Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13222
View
156
Reply

Usai Kontroversi 'Bebird', Faizal Tahir Didakwa Bercinta Dengan Sissy Iman Pula?

[Copy link]

Author: natrahn       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-8-2019 05:40 PM | Show all posts |Read mode
Artis dan gosip berpisah tiada. Artis dan gosip ibarat isi dan kuku. Gosip atau kontroversi hanya akan memberikan impak negatif dan langsung tidak membawa kebaikan kepada mana-mana artis. Zaman sekarang ini makin senang timbul gosip/kontroversi apabila terlalu banyak laman sosial digunakan untuk berkongsi aktiviti harian.

Terbaru, selepas kontroversi gambar bebird Faizal Tahir tersebar di media sosial, kini penyanyi, komposer dan penerbit terkenal itu didakwa sedang bermain cinta dengan penyanyi  yang semakin meningkat naik dengan lagu 'Pesanan Ayahanda', Sissy Imann.

"Bercinta dengan Sissy Imann? Saya tak tahu mana datangnya cerita sebegini. Sebenarnya, lawak atau prank? Sejujurnya, saya terkejut dan merasakan perkara ini tidak masuk akal... Tak mungkin". Begitulah reaksi Faizal Tahir mengenai gosip tersebut.


   

Kredit foto: Instagram Sissy Imann





Memetik laporan Mstar, Faizal berkata hubungan yang terjalin antara dirinya dengan Sissy seperti hubungan bapa dan anak.


"Dia artis di bawah naungan syarikat rakaman saya dan saya menganggap Sissy seperti anak. Saya memanggilnya dengan panggilan anakanda dan dia memanggil saya dengan nama bapak," kata Faizal lagi.

  
   


Kredit foto: Instagram Sissy Imann



  
Gosip tersebut turut mendakwa Faizal sering menghabiskan masa dengan Sissy di studio rakaman. Faizal bagaimanapun menepis dakwaan tersebut. "Saya sendiri tak tahu macam mana cerita ini boleh timbul. Mengapa tak ada pula yang kaitkan saya dengan artis-artis di bawah naungan saya yang lain seperti Hanie Soraya, Hannah Delisha atau Elizabeth Tan?"
  
Penyanyi lagu Ragaman itu juga menyatakan bahawa beliau lebih selesa dan meluangkan masa di studio dengan artis lelaki seperti Amir Masdi dan Aziz Harun. "Usia saya pun bakal mencecah 41 tahun... Saya sendiri tak tahu mana datangnya cerita sebegini. Semuanya sudah saya anggap seperti anak sendiri," kata Faizal lagi.
  
   
   

Kredit foto: Instagram Sissy Imann - Faizal Tahir bersama anak-anak didiknya

  



Faizal baru sahaja melancarkan album terakhirnya yang berjudul Rojak. Album Rojak menampilkan sembilan lagu termasuklah Ragaman, Bisa Aja, Ratu, Kamu dan banyak lagi.
  
Nampaknya artis perlu mengawal perkongsian di laman sosial untuk mengelakkan sebarang kontroversi yang bakal timbul dikhuatiri menjejaskan nama baik mereka. Apapun selamat maju jaya Faizal Tahir! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 06:54 PM | Show all posts
hmmm...klu baik dgn seseorg terus dicop bercinta...mana gi akal si penulis termasuk netizen semua.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tlg la reputtzz buat cite mcm gini..

Jgn jadi penyebab keruntuhan rumah tangga org..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Br baca tajuk kt mstar sisy ni nk kawen guna braidsmaid lelaki x mau guna ppuan katanya la hihi
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Mati2 i ingt sissy iman ni rupa mcm wany hasrita atau MF. Rupanya free hair mekap tebal. Mgkin sb nama iman tu kot.

Xtau nk percaya berita ni atau x sbb cerita bebird betul pulak
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Ish... kene ade receipt lebih ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetiba banyak pulak gosip si faizal tahir ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Sissy sana sissy sini.  Sissi tu bukan pondan ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik boy iman ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kno gmba ramai2 tu nmpk mcm FT pegang blkg SI? Ke aku salah tgk
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian bini ngkau.

Btw, harap ngkau sadar la if Sissy ni tak mekap dan gemuk serupa bini ngkau, rupa dia memang persis bini sah ngkau tu jah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke Sissy Imann ni peserta Big Stage yg FT sangat bias kat dia ni. Siap masa Sissy tersingkir bad mood terus FT episode next week. Dari segi komen, kritik apa memang bias kat Sissy ni. Padahal nyanyi mcm katak kena gigit kucing.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Tweety_Senrose replied at 6-8-2019 11:23 PM
Bukan ke Sissy Imann ni peserta Big Stage yg FT sangat bias kat dia ni. Siap masa Sissy tersingkir b ...


Katak kena gigit kucing??? Perumpamaan baru ke sis?? Tergelak meols baca
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 6-8-2019 07:55 PM
Mati2 i ingt sissy iman ni rupa mcm wany hasrita atau MF. Rupanya free hair mekap tebal. Mgkin sb na ...

Cerita bebird ada kat forum ke? Kat mana sis
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
So Aziz Harun ni ank didik pejal burung? Tak bias ke juri nnti kat big stage ke?? Ke dh tukar juri?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Pulak dah..mcm2 gossip FT ni..
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun gosip n belum tentu sahih, tapi aku kesian kat bini FT da la tembun dek keje beranak je smpai 6 anak pastu ade hati nk ngan budak nma seakan-akan ponen..sissy what???
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 12:48 AM | Show all posts
sissy tu nama betul ke nama glamer? kalau betul, kenapa makpak namakan dia sissy? kalau nama glamer, kenapa dia nak dipanggil sissy?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry ! Aku tak pernah tau pun keujudan manusia bernama Sissy Iman nih.. Jap aku nak google!
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
I loike her.  So happy go lucky.  Huhu mcm senang lepak santai dgn Noh,  ag coco.

Dia ala2 Aida jebat,  tp xgedik.  Hehehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.116328s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list