Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15830
View
276
Reply

Neelofa Rakam Lion King Dalam Wayang! Netizen Tak Puas Hati, Tak Ada Tindakan Ke?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-7-2019 02:24 PM | Show all posts |Read mode
Semua sedia maklum, ianya adalah satu kesalahan sekiranya merakam filem yang sedang ditayangkan di dalam panggung wayang.


Sesiapa yang didapati melanggarnya akan dikenakan hukuman sebanyak RM20,000 atau penjara tidak melebihi lima tahun.




FotoG




Bagaimanapun, Neelofa nampaknya mungkin tidak tahu atau tidak sedar apa yang sudah dilakukannya.


Melalui Insta Story, pelakon ini ada memuat naik beberapa sedutan filem Lion King.












Apa lagi, kecohlah jadinya bila ada netizen yang tidak berpuas hati dengan Neelofa!


Katanya, tidak ada sesiapa ke yang nak cakap apa-apa tentang perbuatan Neelofa itu?


Atau adakah disebabkan dia seorang artis, maka dia boleh buat apa sahaja yang dia nak?




Foto: Twitter




Difahamkan TGV Cinemas ada memberi maklum balas.








Namun, setakat ini belum ada apa-apa perkembangan lagi.


Kita nantikan sahaja. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by damian_lee at 23-7-2019 10:24 AM

Ohemgeeee bimbo nyaaa

Abam pinas mana???
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:29 PM | Show all posts
non stop create drama
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:30 PM | Show all posts
Biasa la terkenal dengan kebimboan. Sama cam kes vivy. Rekod citer crazy rich asian.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
ambik je tindakan
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:31 PM | Show all posts
dah ambil tindakan ke lum?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:31 PM | Show all posts
bimbosnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Lopak dulik apa. She dont care about plagiarism pun. Tudung sheols pun banyak kali plagiat design orang kan. N as for recording the movie scene, pada sheols no harm kot. Sheols kan banyak cable dalam industry ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
So setara dgn ara jo yg ada kes gini jugak lh haritu kan? Huk alohh
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:36 PM | Show all posts
teringat kes ara af..rasa mmg tiada tindakan
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mujo pilem luar
Kalu filem lokal
Biru muka atuk finas nak membekap awek
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:42 PM | Show all posts
rimas betul org yg sket2 nk update igstory ni...

nk tgk wayang, buat cara nk tgk wayang. ke ada pollower DM mntk sinopsis...

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Tau dia bimbo... Tp Tak sangka dia sebimbo ni...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:48 PM | Show all posts
Lofa dh setaraf sebimbo Aliff Syukri.. kahhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:50 PM | Show all posts
bodohnya lopak
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:52 PM | Show all posts
bimbo bertubi2 lopa dapat
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:55 PM | Show all posts
Rasa2 GSC amik tindakan ke. rasanya settle luar ni.. biasalah lopak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:57 PM | Show all posts
sapa pulak yg berani nk amik tindakan kat lopa ni..mustahil la
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tag lah director lion king tu. Mungkin diorang boleh take action.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 03:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Dekat twitter td acc @gsccinema siap tag @Disney lg utk tindakan katenye berkenaan isu ni.

Sama2 kita nantikan

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.168023s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list