Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11306
View
125
Reply

Sekejap Je Sedih, Aliff Aziz Dah Keluar Berseronok Dengan Teman Wanita Baru?

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-7-2019 12:03 PM | Show all posts |Read mode
Sebelum ini, punyalah sedih status-status yang dimuat naik Aliff Aziz selepas bercerai dengan bekas isterinya, Bella Astillah.


Ramai juga yang mendoakan agar kedua-duanya berbaik dan rujuk semula demi anak.








Walaupun ramai yang memaki, dalam masa sama mereka kasihan dengan Aliff yang kelihatan macam orang kehilangan arah selepas berpisah.


Tapi rupa-rupanya, 'drama' masih bersambung apabila penyanyi itu memuat naik gambar dengan seorang wanita pada Ahad lepas.


Bukan main rapat lagi bergambar, enjoy keluar bersama-sama nampaknya.







Foto: IG





Aliff yang dating, Bella Astillah pula yang ditanya adakah dia kisah atau tidak dengan perkara tersebut.


Jawab Bella, "Ramai gila yang DM Bella, cakap dan provoke dengan gambar Aliff tapi Bella tak kisah pun sebab dah tak ada kena mengena," jelasnya melalui Insta Story.




  



Setakat ini, belum dapat dipastikan lagi apa hubungan Aliff dengan wanita yang dikenali sebagai Tika Sheikh itu.




  



Kalau ada info, boleh kongsikanlah ya? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana tah acik2 yg husnuzon kat tred setad ebit liew tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha..husnuzon betui masa kisah dgn ustaz ebit lew tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:13 PM | Show all posts
so bitch sgt pakaian budak ni. ape nama dia? who cares. berbelit lidah aku nk sebut.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpe alip, Allah sayang!
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:18 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kah kah kah.. baca thread ebit lew pun aku dah agak kejap je ni.. gua nak bebas... hahahaa..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahha moga berjodoham ye aliff
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:22 PM | Show all posts
mohon ustaz lebit tukar statemen pasal mamat ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dari minggu lepas dah nmpk igs alip ngan minah ni.. tu sbb bila ustaz ebit tu ckp, aku mcm susah nk percaya dia dah berubah..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
tak boleh ke acik pertiwi abaikan jah sampah temasek ni?
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
pompuan tu macam muka pondan
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Ust ebit tu menunjukkan masih ade je ruang lg utk aliff berubah..jgn modal netizen kecam so balik smula ke gaya hidup asal..so lame.. antara sokongan ustaz dan kecaman netizen, ko yg decide mn nk lalui jln hidup ko..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ehh kata dah start solat dan hafal AlQuran..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:33 PM | Show all posts
Gasak ko lah Alep...nak tunggang ke nak terbalik ke...
Jangan mati sebelum sempat bertaubat dah lah
Anyway, mamat ni dah duda...lantak dia lah nak bertenet dgn sapa pun
Aku wonder knp lah masih nak highlight pasal mamat sekor ni lagi
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Penat je ustaz abit liew bagi nasihat...
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:43 PM | Show all posts
ustaz ebit liew tak nak komen ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahzab pakaian ko dek, musti family urban ni. Kalau iolls mau kena talipinggang ni
Apa2pon alip, harap berubahlah, cari koje carilah pompuan semenggah sikit
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:44 PM | Show all posts
lantak dia lagi... selagi tak kena penyakit selagi tu la susah ditegur atau di ajar.... mapuh mung r
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ust ebit sampai insiden nak pegi jumpa jantan murahan ni.. last2 blk perangai lama.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.109650s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list