Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
734
View
5
Reply

ALL ABOUT SKII - Pengalaman memakai SKII sahaja

[Copy link]

Author: aina_shaira       Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-7-2019 07:40 PM | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Thread ni khas untuk berkongsi segala cerita mengenai SKII sahaja ya. Beberapa tahun lepas, saya ada buka topik mengenai
ALL ABOUT SKII & Estee Lauder tapi sebab saya dah bertukar skincare ke SKII jadi apa kata kita kongsi mengenai pengalaman
memakai SKII sahaja.

Disini juga saya updatekan mengenai harga terbaru SKII pada size yang besar.

1. SKII First Experience Kit (ada FT Clear Lotion 30ml, FTE 75ml & 1 Mask) = RM 253
2. SKII Gentle Cleanser 120g= RM 249
3. SKII Clear Lotion (toner) 230ml = RM 275
4. SKII Facial Treatment Essence (FTE) 330ml = RM 894
5. SKII RNA Power Eye Cream (untuk bawah mata) 15g = RM 429
6. SKII Genoptics Aura Essence 75ml (serum) = RM 1179
7. SKII RNA Power 80g (pelembab-saya pakai waktu malam) = RM 633
8. SKII Cellumination Deep Surge Ex 50g (pelembab-saya pakai waktu siang) = RM573

Senarai harga yang saya nyatakan di atas adalah harga di kaunter ya.

Jom kita kongsi cerita mengenai pengalaman memakai SKII.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2019 04:19 PM | Show all posts
Edited by LostStar at 14-7-2019 04:20 PM

raya Aidilfitri haritu daku dah pencen skII.. yang sebenarnya pakai skII da 3 tahun lebih..benda yang paling d sukai dlm skII ni ialah treatment essence dia... bila tepuk2 kat muke rasa mcm awww segarnya skin...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2019 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
I baru berjinak2...so far nampak tekstur kulit maik elok
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2019 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
LostStar replied at 14-7-2019 04:19 PM
raya Aidilfitri haritu daku dah pencen skII.. yang sebenarnya pakai skII da 3 tahun lebih..benda yan ...

Kenapa pencen
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 12:17 PM | Show all posts

sebab terpengaruh dengan serum genefique lancome.. dan suke bau lancome pny dari rose.. plus lagi satu sk2 ni harapkan treatment essence jek la paling membantu untuk skin.. kalau tak pakai ia, mula la skin kering ya amat... dan paling paling penting dah xde dah free gift dari dorg kalau beli kat kaunter.. kedek.. sob sob sob...
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2019 01:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Jd, skrg pakai Lancome la ye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076200s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list