Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11368
View
125
Reply

Sekejap Je Sedih, Aliff Aziz Dah Keluar Berseronok Dengan Teman Wanita Baru?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 15-7-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian ustaz ebit..so iols dh bole komen..jap je alep insop

pattern yg same bile si anne tglkan die tetibe 1 mse dlu..sedih mendayu je pastu helok kembali
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
scarflicious replied at 15-7-2019 12:39 PM
Penat je ustaz abit liew bagi nasihat...

Sian ustat ebit spai eksiden nk jpa alip punya psl..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
At least ust ebit lew telah melaksanakan tanggungjawab dia sebagai pendakwah. Tak perlu nak kaitkan statement ust dgn kejahilan aliff aziz ni. Sebagai orang yang beriman sudah pasti ust doakan perkara yang baik2 untuk semua orang. Sesungguhnya hidayah itu hanya milik Allah swt.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:56 PM | Show all posts
apa lah yg nak dihairankan
masa ada istri pun da mcam ni
da xde apa lagik..
prempuan pun ada jerk yg nak melayan
bebas berterbangan la
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:58 PM | Show all posts
taste alip ni mmg bangsa yg tak cukup kain erh... haishhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Kejap je dia insof ye
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 01:07 PM | Show all posts
ada kat komen perempuan kata tu sepupu dia.
so biar la kat dia
buang masa pikir pasal dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kata .. dia ni under drug influence
Pagi time sober dia nangis kejap
Then petang buat lagi
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Tastenya mmg semua sexay2 belaka
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak rasa mak husnuzon kat tred lg satu sbb dia mmg proparina khennnn.. Kosser la
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada org komen, pompuan tu cousin si alip..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurang2 dia ada jgk hafal quran.enjoy skit je tu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 01:41 PM | Show all posts
Macam Kinah je rupa awek baru kau Lip . Harap tak bising dan gila macam dia la
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 01:43 PM From the mobile phone | Show all posts
hanggukhangguk replied at 15-7-2019 12:56 PM
At least ust ebit lew telah melaksanakan tanggungjawab dia sebagai pendakwah. Tak perlu nak kaitkan  ...

Benar sangat
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 01:54 PM | Show all posts
uolss  kene faham...bil nak kene byr gak
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 02:01 PM | Show all posts
ayoo..jadi dgn ust ebit tu hanya drama saja kah..menagih simpati??
damage control??...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa netizen nak tanya apa perasaan bella pulak bila aliff keluar dengan perempuan lain? Biar je la.. apa bella tu masih ada kaitan dengan aliff ke? Netizen yang tak move on sebenarnya ni. Bella baik dengan aliff pun salah, takde perasaan pun salah..

Btw, aliff aziz kot, bukannya aliff satar ke yang netizen nak herankan. Sedangkan aburit pun boleh berskandal ketika ada isteri, aliff aziz takde isteri nak skandal, lantak dia la
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah namanya alip ajis
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 15-7-2019 12:30 PM
pompuan tu macam muka pondan

Hahaha.. yer prasan gak tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian pulak tgk ustad ebit sampai eksiden jumpa si alip ajis ni. Ingat boleh la btahan sbulan dua tak buat perangai gila dia tu haishh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.119144s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list