Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8554
View
84
Reply

Terserempak Shah Rukh Khan, Reaksi Selamba Nazim Othman Buat Netizen Terhibur

[Copy link]

Author: Sarirsa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-7-2019 04:12 PM | Show all posts |Read mode
Bayangkan kalau terserempak selebriti kegemaran kita tanpa sengaja, mesti akan terasa tak tentu hala dan seronok sangat. Kalau boleh nak minta tandatangan ataupun 'selfie' untuk kenangan.


Lain pula ceritanya apabila Nazim Othman yang sedang dalam perjalanan untuk percutiannya ke Maldives tanpa sengaja telah terserempak dengan artis Bollywood terkenal di Valena International Airport.


  



Nazim Othman sangat tenang walaupun terjumpa dengan King of Bollywood, Shah Rukh Khan bersama keluarganya menuju ke destinasi yang sama.


Para netizen terhibur melihat reaksi Nazim yang sangat selamba dan tak menggelabah langsung!



Kredit foto: Twitter


Untunglah! -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:16 PM | Show all posts
kalau aku pon terpaku kat situ. .

SRK kot..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:20 PM | Show all posts
kalau aku terjerit2 "Ahhhhhhhhhhhhh SaroKhan" sambil ulang nama beliau dgn nada kes "gais tikus gaissss" dolu tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku tengok jelah cam tgk muvi haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:24 PM | Show all posts
kalu sy mmg tak perasan la...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:24 PM | Show all posts
sakai2 mmg jakun tgk srk pelakun overacting tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:28 PM | Show all posts
kalau aku dah g amik gambar tak henti2..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok laa nazim rajin jugak layan followersnya....
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ruginyaaaa tak peluk cium SRK
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau I mmg dah rempuh abis dah... sengajala nak viral
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu aku mau shaking tgk srk..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:46 PM | Show all posts
SRK? Euuww ~~
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:47 PM | Show all posts
artis jumpa artis...

tapi klu aku takat lambai senyum jek kot...

malu ahh nak pi amik gmabr dgn artis...

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:51 PM | Show all posts
Kakalongmu replied at 22-7-2019 04:43 PM
Kalau I mmg dah rempuh abis dah... sengajala nak viral

rempuh habis , kena pelankung dengan bodyguard srk, aka inspektor vokuru
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain orang lain citarasa kan.ade yang minat ade yang tak.maaflah kalau aku memang geli tengok shahrukh ni belakon mmg overacting,abis macam nak ditelan heroinnya kalau adegan romantis tuh
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 22-7-2019 04:51 PM
rempuh habis , kena pelankung dengan bodyguard srk, aka inspektor vokuru

biarla ku merana demi mu srk
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:56 PM | Show all posts
SR yg letak alquran sebaris dgn tuhan isteri beliau ?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Hensem laa SRK ni walaupun dah tua..iyeke nazim ni bt derk je?ntah2 sbb ada bodigad and dia ni bknnye feymes nak menempel kt retis internesenel mcm SRK..silap2 kalau ckp retis pn. SRK bt derk aje..kekeke~

Anggap dia as one of his mere fans..{:run
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 22-7-2019 04:51 PM
rempuh habis , kena pelankung dengan bodyguard srk, aka inspektor vokuru

Kan.... Body guard keliling..nak rempuh ape. Dah untung di bagi ambil gambar dari jauh....
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga dapat buat aksi hidung bertemu hidung dengan anak laki shahrukh khan ni..
770730-aryan-khan-yogen.jpg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101872s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list