Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16559
View
276
Reply

Neelofa Rakam Lion King Dalam Wayang! Netizen Tak Puas Hati, Tak Ada Tindakan Ke?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 24-7-2019 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Lupa baca doa ka woi sebelum masuk
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Lailawati replied at 24-7-2019 07:43 AM
with the help of kasut tongkol...

Mendadak ketinggian dia naik

Menang dlu pon katanya ada campur tangan org dalam jg kannn..anzalna yg dedahkan.dorang kan dlu bergaduh.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 10:17 AM | Show all posts
seri_mawr replied at 23-7-2019 03:28 PM
izit..???

apa jasa dia dah buat pada negara malaysia hingga di sanjung sekalian malaysian...?{: ...

mcm2 jasa dia kak oii.. lobenak ckp lopa dh menduniaaaa... lopa ke hulu, lopa ke hilir...
gitu le...
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 10:34 AM | Show all posts
dejure replied at 24-7-2019 09:07 AM
Menang dlu pon katanya ada campur tangan org dalam jg kannn..anzalna yg dedahkan.dorang kan dlu be ...

Derang gaduh dulu atas sbb lain...Kalau x pasal Tasha Shila, x de pun yg tau yg derang x baik sewaktu Dewi Remaja dulu Anzalna Dedah Kisah Neelofa Yang Busuk Hati
[size=0.8em]Written by AbangNara | June 10th, 2012



Tweet




Kalau minggu lepas, Tasha Shilla meluahkan isi hatinya yang kecewa dengan Neelofa kerana mempertikaikan kemenangannnya di dalam ABPBH (Abang Nara akan update esok cerita ini), hari ini menerusi BiPop, Anzalna membuka kisah Neelofa yang pernah menghiris perasaannya satu ketika dahulu.

Anzalna berani membuat pendedahan ini selepas membaca cerita daripada Tasha Shilla. Menurut Anzalna, apa yang diceritakan adalah fakta dan bukannya fitnah. Tragedi ini berlaku sebaik sahaja pertandingan Dewi Remaja berakhir. Menurut Anzalna, pendedahan ini dilakukan untuk orang ramai mengetahui warna sebenar diri Neelofa.

Kata Anzalna:-




Walaupun saya tidak menang sebarang tempat dalam pertandingan itu, hanya menjadi finalis, Lofa tetap tidak berpuas hati dengan saya. Menerusi laman social Facebook milik keluarganya, Lofa menghina keluarga saya dengan perkataan tak elok. Saya tak tahu apa motif Lofa berbuat begitu, sedangkan saya tak menang pun, mungkin dia busuk hati, sama seperti yang pernah diceritakan Tasha sebelum ini.

Semua pengikut saya di FB tahu Lofa menghina keluarga saya. Lofa juga mewujudkan satu akaun Kami Benci Anzalna. Selain itu, saya turut menerima ugutan daripadanya sekiranya saya memenangi pertandingan Dewi Remaja. Bagi saya walaupun perkara itu sudah lama berlalu, apabila saya membaca pendedahan Tasha, saya dapat rasakan apa yang dilalui Tasha, saya lebih dulu merasainya.

Cuma saya tidak pernah membuat pendedahan sebelum ini. Terus-terang, apa yang dilakukan Lofa amat menghiris perasaan saya. Saya nak semua orang tahu warna sebenar diri Lofa. Sampai sekarang saya masih dengar orang bercerita, Lofa terus bercerita benda buruk mengenai diri saya, nak jatuhkan karier saya. Ramai artis senior yang bercerita kepada saya, seolah-olah Lofa tidak berpuas hati dengan saya.

Ketika Dewi Remaja dulu, saya tak menang sebarang tempat, tapi kenapa dia perlu busuk hati? Lofa pula ada ramai peminat, saya pula sebaliknya. Justeru kenapa dia perlu busuk hati? Sebelum ini ramai wartawan bertanya antara saya dan Lofa, tapi saya tak cerita apa-apa, takut dilabel bermulut jahat, namun selepas pendedahan Tasha, barulah saya ada kekuatan untuk bercerita.

Saya sedar diri saya ini tidak sepopular dirinya. Jadi tak perlulah busuk hati dengan saya. Saya masuk industri ini, tidak berniat nak kejar populariti, saya nak cari rezeki. Kalau saya nak kejar populariti, dah lama saya buat kontroversi seperti dirinya. Biarlah kita sama-sama cari rezeki dengan ikhlas, Lofa patut bersyukur dengan apa yang diperolehinya hari ini.



