Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32530
View
320
Reply

Jering and in law dah tak baik ke?

[Copy link]

Author: suterabiru123    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-7-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Saja je nak buka benang baru walau benang lama belum habis. Tak pasti jering still releven dalam bod gosip.  Sebab semua sedia maklum jering dh jadi suri rumah ..kikikkiii

Sorry mod .....

Cuma meols nak sangat tau jering dengan family ude dah xbaik ke?

Dah lama acara kekeluargaan jering and biras dia si lola tak menjoin kan diri..ber bff berdua je..

Meols lama dh perasan jering n lola sudah di whoayuskan oleh kakak n biras biras yang lain..

Birthday intan pon di wish tetapi jering dalam pantang langsung tak p melawat.. sesuatu sangat.. bukan dulu duk berhimpit tayang dia la menantu diterima oleh family ude ke?

Ps: gambar sorry xde..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku nk padankan muka jering..jahat plak rasa diri ini.hahaha.tp memang padan muka la kalau betul.dulu kan dk meriak sgt.terimalaaa jah
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Jering selalu posing senget sambil tersenyum kegembiraan kebahagiaan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-7-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
sueda80 replied at 16-7-2019 06:54 PM
Kalau aku nk padankan muka jering..jahat plak rasa diri ini.hahaha.tp memang padan muka la kalau bet ...

Kan.. iols perasan gambo raya pon xde ..hha
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Lola tu biras dia ke?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-7-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 16-7-2019 07:19 PM
Lola tu biras dia ke?

Isteri acik wahid kan..biras jering la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-7-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 16-7-2019 07:02 PM
Jering selalu posing senget sambil tersenyum kegembiraan kebahagiaan

Sian dlm pantag duk berig review
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 07:25 PM | Show all posts
bina bahagia atas derita orang lain..lama mana sangat
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak baik kot sis. Dulu In law dia boikot intan. Skrg boikot jering. Cehhh. Kalau I jd Intan, tak hingin nak bersilaturahim ngan org gini
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 08:10 PM | Show all posts
xyah tau la
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalu org lain aku takut gak nak skutuk tp kalu pasangan tue iols padankan muka ajor. Bahgia atas airmata org lain. Tunggu turn korank plop.. Berapa lama mana gak nak tgk
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
ude tu mcm dh xkisah hal anak2 diA dgn intan dh
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
mcm lalang family ude ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-7-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Atata replied at 16-7-2019 07:36 PM
Tak baik kot sis. Dulu In law dia boikot intan. Skrg boikot jering. Cehhh. Kalau I jd Intan, tak hin ...

Dulu meols perasan bukan boikot intan cuma terpaksa la baik ngan jering sbb kan ude anak n adik dorang tpi sat sangat la..kakak ude kan dh kabo ude kawin pon dorang xtau..

Cuma iols perasan bini si bob tu je setia kini fulu n selamanya side intan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-7-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
meteorspeed replied at 16-7-2019 08:20 PM
Kalu org lain aku takut gak nak skutuk tp kalu pasangan tue iols padankan muka ajor. Bahgia atas air ...

Khen..meols pon nengok si jering dah mcm xterurus je... Tapi xnak kalah ambik natalis kot..kikiki
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
So kiranya fam kude dah baik ngan intan ke? Sbb job intan masyuk ke
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-7-2019 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
jiwakacau06 replied at 16-7-2019 08:40 PM
ude tu mcm dh xkisah hal anak2 diA dgn intan dh

Ahha... Lps jering beranak mcm xambik anak dha jaga..ke xnak jering stress dlm pantang..dulu jering kata intan pemalas kan dlm pantang hire indon cuci rumah ... Takkan jering dlm pantang ni buat house core sendiri?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-7-2019 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
keypochino replied at 16-7-2019 09:13 PM
So kiranya fam kude dah baik ngan intan ke? Sbb job intan masyuk ke

Xtau la sebab job masuk atau sbb intan memang baik..jering xbaik la kot... Hahaha.. cuma meols muskil kenapa dengan si lola sekali membenci mentua n membekap jering
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung leh bukak thread baru . Aku aritu thread kena close pdhal aku bukak thread utk bgtau update 1 case je . Hurmm
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian pulak dalam pantang ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
4.416808s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list