Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5577
View
473
Reply

[Pelbagai] [Vol 2] Ayat mengambarkan perasaan anda hari ini

[Copy link]

Author: johan-adx       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 6-8-2019 08:11 AM | Show all posts
takayama replied at 5-8-2019 08:01 PM
Apa yg dah msk tu, musykil kaka.. Hahahahaha

tak habis menaip..masuk waktu sebenor benornya tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2019 08:12 AM | Show all posts
kristalbaby000 replied at 5-8-2019 11:26 PM
harini rasa sedih, sebab tak sihat. tak sihat byk puncanya. antara sebab x sihat:
- tbe2 dlm rumah  ...

semoga cpt sembuh dan diberikan kesihatan yg lbh baik
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 08:50 AM | Show all posts
rasa sedih sebab satu-satunya pekerja yang masih bertahan lama dengan saya akan berhenti, dan pada masa yang sama rasa tertekan sebab syarikat tak ambil orang baru dan pada masa yang sama juga tak tahu nak rasa apa sebab tahu banyak benda baru dan kerja bertimbun-timbun sedang menunggu. lately, cuba didik diri untuk terus fikir positif dan kalau ada perasaan yang negatif tu, rasa sekejap saja dan kemudian buang jauh-jauh.

jadi, harap semuanya akan baik-baik!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 09:29 AM | Show all posts
frust dgn someone very close to my heart but at the same time happy with my self since i am a very independent type.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
johan-adx replied at 6-8-2019 08:12 AM
semoga cpt sembuh dan diberikan kesihatan yg lbh baik

thanks a lot momod... semoga momod diberikan kesihatan yg baik juga.. aamin ya rabbal alaminnnn
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 10:35 AM | Show all posts
HAPPY!

Ceriakan diri setiap hari supaya hati x gundah, hadapi apapun risiko kehidupan dengan lapang dada.

Kerja dh siap, meh la berporem pulak. Agitchuw!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 10:42 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Harini rasa cergas ceria sbb pg2 anak2 xmoody so mak pon happy heeee

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:25 AM | Show all posts
Hari ni mood so..so je. harap dpt settlekn semua kerja before jumaat ni nk balik raya.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2019 11:36 AM | Show all posts
kristalbaby000 replied at 6-8-2019 10:24 AM
thanks a lot momod... semoga momod diberikan kesihatan yg baik juga.. aamin ya rabbal alaminnnn

ameen..hrpnya begitulah
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:39 AM | Show all posts
Logo amek!

Pack - drive - hike - layan Kapal Api sambil tunggu sunset.

Hakikat eh, berkopam dalam bilik kaco tunggu jam  limo songah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 11:43 AM | Show all posts
Hari ni rasa lebih bertenaga daripada semalam. Awal pagi dah siap bersihkan kawasan rumah dan juga basuh baju. Di harap akan terus sihat dan boleh selesaikan kerja-kerja di rumah ni, tak lama lagi nak raya ni..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:50 PM | Show all posts
rasa gembira sebab dapat rezeki yang tak disangka-sangka. takut & berdebar pun ada juga tapi harap semua dipermudahkan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 02:18 PM | Show all posts
rasa kosong, sedih -- orang paling rapat meninggal dunia. tak ada lagi tempat untuk mengadu luahan hati. hampir sebulan berlalu. setiap hati pasti sedekahkan alfatihah untuk arwah.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 04:19 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 04:37 PM | Show all posts
Menunggu durian yang ditempah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-8-2019 04:45 PM | Show all posts
seribulan replied at 6-8-2019 04:37 PM
Menunggu durian yang ditempah

jgn mkn sorng hokey
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 04:50 PM | Show all posts
rasa sedikit mengantuk dengan cuaca yang mendung....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy
Dah selamat sampai rumah. Sampai je rumah cepat2 makan nasi. Alhamdulillah dah kenyang. Rehat2 sekejap sambil baca forum.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 05:59 PM | Show all posts
Kat office serabut gila, banyak benda i nak kena settle dan oleh sebab i terlampau serabut, sampai I tersilap masuk toilet lelaki.

Ada senior colleague  i pulak masa tu kat dalam.  

So, hari ni dari pagi membawa ke petang dia dok tengok i dengan pandangan yang pelik.

Maaf boss.  I tak sengaja

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089510s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list