Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
387
View
5
Reply

Forum Cari fantasy football 2019/2020

[Copy link]

Author: capiloton       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-7-2019 02:53 PM | Show all posts |Read mode
mohon admin atau mod untuk create group fantasy football forum cari.
mohon reward dalam bentuk credit,
untuk pemenang mingguan, dan total keseluruhan.
for both liga, dan cup competition.

dah berapa tahun asyik senyap jer takde ni.
dulu2 ada, sekarang menyepi.

https://fantasy.premierleague.com/


Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Saya x main game2 ni...tp kalo nk bg tacang utk pemenang saya bleh buat..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2019 06:41 PM | Show all posts
main soccermanager.com ler..jom2
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2019 03:36 PM | Show all posts
so ade liga tak ni? dah tinggal baper ari je lagi b4 season start
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah keluar ke versi terkini
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2019 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
KhoSayWei replied at 5-8-2019 11:05 AM
Dah keluar ke versi terkini

Da ade kot..tu TT bg link
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079759s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list