Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16169
View
249
Reply

"Teruk Sangat Kacip Tu"- Warganet Dakwa Radhi OAG 'High' Masuk Mahkamah

[Copy link]

Author: akubujang       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-7-2019 11:54 AM | Show all posts |Read mode
Sudah lama tak dengar cerita vokalis kumpulan OAG Radhi ni, lagu baru pun lama tak keluar. Tiba-tiba muncul berita dia bercerai talak satu dengan isterinya.


Tetapi, berita itu tidaklah menarik perhatian sangat sebab yerlah Radhi ni pun penyanyi lama, dah tak trending.


Yang menarik perhatian ramai warganet adalah video yang dimuat naik Sinar Harian tentang berita perceraian itu.


SI RADHI OAG 'KACIP' DI MAHKAMAH. FOTO: TWITTER




Menurut mereka, Radhi "kacip".


MULUT RADHI OAG KACIP. FOTO: VIDEO SINAR HARIAN




Buat yang tak tahu, kacip adalah istilah digunakan pengguna dadah merujuk kepada "kacip gigi" bila "high dan kick" guna dadah.


KACIP KESAN SAMPINGAN GUNA DADAH. FOTO: TWITTER




Ada juga yang perasan, gerak badan Radhi memang nampak macam orang "high".


NASIB PERGI MAHKAMAH TIADA UJIAN AIR KENCING. FOTO:TWITTER




Siap ada warganet yang nasihat Radhi supaya belajar kawal "kacip" dan nasib baiklah di mahkamah tu dia tidak disuruh buat ujian air kencing.





Keadaan mulut dan pergerakan badan ni memang teknik digunakan polis untuk kesan mereka yang guna dadah.


Ada sesiapa yang berpengalaman "kacip gigi" ni tak? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:01 PM | Show all posts
Nampak dah kurus beno, dulu herlok je berisi bila stop. nampak sgt payah nak berubah
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Sambil tu dia promote tealive huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:06 PM | Show all posts
teringat rancangan majalah 3 baru ni yang pasal durian tu. anak tokey yang gemuk tu obvious sangat tengah kacip

mata terbuntang2 kena interview, senget2 mulut rahang bagai. jalan pun straight je hahahahaha

anak okey durian tak tido agaknya tunggu durian gugur, mengacip la sepam 2
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Camna bini no 2  dulu setuju kahwin ngan dia ni. Susahhh nak hilang dadih ni.. Aniaya anak anak dpt ayah dadih
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:07 PM | Show all posts
body languange heols pun sesuatu.... macam jamal abdillah  
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:10 PM | Show all posts
benci aku dengan taik dadah ni, tembak mati ja tak boleh ka
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:15 PM | Show all posts
kena amek metadone lebih ni
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:16 PM | Show all posts
agak dah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
abangadek replied at 17-7-2019 04:10 AM
benci aku dengan taik dadah ni, tembak mati ja tak boleh ka

Kannn.. Smlm iols tengok 999 kot.. Berlambak taik dadah kena cekup.. Menyusahkan orang jah depa ni.. Kluar masuk penjara pun mendadih jugak.. Baik tembak jer
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru iols tau kacip tu hape..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
OAG-'orang asli gombak' kata kwn2
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak haggard mcm fatiya
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb tu pakai spek.
Cer suruh si radhi tu buka spek..kompom mata merah punya la
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:21 PM | Show all posts
laaa... ingtkan dah tak mendadih... amik dadih lagi rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:21 PM | Show all posts
tgk video atas tu pn sejenis yg tak boleh duduk diam, lari2 pandang tmpt lain. mmg tanda2 sedang mendadih tu. elok la klu bercerai pn. tak guna hidup dgn laki yg mendadih. sbb tul lafaz cerai pn tak sedar
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:25 PM | Show all posts
oh macam tu rupanya kacip
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:29 PM | Show all posts
dlm dunia ni 2 bnda paling susah nk taubat, dadah dan gay
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:38 PM | Show all posts
iwansa replied at 17-7-2019 12:29 PM
dlm dunia ni 2 bnda paling susah nk taubat, dadah dan gay

Setuju 500% sis.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:41 PM | Show all posts
Tak koserrr la nak berlakikan taik dadah!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107377s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list