Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11111
View
197
Reply

[Edisi Terdesak Ke?] Elizad Jadi DJ di Radio Sinar?

[Copy link]

Author: awex^returns       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-7-2019 10:46 AM | Show all posts |Read mode
aku bukan suka sangat dengar radio--tapi petang2 balik kerja kadang2 aku layan juga Sinar segmen Ady ngan Adik Aleh dulu-

teka teki lah, karok lah--

ok lah sekali sekala kan---
aku ada baca Ady Fashla (betul ke eja) dah habis contract ngan Sinar--
cuma tak sure bila--
semalam aku dengar ada dua couple on air tapi tak sure siapa---
pagi ni aku tanya pakcik Google
oh.. si Hafny Sahad ngan Elizad ke handle Sinar Petang- (sekarang panggil DuoSinar katanya)
soalan aku-- Elizad dah takde job sangat ke sampai jadi DJ
aku tak pernah dengar dia on air selama ni--
macam Hafny tu dulu aku ada lah dengar masa dia handle Carta Sinar ngan Linda Onn lama dulu--
tapi sebab semalam aku buka lambat-- aku tak dengar betul lah cara si Elizad & Hafny--
ada yang dengar ke--

Image 1.jpg

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Yup mmg dorang... Tp mcm x best

Rindu sore abg adi n adik aleh
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:05 AM | Show all posts
x best dah ptg2 dengar radio sinar...

rindu nak dengar suara abg adi and adik aleh..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:07 AM | Show all posts
Dengar kejap semalam. Ok lah, standard radio DJ. Hefny memang sesuai suara DJ. Elizad, ok ok lah. Better dari Sinar Pagi kot duo ni. Sinar pagi tak boleh blah. Rasa macam nak sepuk Jep sebab jenis suka tegur org. Angah pulak berbelit lidah.

Tapi tak boleh lawan gandingan Adi dengan adik aleh - chemistry depa lain macam..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
IMHO, deejay shld be deejay bukan yg merapu2 like some of comedian yg dioffer jd deejay.. YG OK, OK lah. Kdg2 tere berceloteh x semestinya boleh jd deejay kan. Terigt deejay2 otai mcm noramin. Mmg mcm skema tp quality dia..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Kan... Klu dgr mase adi n aleh dulu asik nk tergelak2 je.. Dlm jem pon x stress.. Tibe dh smpi rmh.. Apela sinar g tamatkan contract dorang.. Masih relevan kot dorang ni.. Ramai je suke.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Intanmahsuri replied at 17-7-2019 11:07 AM
Dengar kejap semalam. Ok lah, standard radio DJ. Hefny memang sesuai suara DJ. Elizad, ok ok lah. Be ...

Angah tu perasan gak.. Agak berbelit lidah selalu.. N x brp nk 'cerdik' sgt...
Tu yg sll kene ngan jep n rahim.. Kdg sian gak.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:18 AM | Show all posts
minahlondon replied at 17-7-2019 11:11 AM
Kan... Klu dgr mase adi n aleh dulu asik nk tergelak2 je.. Dlm jem pon x stress.. Tibe dh smpi rmh.. ...

okay kaka mmg tertinggal ketapi psl ni
patut bila buka sinar ptg gandingan adik aleh + abg adi dah xde
knp diaorg tamatkan contract 2 org ni, chemistry ada kot
dan yg penting dedua x over


Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:22 AM | Show all posts
padan la.. pelik jugak bila masa i tertukar chanel
rupanya adi dah takde ye.. ok.. bye sinar..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:23 AM | Show all posts
biasa la dh jadi pelakon, nk menyanyi pula, lepastu jadi dj.. jnji ada bakat ..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:24 AM | Show all posts
Edited by AshkieLa at 17-7-2019 11:31 AM

lama tak dengar sinar... dahla lagu2 makin tak best. kadang tu jam yg lepas dah keluar lagu tu, jam seterusnya pun keluar lagi lagu sama. mcm dia buat playlist lagu dia ade 30 buah lagu je pastu ulang sampai lebam drpd pagi sampai malam... Muak.. padahal byk je lagu boleh putar...

frust bila sinar petang dah takde adek alleh dengan abg adi...
slot diorg ni best sgt petang2... tak bingit, tak sebok nak bercakap dua2 org serentak, lawak yg tak membahan fizikal org ...
cer teka cer teki, sambung lirik.. semua best2. lagi2 part bila diorg power lawan menjawab dgn caller...

elizad ni makin aktif plak walaupun bersuami. terbalik dgn artis2 lain yg selalunya bila single aktif, bila jadi isteri slow down.. bila jadi janda, aktif semula. dia ni kalau bercakap kadang2 nampak mcm fake personaliti "giler-giler...sempoi" dia tu... mcm dibuat-buat
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
laaaa ptut la mgu lepas dgr adi tu kata last day..(tu pun buka radio dah last dah dia say goodbye)
sial btl..
aku ni bkn jnis suka dgr radio, tp kdg dlm keta buka ptg2 mmg si adi ni sgt menambat hati aku...
dia pandai la..
ptut lah ditamatkan sb nk masukkan mgkum hayun lain rupanya..

wey tlong lah...walau aku x kenal adi ni sapa dan dh brp lama dia dgn sinar dan jaranggg sgt dgr radio serta segmen dia, tp memang melekat lah kt jiwa aku ni...

kembalikan adi please
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm tangkap muat je ambil elizad

Dah takde org lain ke?

Kena tukar chanel lain so boring
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:36 AM | Show all posts
b_n_c replied at 17-7-2019 11:33 AM
laaaa ptut la mgu lepas dgr adi tu kata last day..(tu pun buka radio dah last dah dia say goodbye)
...

adifashla ex student AF1 rsenya..pas kuar AF mmg jd dj ERA ms tu tgh ngetop gile..
seangkatanla die dgn nana mahazan..
so from experience mmg dh lmela...x pnh dgr sinar ptg..skrg dgr linda on ptg2 kt kool ok ckit rse..
ble ttuka sinar pg mak aiih cma bdoh2 je


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-7-2019 11:36 AM | Show all posts
AniseAzure replied at 17-7-2019 11:11 AM
IMHO, deejay shld be deejay bukan yg merapu2 like some of comedian yg dioffer jd deejay.. YG OK, OK  ...

betul la, DJ dulu2 lain semua berinfo
sekarang yang ada semua merapu
apalagi yang title pelawak

kekadang tergelak sama sendiri sebab membahan sesama sendiri
which aku rasa sangat bingit


Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:37 AM | Show all posts
minahlondon replied at 17-7-2019 11:01 AM
Yup mmg dorang... Tp mcm x best

Rindu sore abg adi n adik aleh

laaa elizad dgn mamat tu ke. Patut le tak best .. Mula2 aku ingat iklan bila dengar suara dorang tu .. Tertunggu2  gak Adik Aleh & Abg Adi..Kembalikan Adik Aleh & Adi.... uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-7-2019 11:39 AM | Show all posts
hafny tu aku pernah dengar masa dia ngan linda onn handle carta sinar
pada aku suara dia dan tone dia sedap lah jadi penyampai
tak merapu
tapi maybe sebab masa tu tag ngan linda onn yang memang sentiasa berinformasi

balik ni aku nak dengar elizad camno
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:40 AM | Show all posts
oooo patut le x best pun...........................
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:41 AM | Show all posts
adik alih & abg adi, the best duo setakat ni
enjoy jer dengar, kelakor pun kelakor
abg adi pandai melayan adik alih
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 11:42 AM | Show all posts
tak paham kenapa sinar suka sangat buat perubahan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086984s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list