Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15109
View
157
Reply

"Sekarang Dah Boleh Nampak Leher, Betis"- Lihat Reaksi Mira Filzah Bila Diperli Individu Ini

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-7-2019 09:59 AM | Show all posts |Read mode
Mira Filzah sememangnya terkenal kerana imejnya yang sopan dan lemah lebut itu. Habis bikin penasaran lelaki Melayu semua!


Pun begitu, selembut-lembut Mira, jangan cari pasal tahu sebab dia sebenarnya boleh menjadi seorang yang sarkastik!


Baru-baru ini, Mira telah berkongsi satu kata-kata berbentuk nasihat dan mendapat sokongan baik oleh peminat-peminatnya.









Namun, ada sahaja individu yang buat 'spoil' dan memerli kembali kata-kata Mira itu.









Tapi, jangan buat main kerana Mira telah mengenakan kembali individu tersebut dengan memuat naik tangkap layar kata-kata semangat yang pernah dikongsikan individu tersebut suatu ketika dahulu. Bak kata pepatah, meludah ke langit jatuh ke muka sendiri!





Kredit foto: Twitter





Netizen lain yang membaca balasan sarkastik Mira ini, rata-ratanya menyokong tindakan selebriti itu dan memuji keberaniannya.



Kredit foto: Twitter




Kacau lagi Mira, dahlah dia ada ramai tentera. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
so sy perlu buat apa ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 10:10 AM | Show all posts
bila diri dh tak boleh ditegur
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 10:17 AM | Show all posts
lorrr...so kenapa la dgn quote budak tu? nak tegur artis ni kita xleh quote baik2 kat wall sendiri ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 10:18 AM | Show all posts

Kenapa bingung?

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana gambar nampak leher n betis tu.. nak tengok pls
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 10:22 AM | Show all posts
siapa la yg minat pelakon gred c ni?
berlakon watak sama je, tak berkembang.
balik2 watak gadis teraniaya lemah lembut yang dibuat2.
kau rasa diri kau hot jadi rebutan pojaan malaya tu yg kau rasa tak boleh ditegur kan jendul?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakai turban ke nmpk leher? Pakai cullotes ke nampak betis?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 10:24 AM | Show all posts
dh kenapa x boleh ditegur????????

ak herna yg sembah ratu kat mira nih.

even aku x suka hajbir, tp aku x rasa meluat ngn dia. ngn mira x tau kenapa rse eeeeeeeiiiii menyampahnya gedik dan bajet bagus?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 10:30 AM | Show all posts
entah napa i tak pernah berkenan kat dia ni..
perasaan i kata beliau sangat fake..
salah satu contoh ni la..
siap masuk twitter budak tu semata-mata nak balas
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
chinta89: dh kenapa x boleh ditegur????????ak herna yg sembah ratu kat mira nih.even aku x suka hajbir, tp aku x rasa meluat ngn dia. ngn mira x tau kenapa rse  ...

hajbir tuh xde nak tnjuk gedik sgt,dia sejenis y pegi mampus laa semua org..tp y c mira ni gedik tahap maksimum..pstu play kad agama lagi..manusia biasa tp xleh ditegur..bila ditegur sentap and cenggitu laa jd..korek ig org tu pstu aibkan org tu..

Dia dah ada sifat sombong dlm diri..maybe pasni dia pn akan ikut retis2 nak saman menyaman netz..maka bermulalah era sakit mental dam sakit jiwa..tahun 2020 dah x lama ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 10:35 AM | Show all posts
boring la minah ni
acah2 ko pppuan plg hot kt mesia choii

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
So miwa ni x boleh ditegur la ye. Woww..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 10:39 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 10:42 AM | Show all posts
artis skrg jgn ditegur tahap dewa nyer.. dewa kan tak leh tegur.so kalu netizen tak nak beli produk deme jgn mengeluh ek
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 10:51 AM | Show all posts
berjangkit perangai zarina anjoulie, gaduh dgn org aibkan org tu balik
kira dah menang sgt dah ni


Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 10:54 AM | Show all posts
chinta89 replied at 23-7-2019 10:24 AM
dh kenapa x boleh ditegur????????

ak herna yg sembah ratu kat mira nih.

yup sama
aku pon tak suka si lopa tapi at least tak pernah la perli2 netizen balas2 d
kutuk la taraf angakasa lepas
dia boo layan

tapi si mira ni aku memg annoying
gedik dok tunjuk muka buat2 comel
senyum2 terlentuk lentok buat aksi tiktok
nak org komen comel
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
meklofa buat bodo je klau org komen gini... mira siap ade masa nak stalk tweet2 that girl.terasa sngt kenapaa.. patut x yah layan jee..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak boleh ditegur sekarangg. Siap bukak twitter orang tuu

Mira ni dah lah berlakon paten sama jaaa. Watak hidup segan mati tak mau
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 11:15 AM | Show all posts
mengade2 je minah ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
2.519458s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list