Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
3281
View
35
Reply

Reza Hasbi Mohon Maaf Viral Video Bertumbuk Dengan Pak Guard Hospital

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-8-2019 11:16 AM | Show all posts |Read mode
Kecoh apabila tersebar video pelakon Reza Hasbi bergaduh dengan seorang pengawal keselamatan di Hospital Sungai Buloh, 16 Julai lalu.


Berikutan itu, Reza, semalam tampil memuat naik video permohonan maaf secara terbuka di Instagram dan Facebook.




Kredit foto: FB




Menurut Mohamad Ridzuan Hasbullah, 30, dia dan pihak keselamatan terbabit telah bersetuju untuk berdamai serta menyelesaikan perkara itu secara baik.


Katanya, dia meminta maaf kerana memviralkan video pertengkarannya dengan pengawal keselamatan berkenaan, Encik Ag Mohd Noh Ag Samat.


Selain itu, dia juga meminta maaf di atas kekasaran bahasa digunakan dan memaklumkan Encik Ag juga telah memohon maaf atas kekasaran sikap dan bahasa ketika kejadian.







Video tular sebelum ini menunjukkan pertengkaran antara Reza dan seorang pengawal keselamatan di kawasan letak kereta di sebuah hospital.


Difahamkan, berlaku salah faham ketika pelakon itu menurunkan isterinya di ruang kecemasan hospital terbabit hingga tercetus pertengkaran mulut sebelum mereka bertumbuk.




  



Ketika itu, keadaan Reza tidak keruan kerana isterinya mengalami pendarahan teruk dan keguguran anak ketiga ketika usia kandungan mencecah 10 minggu.


Sementara itu, ruangan komen pula dipenuhi pujian warganet yang kagum dengan keberanian Reza mengenepikan ego membuat permohonan maaf secara terbuka. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
pehal dia ni? cubaan nak melobi job?
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Ptt la rezeki xmurah. Perangai hazabedah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm percubaan meng up kan diri yg agak amateur...  
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
cobaan meng up kan nama .cheap publisiti. padahal org dh lupa dh kot psl ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedap jgk dia ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:54 AM | Show all posts
pegi la keja sapu sampah ke..buruh binaan ke..sebab ko create controversy camni pun tetap sendu..wajah desa tiada commercial value..sekarang ni ben amir menjadi dambaan wanita...ko dgn wajah desa sesuai buat keja2 kampung je..biawak..pemalas..bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:55 AM | Show all posts

@Kurex u have a rival here
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:02 PM | Show all posts
reza hasbi ni yg dlu gaduh ngan nek aida tu kn?yg claim keje kampung tu..mati2 aku ingat radhi O tadi..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:06 PM | Show all posts
punyalah lame nk mntk maaf . lenkali mntk maaf tu dpn pak guard tu ye sambil bervideo . kalau blh secara live . haritu kemain kerek ko ye .
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:09 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Err. Tak tau pun psl video ni. Viral mende...
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowwwww!!!!! Oh reza!!!! Teringin nak meliang liuk bagaikan api atas badan mu
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
awanysss replied at 6-8-2019 11:55 AM
@Kurex u have a rival here

Dalam keresahan tengok gambar dia dekat gym tu. Ada sesutu yg menarik dekat dada dia..
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:57 PM | Show all posts
who r yusssssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:59 PM | Show all posts
pls laaa perangai jgn sama dgn muka
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada buat mcm ni tak...kasi kurex jeles
Screenshot_2019-08-06-13-01-38-1.png
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Cubaan mengupkan diri semula kah
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Boomibulat replied at 6-8-2019 01:04 PM
Ada buat mcm ni tak...kasi kurex jeles

Uishhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:32 PM | Show all posts
thank you, next! gittew
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.119502s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list