Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
6313
View
53
Reply

Salah Anggap Zip Seluar Terbuka, Instagram Maya Karin Dipenuhi Komen Nakal..

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-7-2019 04:14 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon jelita Maya Karin Roelcke semalam telah memuat naik beberapa keping gambar di akaun Instagram miliknya.





Maya yang kini berada di Los Angeles bagi menjalani penggambaran filem Hollywood berjudul Alone berkongsi tentang keadaan cuaca di negara itu yang kini sedang berada dalam musim panas.


"Saya tersilap kerana menyangkakan cuaca sedikit sejuk, panas nak mampus," tulis Maya mengakui kesilapannya kerana tidak menyelidik terlebih dahulu tentang cuaca di Los Angeles sebelum berangkat ke negara yang terkenal sebagai ibu kota hiburan dunia itu.



Kredit foto : Instagram Maya Karin




Namun apa yang menarik perhatian kami ialah apabila ramai yang meninggalkan komen yang sedikit nakal menegur Maya yang dikatakan terlupa untuk menutup zip seluarnya.


Zoom, nampak zip seluar terbuka..













Kredit foto : Instagram Maya Karin





Kredit foto : Instagram Maya Karin




Amboi, gigih ya masing-masing sampai sanggup zoom gambar!


Jika dilihat sekali imbas bahagian zip seluar Maya sememangnya nampak seperti sedikit terbuka, tetapi ianya sebenarnya bukanlah seperti yang disangkakan. Mungkin kerana posisi maya ketika mengambil gambar tersebut menyebabkan ramai yang salah faham.


Kalau zip terbuka pasti Maya terlebih dahulu memadam gambar tersebut dan tidak berkongsi gambar yang boleh memalukannya kepada umum. Betul tak? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Jantan jenis ni, kalau bab seksi mesti bagi dalil pasal menutup aurat (aurat wajib tutup ye). Tapi pada masa sama dorang dok cakap benda lucah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Komen pasal zip seluar Maya, boleh dijadikan isu kat bodgos. Like whattt
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeewwwwws xde classnye maya ckap nak mampus camtu
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 05:07 PM | Show all posts
dia tidak se careless itu. ke korang yg penah terbuka zip?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiyark....sampai zip kome skodeng..haha
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Seluar dia koyak kat lutut..lutut tu aurat
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde life betul
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 16-7-2019 05:07 PM
dia tidak se careless itu. ke korang yg penah terbuka zip?

Zip terbuka x pernah.. Tapi pakai baju terbalik pi kelas penah.. Wakakakaa.. Akibat penat.. Aku x sedar baju terbalik.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 05:41 PM | Show all posts
memang tengok tang tu je ke. laju je mata.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bongok nye lah nietizen...bukan x zip langsung pon..
Kalo dh hansap tu semua nk dibelek...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
miminn replied at 16-7-2019 05:41 PM
memang tengok tang tu je ke. laju je mata.

Huhu mak aku siap gi market hypermarket xde sape sedar. Aku blk kj tgk dia aku tnya knp bju terbalik. Habis abg & bpk aku kena mrh sbb x tegur bju dia terbalik. Merata2 dh pergi kata mak aku
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 08:18 PM | Show all posts
Pervert namampos situ pon gigih zoom
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca komen2 kat ig retis buat iq aku drop 10 points.
Kepochinya lahai.
Semua pun jadi isu.

Seb baik aku tadak fesbuk.
Acik kat fesbuk are triple kepochi.

Kat forum ni acik2 boleh kata 'cerdik' sikit dlm tapis2 gosip walaupun aku rasa still ada 2, 3  orang acik fesbuk terlepas ke sini.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 10:39 PM | Show all posts
Kurex replied at 16-7-2019 08:38 AM
Jantan jenis ni, kalau bab seksi mesti bagi dalil pasal menutup aurat (aurat wajib tutup ye). Tapi p ...

tu jntn normal
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu pun stim ke vongokss kuasa 3
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:21 AM | Show all posts
aku agree yg bab tembam tu... celah kangkang ketat sgt...

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 16-7-2019 05:38 PM
Zip terbuka x pernah.. Tapi pakai baju terbalik pi kelas penah.. Wakakakaa.. Akibat penat.. Aku x  ...

Aku pakai baju siap tag tak tanggal . Pegi aeon plak tu . Ade gak prasan org dok pandang2 . Trase mcm eh ade wat slh ke aku ni . Confidentnye lahai
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Siap zoom


Anak sapalah ni. Suami sapa lah ni.

Akhlak fail.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2019 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Xim replied at 17-7-2019 12:29 AM
Aku pakai baju siap tag tak tanggal . Pegi aeon plak tu . Ade gak prasan org dok pandang2 . Trase  ...

Hahah..lawak pun ada bila kenang balik

Tapi peliknya.. Umah ig nampak sungguh seluar x zip.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.115617s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list