Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13230
View
188
Reply

Sah! Oksana Dan Sultan Kelantan Bercerai Talak Tiga, Bertabahlah Ya...

[Copy link]

Author: bawangkecik       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-7-2019 11:12 AM | Show all posts |Read mode



Desas desus mengenai rumah tangga sultan Kelantan dan isterinya iaitu Rihana Oksana akhirnya tiba di penghujung setelah peguam Sultan Muhammad V sendiri mengesahkan mengenai berita penceraian tersebut.



Sebelum ini, kecoh apabila sijil penceraian yang lengkap dengan nombor siri serta nama bekas isteri telah tersebar di media sosial. Namun, tiada pula pengumuman rasmi mengenai kesahihan sijil penceraian tersebut.





Namun, kini terlerai sudah misteri sijil penceraian tersebut apabila peguam Sultan Muhammad V, Koh Tien Hua membuat pengesahan mengenai penceraian pasangan sensasi tersebut. Sultan Muhammad V kini sah menceraikan Rihana Oksana Gorbatenko dengan talak tiga.






Mengulas lanjut penyataan peguam Sultan Muhammad V, firma guamannya sudah menghantar surat penceraian talak tiga itu kepada peguam Rihana.



"Kami peguam kepada Sultan Muhammad memaklumkan bahawa baginda telah bercerai dengan talak tiga dengan Rihana Oksana Gorbatenko pada 22 Jun 2019 mengikut Undang-Undang Syariah dan Mahkamah Syariah Kelantan telah keluarkan sijil perakuan penceraian pada 1 Julai 2019 yang lalu dan mengikuti Enakmen Keluarga Islam tahun 2002"


Peguam Sultan Kelantan tersebut juga meminta semua pihak supaya menghormati privasi baginda. Namun, bagi pihak bekas isteri baginda, Oksana mengatakan tidak pernah berhadapan dengan talak cerai secara berhadapan oleh sultan Muhammad.



Di laman Instagram Rihana Oksana pula, post terbaru yang dimuat naik memaparkan ucapan terima kasih kepada rakyat Malaysia yang sentiasa menyokong dan menghantar mesej-mesej sokongan kepada beliau.






Perkahwinan antara Sultan Muhammad V dan Rihana telah dikurniakan seorang bayi lelaki yang diberi nama Leon. Apa-apapun doakan yang terbaik untuk kesejahteraan pasangan ini. - CARI


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 11:25 AM | Show all posts
tertinggal jet ke. dh berapa byk benang psl ni.

just highlightkan di tajuk lah if nk update gmbr.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 11:26 AM | Show all posts
huhuhuhuhuhuhuhuh
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 22-7-2019 11:25 AM
tertinggal jet ke. dh berapa byk benang psl ni.

just highlightkan di tajuk lah if nk update gmbr.

Dulu x konpem lg sis...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 11:50 AM | Show all posts
sedih tengok gambar baby tu..

harap kalau dh bercerai baby tu tidak dipinggirkan..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 11:56 AM | Show all posts
Wah peguam pon chinese gitu
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 12:00 PM | Show all posts
Seram btol baca komen netizen kat FB yg speku Sultan ceraikan Oks sbb anak tu bukan anak Sultan. Gila tah mana sumber dorg dpt pon aku tak tau. Mentang2 la teman tu kena cerai talak 3, terus kena speku bukan2.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 12:00 PM | Show all posts
siapa admin ig oksana ni.. bahasa msia dia kemain..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 12:03 PM | Show all posts
sian anak..nape bg 3  terus..apapun jgnlah smp gitu..yalah apa jua masalah depa, kita x tau..tp terus bg 3 tu kejam sgt....
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Murka sangat ke tuanku,3 terus diberi,takut nanti hujung menyesal takde guna dah
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 12:20 PM | Show all posts
alaaa natengok wajah baby leon.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 12:42 PM | Show all posts
tak kesah la semua tu.. persoalannya sapa yg taip kat tiap post ig dia dalam bahasa melayu tu? haha.. tak kan la google translate..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 01:06 PM | Show all posts
pandai dia ni memancing emosi org malaysia.  posting2 husnozon,  rela dan redha mmg terus buat semua org dari mengeji dia terus menyokong dia.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
coco replied at 22-7-2019 05:06 AM
pandai dia ni memancing emosi org malaysia.  posting2 husnozon,  rela dan redha mmg terus buat semua ...

Dah tuuu takkan nk merempan macam ritrud pulak
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 22-7-2019 12:00 PM
Seram btol baca komen netizen kat FB yg speku Sultan ceraikan Oks sbb anak tu bukan anak Sultan. Gil ...

Byk sgt tgk drama deme ni.. Kalau tgk drama panjang x kesah lah pilipin ke, Venezuela ke, malahan Korea pun selalu ada watak perempuan jahat nk harta sanggup menipu smpi bab mengandung n beranak.

Bg aku, agak2 lah nk speku pun jgn smpi memfitnah. Kot ye pun oks tu x baik mana x bermaksud kita boleh fitnah dia sesuka hati. Ex husband dia sdiri pun xjaja keburukan dia. Selagi xde viral sijil dna test yg valid membuktikan baby tu bukan anak sultan, it's a fitnah or tohmahan buruk je bg aku. Acik2 bawang ni pulak terbalik. Sbb xde sijil, baby tu anak org lain kata mereka
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 02:08 PM | Show all posts
knp lah terus kasi 3...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 02:14 PM | Show all posts
Apa ni? Mcm baru je viral gambar2 kawen..alih2 3 terus?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Xrasa google translate..sbb teratur ayat2 nya
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
bambimo replied at 22-7-2019 02:15 PM
Xrasa google translate..sbb teratur ayat2 nya

Aku rasa ade orang Malaysia fasih russian dibayar ni
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 02:37 PM | Show all posts
wanita secantik oksana pun di ceraikan...apetah lagi andartu2 dlm CI ni...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.122001s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list