Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3114
View
103
Reply

[Seni] AKU, POTLOT DAN LUKISAN

[Copy link]

Author: KILL_NANCY    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 10-9-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 10-9-2019 11:32 PM
hang lukis ke?
buat avvy lawa ni

eh bukan bang.ni air tangan ayie.ni oldtimer kita nak potong tang corner pun jauh lagi ni.haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 11:33 PM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 10-9-2019 11:32 PM
bod mana bang?saya meg yang roger saya pasal tu.kalau saya takde meg akan jawabkan.kalau meg pun b ...

link dia

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=644925&extra=page%3D1&page=3

dah jwp aku rate jam ni jgk
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 11:34 PM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 10-9-2019 11:32 PM
eh bukan bang.ni air tangan ayie.ni oldtimer kita nak potong tang corner pun jauh lagi ni.haha

klu hang punya ingat nk rembat buat avvy
tk penah tgk lagi gmbor tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-9-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 10-9-2019 11:33 PM
link dia

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=644925&extra=page%3D1&page=3

betul punya spammed.hahaha.alah kacang2 je tu soalannya.jap lagi saya jawabkan.nak tengok mak jap.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-9-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat replied at 10-9-2019 11:34 PM
klu hang punya ingat nk rembat buat avvy
tk penah tgk lagi gmbor tu

abg rembat joker tu.joker tu pun dah terbaik.stock2 wallpaper saya drawing tu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 11:36 PM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 10-9-2019 11:34 PM
betul punya spammed.hahaha.alah kacang2 je tu soalannya.jap lagi saya jawabkan.nak tengok mak jap.

pada hang kacang le. klu aku jwp kang, berasap plk aircondnya nnt, kantoi plk
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2019 11:38 PM | Show all posts
KILL_NANCY replied at 10-9-2019 11:35 PM
abg rembat joker tu.joker tu pun dah terbaik.stock2 wallpaper saya drawing tu.

nk stok melayu je skrg
hang lukih baik2, kendian bagi aku
yg tadi tu pilihan utama


Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2019 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 10-9-2019 11:04 PM
welcome kak noor.rindu kaka.

Miss you too.....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 11-9-2019 09:21 AM
Miss you too.....

kaka sharelah artwork kaka.

pleaseee.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
@Iris.

masih mewarna lagi?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-9-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts


hands practice.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 10-9-2019 01:06 AM
bentuk dah ada kak pah.support minat dia.jangan matikan minat dia.melukis ni menggerakkan minda se ...

Haha, this year tak melukis sangat, baru abis periksa. Tapi minat dia ke arah public speaking pula. Her twin brother, kalau dia melukis, lagi cantikkkkk tapi malas. Saya pun jadi malas nak membebel
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 10-9-2019 11:10 PM
by PMucks.

face proportions.

Omg lepak sini juga kerrrrr? Jangan explore jauh2, segan kot andai ada ummah forum cari jumpa sisi tak berapa cerah saya
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 07:23 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 09:32 PM
kaka sharelah artwork kaka.

pleaseee.

Dah lama tak menarikan jari2 ni dengan pensil..... atas kertas lukisan Kill. ....
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 11-9-2019 01:34 PM
@Iris.

masih mewarna lagi?

Yap... Still..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-9-2019 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 13-9-2019 07:46 AM
Yap... Still..

baguslah macam tu kira jadi satu hobi.dari hobi boleh jadi sideincome.

kalau tak keberatan share ar artwork tu kat sini.tq
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-9-2019 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
noor2 replied at 12-9-2019 07:23 AM
Dah lama tak menarikan jari2 ni dengan pensil..... atas kertas lukisan Kill. ....

kedekut ar kak noor.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 13-9-2019 07:18 AM
baguslah macam tu kira jadi satu hobi.dari hobi boleh jadi sideincome.

kalau tak keberatan shar ...

Nak buat income kena expose diri.. Tu malas tu
C360_2019-07-30-21-57-02-891.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2019 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
KILL_NANCY replied at 13-9-2019 03:19 PM
kedekut ar kak noor.

Hehe. ..nantilah kak lukis ...gambar kusing. ....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-9-2019 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Iris. replied at 13-9-2019 04:02 PM
Nak buat income kena expose diri.. Tu malas tu

artist nak buat duit tak perlu nak expose diri melainkan orang nak kenal dia.orang beli artwork kita bukan untuk tengok muka kita, diri kita.rata2 artist cari makan di sebalik nama pena.

takde orang kenal siapa botticelli, titan, michelangelo melainkan bakat2 mereka.

berapa orang je kenal muka jaafar taib?tau diri dia macam mana?zamri abu?belitong?petai?orang yang beli karya diorang sebab nak appreciate tentang art, bukan nak tau pasal diorang ni siapa.artwork yang bagus macam makanan yang sedap.mahal macam mana pun kalau sedap orang bayar pun tak mengata.puas hati dengan portion yang banyak, cukup rasa ....

the late stan lee pun tak perlu nak expose kan diri dia sebelum marvel jadi sukses sampai hari ni.sebelum ni berapa kerat je orang kenal stan lee?dan info pasal dia sangat terhad.sebab dia tak expose kan sangat diri dia.



sorry saya upload balik gambar tu kecik sangat.tak nampak.

dan lagi satu, jika satu hari nanti nak involve dalam bidang ni.dapat profit dalam bidang ni ..... tolong jangan ....



teruskan berkarya.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092946s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list