Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8366
View
87
Reply

Elfira Loy Tak Mabuk, Alkohol Tak Baik Untuk Baby

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-7-2019 12:30 PM | Show all posts |Read mode
Dijangka bersalin Oktober nanti, makin berseri-seri Elfira Loy. Tengok di Instagram, memang bahagia disamping suami tercinta.


Bercuti ke sana ke mari, ada peminat yang tanya Elfira tidak mengalami mabuk ke sepanjang hamil?




Foto: IG




"Hi El. Nak tanya sepanjang you pregnant, you ada mabuk-mabuk tak. Dan macam mana you atasi?


Tanya lain, tapi El jawab lain pula!


Tengok sendiri.




Kredit foto:




Disebabkan itu, ramai pula netizen yang terhibur. Katanya, kelakar juga Elfira ni tak faham soalan. Tapi ada juga yang kata, El sengaja je main-main.


Pun begitu, tidak kurang juga yang menuduh El pernah mabuk dulu, sebab tu jawab begitu!




  



  



  



Alahai, macam-macam pula spekulasi. Apa pun, diharap semuanya dipermudahkan untuk bakal ibu ini. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay el..nak buat lawak. Tapi punch line tak sampai
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Gossip thread paling bodoh utk harini..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 12:39 PM | Show all posts
ermmmm okkk
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Serius sgt dia punya lawak smpai konpius netizen nk gelak atau nk buntang mata
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 22-7-2019 12:35 PM
Gossip thread paling bodoh utk harini..

Kalau bahan gosip yg keluar dari @Cari-Saiful gemok ni mana pernah tak bodoh! Haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 12:47 PM | Show all posts
samaada dia nii mmg dungu atau dia buat lawak .
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 01:01 PM | Show all posts
Ini pun jadi modal cerita.. hahahahahahahaah
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 01:26 PM | Show all posts
i rasa kalau kat ujung ayat tu dia letak lulz or emoji, mesti org paham kot dia bergurau..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 01:28 PM | Show all posts
skala nguapan infinity yach
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 01:29 PM | Show all posts
dia mmg bangang ke dia cuba buat lawak
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik belom bersalin dah urat putus?

Nak buat lawak pon letaklah emoji kat belakang
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 01:40 PM | Show all posts
lawak apa ni??
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawak apa ni..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
More tu Tak paham soalan.... Sebab jwb panjang lebar
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Smlm byk kali jgk ak nk pahamkan igs dia ni. Ntah pape la...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Sis terhibur
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Fuyoh nampak bongkak nye, org tanye elok2 kot, mentang2 ngandung x mabok, hello pulisss.. Ahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 02:02 PM | Show all posts
hambar....
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 02:06 PM | Show all posts
sel sel otak ak tak berhubung lagi untuk ketawa dgn lawak dia ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.127086s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list