Ni permohonan maaf Anzalna

https://www.mstar.com.my/spotlight/hiburan/2012/07/02/anzalna-mohon-maaf-pada-neelofa


Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Bosan la tu dlm wayang xde keje nak buat. Acah2 xtau lettewwww
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduh... aku stress tgk double negative dlm tweet tu.
Tp aku nk habaq sini, aku pun mmg la geram dgn kebimboan dia nih, tp aku jmp leak FFH dr cinema Malaysia. Relax betul Malaysian pi wat pirating.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 11:31 AM | Show all posts


excited nye ye sampai ko tido dalam cinema..

#kantoikandirisendiri #bimbototheMAX
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 11:46 AM | Show all posts
minahmanja replied at 24-7-2019 10:17 AM
mcm2 jasa dia kak oii.. lobenak ckp lopa dh menduniaaaa... lopa ke hulu, lopa ke hilir...
gitu le ...

apa product dia dlm industri..?

selain mengacara meletop...tu pun xbest....



Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Terserlah kebangangan lopak. Tak paham ramai betul pemuja dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 12:12 PM | Show all posts
punyalah bangga head to toe branded sokmo pakaiannya, tapiiiii mentality tak setaraf pakaian yg dipakai...
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca komen-komen dalam benang ini akan ada rasa nak ketawa, walaupun isunya serius.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
lolipopbiru replied at 23-7-2019 01:58 PM
aik?mcm tu pula ya.td kt twitter dia dh buat explanation katanya dia share sebab dia excited sanga ...

Org excited promote snap gmbr banner..

Dia excited smpi record konon nak promote..

Alasan mcm ni fans lopa boleh la terima..

But she is nowhere above the law..

Sapa je kt hollywood tu yg kenal dia ni pon..she is nobody in US entertainment industry..
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_sepet replied at 23-7-2019 01:20 PM
Sebelum mula movie kan dah ada warning bagai... no recording semua... dia tak paham kah

Every single fucking time in any cinema, bergentayangan message ni mcm hantu kopek..gituh..

Ke turban tu dh tebal sgt smpi benak msg nak masuk dlm kepala..?

Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 12:44 PM | Show all posts
Membara hati fanatik2 baby lope baca komen2 kat sini....huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 12:53 PM | Show all posts
Amende lah nak share wayang kt IG niiiii....
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
X mungkin hajah wat lagu ni . Dia selalu wat mjls agama tau
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 12:56 PM | Show all posts
Lopak da terlalu banyak duit tak tau nak buat apa. dia rakam then kena saman . Bayar fine. settle. LOL!
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 01:10 PM | Show all posts
Edited by AshkieLa at 24-7-2019 01:18 PM
pinksarah replied at 24-7-2019 12:29 PM
Org excited promote snap gmbr banner..

Dia excited smpi record konon nak promote..
Dia excited smpi record konon nak promote..

nak promote giler2 utk ape bilamana jalan citer yg sama je mcm versi kartun yg release 1994..
cuma di CGI kan dalam bentuk real mcm tengok channel discovery...org yg pi tengok tu mostly semua dah tau jalan citer.. just nak have fun tengok dalam bentuk real... dan recap moment childhood.
versi kartun pun dok ulang je kat channel disney skang ni salah satu promotion... sabtu ni ade lagi.tak perlu bantuan lopak pun lerr... who are yous di mata Disney?

dah kantoi bimbo.. nak acah2 plak lopak ni.




Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 01:43 PM | Show all posts
seri_mawr replied at 24-7-2019 11:46 AM
apa product dia dlm industri..?

selain mengacara meletop...tu pun xbest....

itu kena tnye lobenak la.. diorg mmg ade full list psl sumbangan hajah pd agama bangsa & negara.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak jah kan dah MINTAK MAAF...... cuba tengok folower kak jah dah berbangga dah yg kak jah ni dah mintak maaf. DOSA DIAMPUNKAN. kak jah KEMBALI SUCI SESUCI EMBUN PAGI. kau yg muke penuh jerawat gemuk pendek hitam nk rakam mcm kak jah jugak kau ingat ada org nak bekap?????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104854s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list