Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5387
View
469
Reply

[Pelbagai] [Vol 2] Ayat mengambarkan perasaan anda hari ini

[Copy link]

Author: johan-adx    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-10-2019 12:42 AM | Show all posts
Boring , bosan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 08:22 AM | Show all posts
sambung misi lagi...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 09:58 PM | Show all posts
Hari ni petang ujan lebat, nasib la ada member datang beborak, klu tak memang tidur la jawabnya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Teruja... Sebab esok jumaat..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Syokknyerr.. hujung minggu menjelma lg... Blh la g jenjalan lagi.. cuci mata

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Minggu dramatik di office bakal tamat Walaupun ada percubaan nk dibackstab oleh senior tua yg bodoh, i tetap happy sebab dia senior yg bodoh .. apapun okla, senior bodoh tu berjaya la buat mood i hilang setgh hari, sebelum dia plak kena bahasa depan2 dgn i.. so ayyyuuuuhhh, lets start the war stupid aunty.  eh mak sape tu ek, tolong kutip htr rumah org tua, jijik sgt perangai

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 12:12 PM From the mobile phone | Show all posts
7109428e3f337976b3235efc17e0eae0--work-quotes-fun-quotes.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngantuk sikit. Penat lepas fisio pagi tadi. Dah siap makan tanghun sup. As usual, sayur je banyak. Noticed mum has been making me eat a lot of veggies these few weeks.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
11-Quotes-To-Get-Ready-For-The-Weekend-5999-5.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 18-10-2019 01:06 PM | Show all posts
Semlm rehearsal hujan  ribur petir mujur hari ni nyanyi atas pentas kat penuh dewan tak ribut gak...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-10-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakit kaki. I overused my legs, against doctor's order kot ni. Padahal p beli groceries je pun. Still need to build on my endurance

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 12:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Lapar. Hehe. Hari ni sibuk dari siang sampai malam. Kesana sini. Jadi makan pun tak betul time. Dah tengah malam mula lah lapar balik.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengah serabut. Xtau nak register anak tadika mana. Pastu ingat nak beli gelang tangan ala2 pandora tu tapi nak letak duit kat asb. Tak tau nak pilih yang mana. Then nak cakap kat husband carik rumah nak duduk sekali sebab dah penat pjj tapi xtau nak cakap macam mana. Pastu harini xcukup workout. Patutnya jumping jacks 200 tapi harini baru 100. Haihhhh. Serabut la.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 10:32 AM | Show all posts
puasa hari ni, semalam makan kenduri, esok kursus 4 hari. Makan aje kome oii

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2019 02:34 PM | Show all posts
iols baca nie kat twitter:

'Rejection is God's protection. Tuhan memberikan kekecewaan kerana mahu melindungi kita daripada perkara2 yang akan melukakan hati kita. He's protecting you..'

deep pulak rasa. pastue tetiba pengalaman2 lalu yg mengecewakan iols bermain smula dlm minda mcm wayang.. betul, Allah is protecting me. kekecewaan juga buat iols kembali ke jalan-Nya.. moga iols istiqomah dlm perjalanan iols ke negeri abadi... and moga Allah beri kita semua peluang utk kita memahami setiap takdirnya pada kita

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Rasa ngantuk dah terbantut. Malam tadi tidur quite late, layan tv dengan my mum and main game nye pasal. Tapi sebab yesterday dah missed ikut parents ke park, today beriya jugak la bangun konon nak walk to build my endurance. Dah bersiap siap dengan sun block, tetiba hujan la pulakkk. salin balik baju and hope to sambung tido bole?

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 02:08 PM | Show all posts
perut rase x best, x selesa betui dok ulang alik ke toilet! end up nk hilang stress shopping kat jaya, duitku melayang rm100 dok beli jajan

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 03:46 PM | Show all posts
Kursus 3 hari , cuti diwali

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2019 04:48 PM | Show all posts
gembira sebab tak ada keja yg pending...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-10-2019 08:05 AM | Show all posts
mingu yang damai dan indah...kerja kurang dan bos tiada

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.094040s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list