Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10708
View
103
Reply

[Edisi Coverina] Dia wanita yang sangat 'fun' dan comel - Hati Hafiz Hamidun kembali berbunga, akui rapat dengan instafamous berstatus janda

[Copy link]

Author: Noraniza_Iblis       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-7-2019 04:03 PM | Show all posts |Read mode


Clipboard.jpg



PENYANYI Hafiz Hamidun mengakui sedang berkawan rapat dengan seorang wanita berstatus janda dari negara seberang.
Menurut Hafiz, 35, dia mula mengenali wanita itu beberapa bulan lalu melalui teman rapat yang menetap di Indonesia.

"Kami hanya berkawan, masih dalam usaha mengenali hati budi. Apa yang saya boleh kata, dia seorang wanita yang menyenangkan.


"Sekarang masih dalam proses berkenalan lagi memandangkan kami banyak berhubung secara jarak jauh. Jadi tiada kesempatan untuk bertemu selalu.
"Terlalu awal untuk kata bercinta, apa yang boleh saya kata masih dalam proses kenal-kenal," katanya kepada mStar.



62126119_148199359677663_5406480026993090199_n.jpg
Difahamkan wanita berusia 20-an itu merupakan seorang usahawan di Indonesia dan turut memiliki jumlah pengikut yang ramai di Instagram.
Sebelum itu, menerusi Instagram Hafiz ada memuat naik paparan skrin panggilan telefon dan turut disertakan emoji love dan kapsyen 'rindu sama aku ya!'.
Dalam pada itu, Hafiz berkata timbul keserasian antara mereka dan tidak menolak untuk meneruskan hubungan ke fasa lebih serius.



65169709_2587216724622057_8522617946844411457_n.jpg
"Dia seorang wanita yang sangat fun, comel dan memahami. Soal status tu saya tak kisah!
"Apabila berbual dengannya saya dapat rasa banyak keserasian dan untuk elakkan hal lama terjadi kembali, rasanya lebih baik untuk kita kenal dan pastikan semuanya terlebih dahulu," ujarnya.
Hafiz sebelum ini pernah berkahwin dengan usahawan kosmetik, Joy Revfa pada 1 Mei 2017 sebelum bercerai talak satu pada 25 Oktober 2017 selepas hanya lima bulan mendirikan rumah tangga.
Kemelut rumah tangga pasangan itu tercetus selepas Hafiz berasa ragu-ragu dengan status perkahwinan mereka apabila Joy gagal menyerahkan sijil perceraian perkahwinannya yang terdahulu


Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:05 PM | Show all posts
hahahahahahaha. untunglaaa, dapat instafamoussss amos lagi
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:09 PM From the mobile phone | Show all posts
iyyeeeekkk
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok
Countdown pls uolssss...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2019 04:11 PM | Show all posts
dgr cite.. heshe cerai dlu pun..
sbb Joy dpt tau die still gayah...sblm kawin mmg sheols dh taw heshe gayah..
tp ingat boleh lah berubah...
hahah...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:17 PM | Show all posts
MJ lagi pilihannya
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:20 PM | Show all posts
Edited by dekmieDandy at 19-7-2019 08:24 AM

hurmm aura gayah dia kaut lar
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Janda indon mana instafemes ni?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:37 PM | Show all posts
Instafamous lagi
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:41 PM | Show all posts
gudlakkk
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak serik2 nak instafamous jugaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap bukan gf imaginasi lah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Indo ado ker insta femes cer tepek hege
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian budak kepam yg gila2 kan dia sampai sanggup terjah opis dia sblm ni.. Ujung2 pilih makjan instapemes jugekkk... Ikut suka ko la pismidon.. Jodoh ko yg pilih dekkk
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:27 PM | Show all posts
yg penting instapemes ye idak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:32 PM | Show all posts
dh takde pmpn ke kt malaysia ni. alangkan org malaysia pn kau tak blh nk handle ni kan plak janda seberang mcm2 la setad ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa I rasa this time it's not gonna work also for him?

Janganlah cari kaki media sosial ni. Your privacy tak terjaga karang pis midon oiii. Awak jugak pening kepala macam kes itu hari.

Cari yang malas nak hapdet media sosial, but still aktif dan produktif bekerja.

Yang penting, bahagia dan privasi terjaga.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Woww..international kekdahnyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Noraniza_Iblis replied at 19-7-2019 04:11 PM
dgr cite.. heshe cerai dlu pun..
sbb Joy dpt tau die still gayah...sblm kawin mmg sheols dh taw hes ...

Iols pon berspeku seperti chuols..aura gayah heshe kuat sangat.

Tambahan pulak heshe pernah ada kontreversi dgn penyanyi Aiman tu kan? Org speku heshe spedo Aiman, bg jam mahal2, brg mahal2. Mujur Aiman tu berkesudahan kahwin dan normal.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari dulu asyik nak yg hot je pismidon ni, atitaharis la, joyrepah la.. dulu pun pernah dgn pompuan arab ke mana ntah, nak bertunang bagai..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095420s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list