Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13071
View
129
Reply

Berbalas Mesej I Love You, Nabil Mahir Dengan Ayda Jebat Bercinta Ke?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-7-2019 01:06 PM | Show all posts |Read mode
Dah agak lama juga Nabil Mahir putus cinta dengan pelakon Sarah Hildebrand.


Tak nak cari pengganti ke? Dalam diam, rupa-rupanya dia kini didakwa tengah bercinta pula dengan Ayda Jebat.




Foto: IG




Siap berbalas-balas mesej 'I Love You' dan muat naik gambar pakai baju sedondon.


Tambahan pula, Ayda katanya dah tak bersama Redza Rosli lagi.




  



Mengulas mengenainya, Nabil kata hubungannya dengan Ayda sebenarnya hanya kawan biasa sahaja dan tak lebih dari itu.


Kami memang berkawan sejak dulu. Dah lama, tapi tidak sangka pula timbul isu kata kami bercinta, katanya kepada Harian Metro.




  



Tambahnya, dia masih lagi solo sampai sekarang.


Okaylah kalau dah jelas begitu. Tak adalah peminat tertanya-tanya. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape la yg nk tertanya2
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Si pelahap nie. Geli wei tgk dia makan kt video mana tah lupa
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed: Si pelahap nie. Geli wei tgk dia makan kt video mana tah lupa


Yg makan durian ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruk betul perangai pelahap bisex ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 01:31 PM | Show all posts
ayda jebat yg nmpak terhegeh-hegeh dgn dia

adakah ayda jebat kena friendzone?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 01:40 PM | Show all posts

khennnn
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 01:49 PM | Show all posts
buroknya perangai....
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 01:55 PM | Show all posts
ewww tringt mkn durian haritu rase nk bluekk plak
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Hauk nya taste AJ
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Camni nak buat laki?? Cara makan pn cam kambing..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Taste dari baik jadi buruk, takpe la dik asalkan kau bahagia....
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:01 PM | Show all posts
Next

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Attention seeker ni? Pecah pinggan, makan durian lahap. Errrr...yucks
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Gelinya tgk si pendek ni makan durian macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:38 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 23-7-2019 01:58 PM
Hauk nya taste AJ

Hauk tak hauk.. duit berkepuk. Anak orka yang tak payah kerja pun mampu hidup mewah
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:48 PM | Show all posts
gila kau tak nak nabil family kaya raya 7 keturunan tak abis pakai duit tu. walaupun berperangai jijik nabil ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:53 PM | Show all posts
dia still makan macam tu lagi ke..

why tho..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:55 PM | Show all posts
geli btol la dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:58 PM | Show all posts
siapa nabil ni sebenarnye chuols.. beria ckp dia ni kaya sampai 7keturunan tk abis mkn ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105171s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list