Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
906
View
20
Reply

Admin sosial Media

[Copy link]

Author: Noraslinda       Show all posts   Read mode

Post time 6-8-2019 12:55 AM | Show all posts
Edited by trunks at 6-8-2019 01:06 AM
KIM.K replied at 5-8-2019 11:15 PM
Hehehe..terima kasih banyak2 mod atas panduan. Saya suka sangat nasihat SMod sebab ramai kutuk aut ...
suka sangat nasihat SMod sebab ramai kutuk autofollowers.

orang yang suka kutuk kita ni-dia tak ada apa yang kita ada
itu sebab lah hehe,abaikan saja orang kutuk kita, kita buat
kerja kita saaja.

Tentang autofollowers tu dah ada servis untuk FB, YouTube dan Twitter. Cuma harga 10x lebih mahal dari IG

ada yang buat 10k like fanpage harga 500rm.. hehe tak menahan
saya buat sendiri sahaja,
ini bukan auto like robot,,diaorang guna fbads ,real human.
tentang auto like fanpage,akan buat page mati,so tiada gunanya.
Mahal juga service rotikaya, ada instaceleb pun letak RM2k utk review.

harga 2k untuk sekali saja pos pun.kalau ada orang beli..iklan kat page juta
pun liker bukan layan sangat,sebab itu bukan page basic liker dia suka iklan
random liker.
Rupanya ramai juga instaceleb jadi forumer kat sini

sini kerabat di raja pun lepak hehe.maklumlah forum
malaysia paling terkenal.
Dulu ada satu IG/FB lawak nak jual socmed diorg RM2j juga. Terkejut saya taktau aset begitu banyak dari FB page

harga fanpage memang mahal, rate untuk sejuta liker page aktif
yang saya tau terjual dekat 60krm 2 tahun lepas..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080028s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list