Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12771
View
128
Reply

"Laki Bini Kepoci!" Yana Samsudin Dihentam, Persoal Status Sultan Kelantan Dan Rihana Oksana

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-7-2019 11:51 AM | Show all posts |Read mode
Foto: IG




Sedang hangat menjadi perbualan sekarang ini adalah tentang Rihana Oksana Gorbatenko, 27, yang kononnya telah diceraikan talak tiga oleh Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V.




  



Semua orang tertanya-tanya dan keliru dengan penyebaran berita ini termasuk pelakon Yana Samsudin.


Mungkin tidak sabar nak tahu agaknya, Yana bertindak meninggalkan komen di Instagram Rihana.






Pertanyaan itu sekali gus menimbulkan rasa kurang senang di kalangan netizen. Ramai yang berkata, Yana penyibuk tentang rumah tangga orang lain!










Sebelum ini pun Yana pernah dihentam disebabkan mencampuri hal penceraian Fizo Omar dan Mawar Karim.


Mungkin niatnya hanya nak bertanya dan mendapatkan kepastian, tapi caranya pula yang salah. Kan? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Klon acik dina {:run
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Biar laaa dia nak komen .. ideas tengah banyak tuh
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Free betul dia ye sejak due menjak ni. Mane2 aje ade je komennye.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:03 PM | Show all posts
Kang esok lusa dia jawab la, TERIMA KASIH KERANA FITNAH SAYA. Dah korang pulak yang kena merangkak kat padang mahsyar nak kena minta maaf dari dia. Gitu la retis
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebelom ni kemain komen happy birthday queen ituini
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:11 PM | Show all posts
bosan ke duduk umah xde job?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:12 PM | Show all posts
lain betul muka dia sekerang..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:14 PM | Show all posts
mencirit komen sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg suka menyebuk kan dia ni skrg.. rajin betul drop komen. dah xde job kot. byk masa spend kat ig
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
oh btw, dia belum baca kot yg istana kelantan warning xleh guna gelaran queen sesuka hati.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:22 PM | Show all posts
kalau kawin pun senyap2 tak mustahil cerai pun senyap2...
masa jadi agong dulu acah2 solo jah..
buat abeh taxpayer money
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bab ni setuju dgn yg lain.suka sgt dia komen hal org..
Byk masa kot.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepohhhhhhhhh pompuan ni. Konon dia sorang bahagia... X yah sibuk hal rumahtangga org lah yana ooooi
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Yana alter idung ni kenapa ye skrg, membawang much!
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:33 PM | Show all posts
da macam HAuk 2.0 jenis suka cirit komen kat ig orang..dasar lapar like
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Yana yana..  hahahaa..kepoci sungguh hang..p bagi mateen adik la
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:39 PM | Show all posts
rempit & minat rempit be like
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 16-7-2019 12:03 PM
Kang esok lusa dia jawab la, TERIMA KASIH KERANA FITNAH SAYA. Dah korang pulak yang kena merangkak k ...

deme kn suci murni
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali rempit selama rempit
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107373s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list