Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5365
View
469
Reply

[Pelbagai] [Vol 2] Ayat mengambarkan perasaan anda hari ini

[Copy link]

Author: johan-adx    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 6-8-2019 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
moonbymoon replied at 6-8-2019 05:59 PM
Kat office serabut gila, banyak benda i nak kena settle dan oleh sebab i terlampau serabut, sampai I ...

Dia msti syak kt ic you bin..slama ni nyamar jd binti..haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
i feel proud becoz i helped someone back on his feet. alhamdulillah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Rsa sedih sbb masih bed ridden. Morning sickness yang sangat severe, keluar masuk hospital. Tapi tak okay2 lagi. Tak tau boleh balik kg untuk raya ke tak. Feeling empty.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni rasa happy sebab masa bagi anjing si putih makan, dia berdiri sebab excited hehe

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni rasa menyesal sbb x really made an effort to grab peluang yg pernah ada utk dpt experience yg lebih baik dari skrg....semua ni sbb my own fear and insecurities

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
hari ni mood out langsung.. lately ni susah nak tidur.. tidur dalam 3 jam lepas tu tak boleh tidur.. malam tadi tidur pukul 3 bangun pukul 6.. pergi kerja mata macam panda balik kerja terus sakit kepala.. baring je nak tidur pun susah.. tak tahu kenapa.. nak kehidupan i yang normal

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-8-2019 08:00 AM | Show all posts
Bantalkuning replied at 7-8-2019 12:01 AM
hari ni mood out langsung.. lately ni susah nak tidur.. tidur dalam 3 jam lepas tu tak boleh tidur.. ...

ada minum kopi ke mlm2 sblm tdo
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 08:58 AM | Show all posts
johan-adx replied at 6-8-2019 08:32 PM
Dia msti syak kt ic you bin..slama ni nyamar jd binti..haha

itu la....Tak pasal2 dia ingat i ada kecelaruan identiti.   
Padahal i celaru sebab semua kerja-kerja yang dia dok delegate kat i.

tq momod bagi tacang.
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tq momod bg tacang
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
johan-adx replied at 7-8-2019 08:00 AM
ada minum kopi ke mlm2 sblm tdo

tak ada pun.. jarang gila mnum kopi.. ntah la tak thu punca
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Harini rase

1) happy sebab keje cpt siap .
2) x sabar nk tau harini ade ot ke x
3) x lame lg result exam pjj tetibe brdebar plak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:30 PM | Show all posts
Hari ni hepi sangat semua keje settle cepat dari yang dijangka,cuma tak hepi balik hari2 kena ngadap jem

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 03:42 PM | Show all posts
vol 2 sudah....

sejak isnin tido kul 3 4 pagi... apekah giler tido lewat melayan utube... hari ni mcm times up trigger lain macam... mengantuk kaw2... pagi kopi.. lunch kopi.. skrg kopi.. overload kopi arini...

doakan dpt tido awal mlm ni... besok di jangka ade fire drill... mc kang xpasal2 kene marah plak..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2019 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa mengantuk dah mula menjelma sedangkan hati ni nak membaca lagi. Mungkin kesan ubat yang dimakan tadi. Badan sakit2 lagi

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 01:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa sedih untuk orang yang terus kepada bersifat menghukum padahal tidak tahu hujung pangkal

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 07:47 AM | Show all posts
Hari ni betul2 mencabar mood,banyak sangat puncanya tapi yang paling sedih kucing hilang,rasa macam jiran sebelah ni buang kot sebab laki omputih dia tak suka kucing

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 08:14 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Pg ni rs cam biol sikit mana kan tidak patut drive ke Jhr tp ms singgah solat subuh kat tangkak boleh plk lps msk tol semula nak msk lane ke KL nsb baik tersedar cecepat buat ala2 uturn dgn cepat, moga kebiolan ini tidak berpanjangan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 08:58 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Harini

1) stress sbb x bawak bekal . Duit bakal melayang lg
2) Tgh confuse nak beli handphone lain gune installment ke atau kumpul dulu baru beli
3) happy sebab dpt mrasa ot sejak sekian lama menunggu
4) letih sbb baru je berlari bagaikan roslinda samsu tadi smata2 nak punch card sblm 900am
5) rase nk minum air hazelnut chocolate

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089201s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list