Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5380
View
469
Reply

[Pelbagai] [Vol 2] Ayat mengambarkan perasaan anda hari ini

[Copy link]

Author: johan-adx    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-8-2019 08:49 AM | Show all posts
hari ni hari jumaat.mood cuti.pg tadi mls ya amat nk bgn,ingat sabtu dah.


Selamat hari raya aidiladha in advanced semua.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku  hari ni mood happy  sebab mak dgn bapak aku nak datang  beraya kat KL. So semua adik beradik akan berkumpul rumah kak long aku kat Ampang. Boss besar aku  pulak dah pegi  Phuket pagi semalam sampai  Ahad depan. Yg tak best nya kak long dgn kak ngah aku siang2 lagi dah suruh aku pegi order  lemang  dan ketupat palas utk raya.. Tak pe lah kan yg penting  raya haji ni aku tak payah nak bersesak dalam traffic jam nak balik beraya. Mak bapak aku raya kat sini weh.. yahoooo!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Rob07 replied at 9-8-2019 10:15 AM
Aku  hari ni mood happy  sebab mak dgn bapak aku nak datang  beraya kat KL. So semua adik beradik ak ...

Lupa pulak.. Selamat hariraya maaf zahir & batin!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:22 AM | Show all posts
Rasa malas dan mengantuk. Tapi kena paksa diri untuk pura pura rajin sebab baru seminggu report duty kat company baru ni.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:10 AM | Show all posts
Edited by suka.suki at 9-8-2019 11:14 AM

counting hrs nak balik n bercuti raya.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 12:19 PM | Show all posts
Mood beraya kelauttt. Esok kerja lagi sob sobss.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 02:02 PM | Show all posts
xde mood kerja..hati  dah dekat kg...nak raya...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Letih..badan kurang rehat
Siapkan beberapa kerja sebelum cuti raya haji.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Letih sgt ari ni..raya lusa apa pun xprepare..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Penat,bosan,kecewa,sedih......

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mood kerja dah tak de.. hari2 balik lambat. Kerja makin banyak and kena handle sorang2. Dah lah kena buat 12 akaun company. Org yang kerja sikit dpt assistant..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2019 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari jumaat mesti mood happy berbanding hari2 lain. Hari mi extra happy (mood kerja kelaut dalam) sbb nak cuti raya... Selamat Hari Raya uols!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 04:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah pukul 4.19am
Mata masih segar bugar..
Pusing kiri, pusing kanan, masih x blh tdo..
Urat mengantuk dh putus kot..
Mula la kepala melayang2, mencari jln keluar..
Tak tau macamana, bila, ke mana..
Bila buntu, tanpa jawapan
Perasaan aku kosong
KOSONG

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 06:57 AM | Show all posts
Tak sabar hirup sup tulang bersama keluarga...raya ke 2 ada kenduri buai

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 09:42 AM | Show all posts
harini masih lagi OT, gumbira sebab dpt tmbh duit sbb tgh sengkek.
bile dpt result exam tadi rase nk mloncat sbb x penah dapat result yg ok. first time

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 12:02 PM | Show all posts
fall in love

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 12:03 PM | Show all posts
seribulan replied at 10-8-2019 10:57 AM
Tak sabar hirup sup tulang bersama keluarga...raya ke 2 ada kenduri buai

@seribulan kenduri buai tu mcm mana? akikah utk ank sedara ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by diya_az at 14-8-2019 08:26 AM

Happy dr semalam sebab harni nk balik kampung, tapi ada girl bithcy dengan iols selisih keta tak stop tegur, iols dah brake dan bukak tingkap hokay. Terus spoil sikit. Hurmm..

Selamat hari raya haji..semua rumah aku ucap. Haha

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kecik hati dengan laki aku.. Raya puasa dah beraya kat kampung dia, raya haji pun kena beraya dengan family dia jugak. Abis aku ni anak yatim piatu ke

Alasan laki aku, mak aku dekat, drive 40 minit dah sampai so nak gi hari2 pun boleh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2019 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa letih badan. Siang tadi buat 3 pyrex of puding roti, untuk potluck malamnya. Ada bbq kat camp

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.096463s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list