Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
4687
View
53
Reply

Dayang Nurfaizah 'Throwback' Awal Kemunculan 20 Tahun Lalu Dengan Korset Pink

[Copy link]

Author: Sarirsa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-7-2019 10:01 AM | Show all posts |Read mode
Sedar tak sedar, sudah hampir 20 tahun Dayang Nurfaizah berkecimpung dalam dunia seni. Kehebatan suaranya saban tahun semakin memukau. Walaupun sudah ramai artis, baru populariti Dayang tidak pernah menurun.





Kredit foto: Instagram





Baru-baru ini, sempena menyambut ulang tahun karier Dayang yang ke-20, artis itu berkongsi beberapa persembahannya suatu ketika dahulu.




  



  



  



Dayang juga berkongsi bahawa korset pink yang pernah dipakainya merupakan antara rekaan awal Dato Rizalman pada ketika itu.


Rata-rata peminat yang melihat entri ini menyatakan bahawa sangat merindui zaman awal kemunculan Dayang dan berharap agar artis wanita ini agar dapat mengembalikan era lagu pop bersama iringan tarian seperti dulu.





Kredit foto: Instagram





Ada juga netizen yang masih kecewa apabila teringatkan kekalahan Dayang ketika Anugerah Industri Muzik (AIM) untuk kategori Artis Baru Terbaik walaupun bakat besar yang dimilikinya.





Kredit foto: Instagram




Walaupun sudah 20 tahun berlalu, suara Dayang tetap maintain hebat! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 10:11 AM | Show all posts
iols mula2 tau pasal dayang sebab kawan iols beli kaset album first dia. Masa tu rasa macam..errr dayang?? best ke?? album dia yang first kan sendu...lepas meletup baru re-release.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 10:21 AM | Show all posts
Bru2 kemunculan dia nie iols selalu konfius nama dia ngan dayangku intan....asyik tersasul je hahaha!nostalgia btol masa tu....
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 10:34 AM | Show all posts
dayang ni skrg klu tak duet ngan Hael msti org bosan sbb dia asyik bawak lagu yg sama dgn style nyanyi smbil pejam mata tu je
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 10:54 AM | Show all posts
rindu suara dia yg dulu, skrg dia nyanyi tak tau nak ckp, suka terlebih2 dgn ada bunyi apa tah, tak sukalah
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 10:58 AM | Show all posts
dia ada lagu baru kan? menari nari gituu wah
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 11:26 AM | Show all posts
suara dia mmg best..dulu2lah tktau skang ok lg ke tak.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
mizruncing replied at 16-7-2019 10:34 AM
dayang ni skrg klu tak duet ngan Hael msti org bosan sbb dia asyik bawak lagu yg sama dgn style nyan ...

exactly! iols rindukan lagu pop sheols yg dulu2. lagu2 lps menang AJL tu semua sgt la bosan dgn skala nguapan 9. sepesen je. mohon dayang buat lagu yg lbh mesra pendengar. udah2 la coverline dgn hael tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Dayang ni kazen kwn iols. So dr dia la iols kenal n dgr lagu2 dyg d awal kmunculn..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:02 PM | Show all posts
selamanya suka dengar lagu Di Sini Bermula
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:05 PM | Show all posts
miracle_forever replied at 16-7-2019 11:43 AM
exactly! iols rindukan lagu pop sheols yg dulu2. lagu2 lps menang AJL tu semua sgt la bosan dgn sk ...

kensss bosan. dia perlu seiring dgn trend skrg. asyik genre menguap ngantuk rasa nk tidur je
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:13 PM | Show all posts
Dulu dengar lagu Seandainya Masih Ada Cinta. tengah senak perut bertambah2 senak.
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by umbut at 16-7-2019 12:17 PM

Entahlah.. pd aku lagu2 dan suara dia x sedap..  dulu hot lagu ajai cipta tu. Pastu balik2 lagu dayang sayang kamu.. dia ada je selama ni tapi so so dlm industri. Xda lagu best, suara ngan lagu camtu je... boringgg
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:26 PM | Show all posts
sheols dulu seksi maut yach..
tapi iols suka tgk sheols soft spoken gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 16-7-2019 12:26 PM
sheols dulu seksi maut yach..
tapi iols suka tgk sheols soft spoken gitewww

Dia selalu pki baju takda lengan. Nasib kulit hitam x nampak ler seksi.. Cer kulit putih melepak nampak lengan ketiak
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:30 PM | Show all posts
sheol se jaman ngan tok ti kan

jaman dulu retis  yang ada sore power  power susah nak naik setelah kemuncholan tok ti
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
I paling suka lagu Sekali Lagi daripada album SMAC. Lite and easy je dgr..
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:25 PM | Show all posts
love youu dayanggggg
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:37 PM | Show all posts
suara dia mmg power. suka
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2019 01:58 PM | Show all posts
kalau throwback muka zaman dulu2 especially hidung n dagu, agak2 maintain jugak ke..?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
4.812036s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list