Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1539
View
160
Reply

[Pelbagai] [Vol 2] Ayat mengambarkan perasaan anda hari ini

[Copy link]

Author: johan-adx    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-8-2019 04:49 PM | Show all posts |Read mode
sila terjemahkan disini ayat yang menggambarkan perasaan diri hari ini





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 04:52 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 04:59 PM | Show all posts
perasaan happy kerja dah siap..

tahniah dah rumah baru!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 05:00 PM | Show all posts
harmoni                        
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Nervous je rasa arini

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
lately ni rasa hepi je..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
rasa tenang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-8-2019 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Skrg dh masuk .. Moh solat dlu
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
johan-adx replied at 5-8-2019 07:38 PM
Skrg dh masuk .. Moh solat dlu

Apa yg dah msk tu, musykil kaka.. Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni rs menyampah sgt dekat sorg klien yg juga jiran kat office, tahun lps beriya dtg office minta buat demand letter sbb defamation yg mana kaka x nmpk sgt adanya unsur malicious mahupun libel atau slander
Lps tu nak minta ganti rugi smp berjuta, bila tanya supporting documents jwpan dia yilek, dah tu ko igt hakim main hantam aje bg ke
Dan hr ni dia dtg lg membawa hajat yg sama, terus kaka pun bgn minta diri sbb dah ada appointment kat luar, actually x ada pun tp mls nk ngadap dia so blah, pandai2lah LA akak layan dia

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Harini isnin.. isnin = monday blues.. nak2 bila hujung minggu ni nak raya haji. Mood memang ke lautan dalam sungguh

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 08:27 PM | Show all posts
Penat rasa macam nak terus masuk bilik tido

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 08:40 PM | Show all posts
Hari ni rasa power sbb dapat siapkan semua report sebelum due date.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Hari nie monday blues. Esok sambung tuesday blues pulak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 08:55 PM | Show all posts
anxiety tak sudahhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by CikDaNdeLi0n at 5-8-2019 11:01 PM

Belum masuk keja minggu ni.. doc bg mc 2 hari.. semalam dan juga hari ni.

Dh nk abis kuota mc. Baru masuk bln Ogos ni. Tak tahulah mcm mana nanti.

Jadi, konklusi.. today, I feel nothing.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
harini rasa sedih, sebab tak sihat. tak sihat byk puncanya. antara sebab x sihat:
- tbe2 dlm rumah ni ada 6 ekor kucen... kne jaga kucen makan, pasir, sihat sakit diaorg, susu... terlampau tired
- org rumah sewa lari tinggalkan rumah dlm keadaan terlampau selerak, bill melambung dan so on... jadi berhempas pulas settlekan segala sampah dlm rumah termasuk cuci rumah sekali... rasa nk tercabut nyawa...
- cuaca x elok few days... byk settlekan kain bju harini... cadar, selimut lagi...
- mlm ni ada mkn2 rumah saudara, rasa sedih x dpt tolong menghidang... sbb rasa terlampau penat plus nk demam, sakit belakang, headache semua ada
- susah mcm mne pon kehidupan, kesihatan sgt penting, kalau x sihat, susah nk buat apa dah.
- hope cepat sihat, byk lg urusan lain nk buat
tenor (13).gif

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Sunyi... merindui seseorg......

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
X tau ape perasaan hari ni..yg penting mood malas spjg hari
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 02:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Arini i letih.. Mcm2 pk. Nak settlekan thesis, jaga anak, nafsu nak beli diamond hahaha, kemas rumah, nak kurus... Eh letih la pk

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.094226s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list