Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2048
View
61
Reply

[Miscellaneous] BELI NOTHING PROJECT

[Copy link]

Author: adila39    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 12-8-2019 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 12-8-2019 01:42 PM
terima kasih kerana tag

tapi sy tak jumpa dah sentences seperti yg ditaip awak semasa awak tag sy ...

aah kita padam sb kita nak mintak supermod bagi kredit.. tapi segan pulak.. mekasih for the kredit. Supermod xde benda nak exchange ke? @ipes2
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2019 11:11 PM | Show all posts
adila39 replied at 12-8-2019 10:13 PM
aah kita padam sb kita nak mintak supermod bagi kredit.. tapi segan pulak.. mekasih for the kredit ...

haha takde sangat
sy guna barang2 sampai rosak
sy sayang barang2 sy

ha jangan la edit after tagging, sebab confusing
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2019 01:14 PM | Show all posts
chicozinn replied at 31-7-2019 06:09 AM
thanks a lot sis @adila39..may Allah bless you..insha Allah doakn saya maju dlm biz ye..amin!!

sis...esok kita post. tadi nak post tertinggal la pulakkkk sory lambat eh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-8-2019 04:24 PM | Show all posts
ipes2 replied at 12-8-2019 03:11 PM
haha takde sangat
sy guna barang2 sampai rosak
sy sayang barang2 sy

ye la tuan mod
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2019 04:35 PM | Show all posts

ha, kan tak pasal2 pepagi buta sudah kena sound
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
as promised

buku Tips using Fb ad for @chicozinn


IMG_20190814_195801.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
look forward from sister @KIM.K
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-8-2019 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 13-8-2019 08:35 AM
ha, kan tak pasal2 pepagi buta sudah kena sound

sound sound je taula makan tapai tempe semua
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 07:16 AM | Show all posts
adila39 replied at 14-8-2019 09:23 PM
sound sound je taula makan tapai tempe semua

ada lagi sebungkusnak letak kat belakang radiator
nnt bila dah berbuih berasap nak makan lagi

nak mkn besok

sure ada umphhh nye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
packed for Kim. K and as return she will change with the musk i think
IMG_20190818_105441.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2019 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 16-8-2019 11:16 PM
ada lagi sebungkusnak letak kat belakang radiator
nnt bila dah berbuih berasap nak makan lagi


radiator? masak guna radiator ke? ishhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2019 05:19 AM | Show all posts
adila39 replied at 26-8-2019 10:29 PM
radiator? masak guna radiator ke? ishhh

heater la dik
heater utk panaskan rumah
now ni weather so nice at 13c etc

malaysia banyak kah Car Boot Sale nye?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2019 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 29-8-2019 09:19 PM
heater la dik
heater utk panaskan rumah
now ni weather so nice at 13c etc

oh, ingat radiator keta. lupa tuan duk oversea.. ingat kat sedili je. hehehe

kat sini banyak sgt car boot sale cuma, mentality disini bila jual car boot sale all used items and bundle.. so hanya certain of people je suka.

mybe shud have more awareness. car boot sales ble jd jual pastries, books. And hope more venues di trafic yg busy. Buatla buskers ke.. happeningkan kawasan tu like street market. manalah tau kan
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2019 07:51 PM | Show all posts
adila39 replied at 30-8-2019 11:06 AM
oh, ingat radiator keta. lupa tuan duk oversea.. ingat kat sedili je. hehehe

kat sini banyak sg ...

car boot sales sepatutnya jual benda yg bukan saja kita dah guna sampai teruk, tapi ianya tempat utk jual clasification of goods. eg surplus, factory extras, factory rejects, barang yg kita ada tapi tak guna etc. maybe kita kalah dgn pasar malam; omputeh takde concept pasar malam sbb mereka sejuk sgt bila malam

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 1-9-2019 11:51 AM
car boot sales sepatutnya jual benda yg bukan saja kita dah guna sampai teruk, tapi ianya tempat u ...

terima kasih for d info. hmm rindu nak pegi pasar malam. masa kecik2 beli kopi kisar tu.. beli jagung bakar. what a sweet memory.

nanti lari lari beli ice cream pulak. pastu nnt beli ayam percik. seronok. beli banuak banyak tp x habis.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2019 06:33 AM | Show all posts
You have nice shop, a lot of interesting goods.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 05:29 AM | Show all posts
adila39 replied at 2-9-2019 10:21 PM
terima kasih for d info. hmm rindu nak pegi pasar malam. masa kecik2 beli kopi kisar tu.. beli jag ...

hah sy tua tua ni pon masih gi ke pasar malam tau
seronok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2019 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 29-9-2019 09:29 PM
hah sy tua tua ni pon masih gi ke pasar malam tau
seronok

kat sini pasar malam dedulu banyak org mintak sedekah. Rasa sad tgk.. and ada juga rasa serba salah.. sb sindiket.

Dah x pegi lama sbb ramai org pening.. akan pegi kalau org pimpin tangan. Since xd sapa nk pimpin so x pegi la. Senang citer.

Ye Dr Ipes tua dah ya? pakai tongkatlah
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2019 04:10 AM | Show all posts
adila39 replied at 3-10-2019 12:29 AM
kat sini pasar malam dedulu banyak org mintak sedekah. Rasa sad tgk.. and ada juga rasa serba sala ...

bagi lah pada depa yg meminta
sama ada mereka itu dari sindiket ke tak, itu urusan peminta sedekah itu
kita sebagai penderma, menghaarap balasan dari Allah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-10-2019 11:22 PM | Show all posts
ipes2 replied at 5-10-2019 08:10 PM
bagi lah pada depa yg meminta
sama ada mereka itu dari sindiket ke tak, itu urusan peminta sedeka ...

Ye la Supermod
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101062s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list