Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
676
View
21
Reply

Kenapa tak boleh baca thread

 Close [Copy link]

Author: Cikbawangsahaja    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-7-2019 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
U ols i nak baca pasal blogger thread tapi kenapa dia kata you do not have permission?
Newbies sedih
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Thread tu berpagar.. Jadi kena la kutip kacang.. Berpagar ni bersebab.. Jadi jgn sedih.. Rajin komen dan kutip kacang ok.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2019 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 22-7-2019 10:47 PM
Thread tu berpagar.. Jadi kena la kutip kacang.. Berpagar ni bersebab.. Jadi jgn sedih.. Rajin komen ...

Oo kena pergi banyak2 thread, komen lepas tu baru blh tgk eh?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ada levelnya.. Kadang2 thread tu pagar tinggi.. Sy pun x boleh baca.. X apa perlahan la sis.. Jgn susah hati.. Ramai yg mula dari bawah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-7-2019 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 22-7-2019 10:54 PM
Dia ada levelnya.. Kadang2 thread tu pagar tinggi.. Sy pun x boleh baca.. X apa perlahan la sis.. Jg ...

Ok terima kasih sis
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tread tu  tak boleh buka
Kenapa ye? ?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Guys, korang rase kenapa bod ni nama gosip antarabangsa?
Korang x bergosip kan?
Ade bod yg bersesuaian, sile rajin skit sblm buka thread.

To answer ur question. Yg x blh buka tu sbb Ade reading permission. U have to achieve certain level utk dpt baca.

Awk2 blh kutip kredit di bod2 mcm bod lawak or borak. Di bod lawak, awak type hahahahahahhaha pun x de sape marah.

Anyway selamat dtg ke forum cari
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Setuju dengan Mak Nora @noraidil_06

Kalau rajin join le kami kat HML (bod sejarah). Saya dan Sarah82 naik tangga dari sana..kami anak didik Mak Nora, Mak banyak tabur kacang kat sana
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 23-7-2019 01:02 AM
Setuju dengan Mak Nora @noraidil_06

Kalau rajin join le kami kat HML (bod sejarah). Saya dan Sara ...

Ha gitchewww.ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:33 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 22-7-2019 10:54 PM
Dia ada levelnya.. Kadang2 thread tu pagar tinggi.. Sy pun x boleh baca.. X apa perlahan la sis.. Jg ...

Dah boleh baca ke hantu nurse tu??
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 22-7-2019 11:55 PM
Guys, korang rase kenapa bod ni nama gosip antarabangsa?
Korang x bergosip kan?
Ade bod yg bersesu ...

Mod, meh bagi aku kacang.. Semoga kau dikurniakan kebahagiaan di dunia wal akhirat oleh Allah..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 23-7-2019 02:33 AM
Dah boleh baca ke hantu nurse tu??

Kat mana? Sat2 nak pi skodeng..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 03:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 23-7-2019 02:33 AM
Dah boleh baca ke hantu nurse tu??

Kurex.. Mention ap.. Thread mana
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 08:00 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 23-7-2019 03:15 AM
Kurex.. Mention ap.. Thread mana

Hari tu kau ada cakap cerita hantu misi.. Tak ingat ke
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 23-7-2019 08:00 AM
Hari tu kau ada cakap cerita hantu misi.. Tak ingat ke

Hantu misi? Otak aku kekadang blank.. Yg misi kena bunuh tu ka?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
@Cikbawangsahaja org mana? Cuba buat thread tentang sejarah tempat/negeri asal cikbawang.. Tempek kat bod sejarah.. After all.. Kita semua kan patut belajar sejarah sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedih sila menangis...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 08:39 AM | Show all posts
kepada tt, good luck k. sy dulu pun berkematu duk berporem kutip tacang utk panjat thread2 yg berpagar.

thread2 berpagar ni biasanya untuk keselamatan..hehe. So kalau x capai level yg lebih tinggi, u tak boleh baca komen2 thread tu. untuk naik ke setiap level, u kena gegeh kutip point setiap thread.

satu komen satu point.

tapiii ada sesetengah thread tu, moderator deols baik hati bagi point banyak2. kadang2 sampai 100 pun ada depends pada mod.

so, rajin2kan diri ke thread yg bg byk tacang (point). cth thread yg berguna utk uols ialah :
https://mforum.cari.com.my/forum ... ;page=1#pid69481514

u boleh tgk kat situ mod seribulan baik hati bagi kat iols kredit/point/tacang a.k.a kacang sehingga 20 point untk komen iols yg ke #4

So, gudluck!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2019 09:19 AM | Show all posts
kene rajin kutep tacang
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087534s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list