Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5373
View
83
Reply

Agnes Monica Kian 'Menunjuk' Di LA, Netizen Indonesia 'Speku' Dia Buat Dada

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-7-2019 10:00 AM | Show all posts |Read mode
Pasti ramai rakyat Malaysia kenal sangat dengan artis popular Indonesia iaitu Agnes Monica. Selebriti ini sering berlakon dalam sinetron yang ditayangkan di Malaysia seperti 'Matahari', 'Ku Tlah Jatuh Cinta' dan banyak lagi.





Percaya atau tidak, usia Agnes ini telah mencecah 33 tahun dan dia kini sibuk menyebarkan sayapnya sehingga ke Amerika Syarikat. Pernah berkolaborasi bersama Chris Brown, selebriti genit ini dikhabarkan akan mengeluarkan lagu kolaborasi bersama French Montana.


Sejak bekerja di Amerika Syarikat, Agnes Monica tidak malu untuk menonjolkan sisinya yang lebih seksi berbanding semasa dia aktif di Indonesia.


  



Ramai peminat Agnes yang melihat gambar Agnes, rata-ratanya memuji dan mengatakan bahawa dia kelihatan semakin cantik dan kelihatan seperti awal 20-an dan bukannya 30-an.


  



  



Pun begitu, ramai netizen dari Indonesia yang menyelar penampilan baru Agnes sejak dia mula aktif di Amerika dan ada yang turut 'speku' dia menjalani pembedahan plastik pada dadanya.



Kredit foto: Instagram


  



  



Apa komen anda? - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Yindon dgn bugis lebih kurang kita je...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 21-7-2019 10:13 AM
Yindon dgn bugis lebih kurang kita je...

Uolls tak nak rebah di ketet agmo ke? Haha
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 10:53 AM | Show all posts
low classnya sheols.. dihencap penduduk yindon juga..
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 21-7-2019 10:16 AM
Uolls tak nak rebah di ketet agmo ke? Haha

Taknak.. Tak selera dgn kerang
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Yuna tetap mendonia..dr agnezmo ni..sape pun xknl lg
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk kepam.. Dulu comel wangi je dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Lerrr. Dia punya badan sukati dia lah. Tetap gak ketet kau tak berkembang just like sel sel otak anda yg tidak berhubung. Agmo, lagu mana? Agmo agmo terbaca lak cam ammu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 11:58 AM | Show all posts
selagi boleh tgk, tgk jela
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
bkn ke sheols dulu jd body builder kejap keee.. sesuai la penampilan sheols mcmni.. dh duk LA kan kene la seksi setaraf cardi b ke nikki minaj ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nak compete dengan Cikano latina bagai tu bukan mudah in LA

Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni iselam ke? Tk tau sy
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 21-7-2019 12:35 PM
Dia ni iselam ke? Tk tau sy

Bkn islam...if x mistaken cina kristian
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu i ingat dia ni lesbian. Sekian
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen saya Wow!
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik la pulek
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemainnn yindon yindon mengomen agnesmo yg dh sedia ada kat yindon pun byk lagi menyeksiiii
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
nk sangat ke US..fine dia rasa ok..tp skarang dia dh kena mind control sbb apa2 trend mengarut org us pasti dia akan  dgn rela ikut walau merangkak...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
At least IG Agnez ni difollow oleh G eazy, danja, chris brown n Pia Wurtzbach.. So international yachhh. Bkn mcm sorg tu da dua kali collab dgn G Eazy pun, G Eazy x mo follow die lol
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2019 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
rospinki replied at 21-7-2019 12:35 PM
Dia ni iselam ke? Tk tau sy

Keturunan cina.. bkn muslim
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.103871s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list