Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5449
View
467
Reply

[Pelbagai] [Vol 2] Ayat mengambarkan perasaan anda hari ini

[Copy link]

Author: johan-adx    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-8-2019 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Bersyukur. Salam aidiladha. Raikan persamaan hormati perbezaan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 11:44 AM | Show all posts
lucu pendengki. So kesian.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni mmg menyakitkan hati  geram semua Ada
Bole stress jadik nyer
Sabarla duhai hati

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-8-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Anakmanja replied at 12-8-2019 06:43 PM
Hari ni mmg menyakitkan hati  geram semua Ada
Bole stress jadik nyer
Sabarla duhai hati

Mrh sgt ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 10:47 PM | Show all posts
Selesai urusan kenduri buai

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
rasa gembira sb adik isi minyak dan tolong belikan keta F50 kt shell td. ahad smlm sy beli keta F1.

cuma terkilan tak dpt beli yg 288 GTO sb dah habis stok. dah cari kt 7 stesen minyak shell tp semuanya takde stok. agak kecewa gak la... tp dah usaha cari tp takde rezeki. kalau tak, tentu dah lengkap koleksi keta2 ferrari dari shell.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 03:39 PM | Show all posts
rasa senak dan sebu dan stuck sepanjang hari bila baca thread psl syed yg kena langgar tuu

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:04 PM | Show all posts
Cuaca mendung dan nyaman semalam panas sangat-sangat...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Feel full and content after such a veggie-heavy lunch.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 05:02 PM | Show all posts
rasa kenyang selepas makan nasi lauk gulai kambing

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ceria
Hari ni cuti. Lega dapat rehat di rumah. Dapat masak kari daging + kentang



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak perasan post ni. Tarikh 5.8 tu rasa sedih sangat2 sebab 3 tahun lepas ayah meninggal 2 hari sebelum sambut birthday dia yg ke 51. Birthday dia 5 ogos

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni rase merdeka n bebas..haha sbb bru balik umah sndri setelah smnggu beraya di kampung in law..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2019 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Takdirnya Allah kita mengenali mana2 insan pun di atas mukabumi ini...
Namun di antara yg kita kenal itu kadangkala mengusik rasa jiwa dan kesabaran kita sbg manusia ...

Kalaulah boleh diulang kembali saat masa utk berputar mahu shj ku pilih utk tidak mahu kenal dgn dia tetapi pasti ada hikmah Allah hadirkan dia sebagai sebahagian dari rentetan perjalanan hidup kita....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Mengantuk. Tapi dah puas tidur jatuh bangun makan. Time just flew. Another day comes

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa lega harini dah jumpa rumah utk pindah dan kadar sewa berpatutan. Alhamdulillah. Next insyaallah aim pindah ke rumah beli sendiri pulak.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 09:50 AM | Show all posts
Hari ni achik rasa macam nak balik umah je...selalu semangat nak buat kerja but today lemau je... malas tahap gaban 100%...

dah rasa nak mai sakit kapla...kalau lah boleh balik, sure achik dah tergolek2 terguling2 atas katil ni...

nilah penyakit orang tua ni hari ni...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 10:34 AM | Show all posts
Rasa x tentu arah sebab kaki sakit x pulih lg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 11:31 AM | Show all posts
Pening kepala memikirkan apa pulak nak masak utk lunch dengan dinner harini. Susah juga ya kepada yang jadi suri rumah sepenuh masa ni. I yang masak hari cuti je pun pening kadang2

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
senang hati sb baju2 sekolah anak dah gosok pagi tadi. baju kerja suami, baju melayu  pakai time raya haji baru ni pun dah siap gosok. hari ahad ni takdelah kalut. kain baju yg pegi laundry smlm pun dah lipat semuanya.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086266s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list