat tingkat 3..yg ni penyewa tak reti nak keluar dah 10 tahun sewa..murah katanya. Lg satu teres 2 tingkat kt mutiara rini rm1300 baru penyewa masuk family india harap baik la rumah aku tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 6-8-2019 09:13 PM
Ioilss ada rumah sewa area pulai perdana.. murah je sewa rm420  flat tingkat 3..yg ni penyewa tak re ...

Rm420...sgt jimat penyewa Tu...Dan anda bermurah Hari..flat lama Taman cempaka pun DH rm600-700
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 09:31 AM | Show all posts
lililen replied at 6-8-2019 07:49 PM
Permas jaya boleh, pasir gudang boleh

johor jaya/desa jaya/taman molek pun boleh..
iols rasa taman molek paling dekat..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 09:32 AM | Show all posts
jauh sgt skudai and pekan nenas tu.. jalan pandan tu between pasir gudang ke bandar je.. iols suggest taman molek..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 06:44 PM | Show all posts
Edited by rynamarina at 7-8-2019 06:47 PM

jalan pandan?....  area taman daya, bandar dato onn, taman molek, kg melayu majidee, taman mount austin, n setia indah... dekat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2019 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Andyscenes replied at 6-8-2019 07:30 PM
Area 51....

Tq nti suh dia gugel
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bilissey replied at 6-8-2019 09:06 PM
Pekan nenas macam jauh sangat tu

Yeke? Hahaha sbb tgk gugel maps cam dekat.. jb cam kl kan jem sentiasa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2019 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bilissey replied at 6-8-2019 09:07 PM
Apa kata call atau pergi tempat kerja tu, mesti bakal kolig boleh bagi cadangan

Tulah, harap dipermudahkan urusan dia.. sian kat anak bini duk ngandung pula
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 6-8-2019 09:13 PM
Ioilss ada rumah sewa area pulai perdana.. murah je sewa rm420  flat tingkat 3..yg ni penyewa tak re ...

Untungnyaa ade byk rumah.. disewakan pulak tu...  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2019 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 7-8-2019 09:32 AM
jauh sgt skudai and pekan nenas tu.. jalan pandan tu between pasir gudang ke bandar je.. iols sugges ...

Ok tq nti suh dia gugelkan
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 6-8-2019 10:02 PM
Rm420...sgt jimat penyewa Tu...Dan anda bermurah Hari..flat lama Taman cempaka pun DH rm600-700

Ya betul.. area ctu pun mmg range 600-700 dah mmg nak naikkan..tp penyewa minta tolong. Takpe la.. dia pun x pernah miss bayar.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099279s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list