Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9017
View
145
Reply

BEN AMIR BAKAL MENCARAS POPULARITI SYAFIK KYLE DAN REMY ISHAK?belum tayang drama,nama dah trending kt twitter.

[Copy link]

Author: lolipopbiru       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-7-2019 12:52 PM | Show all posts |Read mode
HERO DRAMA MALAYA dalam pembikinan!
mungkin ini masa BEN AMIR menonjol dan mengecap populariti seperti rakan rakan seperjuangan dengannya di zaman hero remaja seperti syafiq kyle,sharul ridzwan,fattah amin.

drama bersama mira filzah yang masih dalam pengambaran sudah trending di twitter.
adakah akan muncul hastag/shipper baru menenggelamkan shipper #remyra?
sama sama kita nantikan.

semoga BEN AMIR menyinar tahun ini.

IMG_3078 (1).jpg IMG_3079.jpg


  

  

  


Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:00 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Malam x sesuai je Ben rambur panjang...ke angle yg x nampak ok?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:10 PM | Show all posts
Aku nampak dia lagi hensem rambut panjang
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:11 PM | Show all posts
oh ...inilah BEN amir
suami Nadiya tu pun BEn kan?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:13 PM | Show all posts
best ke dia ni berlakon..?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu berlakon dgn uqasa...konon bercinta.. Konon bakal meletopp....
Mamat ini bakal jadi macam mat poyo berlagak  yg berlakon dlm filem tentang bulan.
ini semua edisi bakalan aje....

Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:16 PM | Show all posts
BEN AMIR + MYRA = BENRA bunyi mcm berak ler pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Mleeen82 replied at 16-7-2019 01:11 PM
oh ...inilah BEN amir
suami Nadiya tu pun BEn kan?

Nyanyi lagu ape tah hip hip tu pon ben
Benladen...haha
Ramai benor ben ben neh
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Adek beradik ben 10 ke?
Yang ben ali tu adek beradik ben amir ninke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 16-7-2019 01:16 PM
BEN AMIR + MYRA = BENRA bunyi mcm berak ler pulak...

MIMIR? HAHAHAHA
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah getah rambut mira takde, rupa heols yg wat ikat rambut #sarcasm
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sikit2 mcm Lisa surirumah
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:36 PM | Show all posts
shernazz replied at 16-7-2019 01:23 PM
Adek beradik ben 10 ke?
Yang ben ali tu adek beradik ben amir ninke?

Ben ada 2 je ni, lum sampai 10 lgi
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:41 PM | Show all posts
minahmanja replied at 16-7-2019 01:13 PM
best ke dia ni berlakon..?

kalau sebelumnya kejung...
dia ada berlakon kat drama airport tu yg ada lopak dgn fattah...
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:45 PM | Show all posts
encem gak la dia rambut panjang ni di mata iols
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:47 PM | Show all posts
ok ben amir ni berlakon....

hari tu jadi onggila kat drama rtm menjadi jer
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ira_229 replied at 16-7-2019 01:41 PM
kalau sebelumnya kejung...
dia ada berlakon kat drama airport tu yg ada lopak dgn fattah...

Dlm spanar jaya versi 2018 dgn uqasha tu, x kelako n hebat mana pun dia berlakon. Tp SJ tu semua pun x best walaupun pelakon mcm best2
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 16-7-2019 01:16 PM
Dulu berlakon dgn uqasa...konon bercinta.. Konon bakal meletopp....
Mamat ini bakal jadi macam mat  ...

Hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:53 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 16-7-2019 01:16 PM
Dulu berlakon dgn uqasa...konon bercinta.. Konon bakal meletopp....
Mamat ini bakal jadi macam mat  ...

maksud chuols aedy-lazuart-ashraf kah? heshe tasty yach tapi macam sedikit show-off dan aura poyo tu macam kuat gitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.097662s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list