Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
8382
View
78
Reply

Miss V Isteri Ketat

[Copy link]

Author: RoselIa    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-7-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hai semua. Maaf bertanya. Ada tak para suami di sini suka memuji isteri punya ketat semasa ml ? Kalau ada, adakah ikhlas ? Ke sekadar nak menaikkan ghairah si isteri ?
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 01:10 PM | Show all posts
cakap je..kalau ketat bagitau ketat..kalau tak, diam aje

kadang2 tu bila terlampau basah sgt dia jadi licin lah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
orangselut replied at 12-7-2019 01:10 PM
cakap je..kalau ketat bagitau ketat..kalau tak, diam aje

kadang2 tu bila terlampau basah sgt dia  ...

U ada anak berapa orang dah ? Hsbnd selalu puji masa ml tapi takut dia xikhlas. Lps ml biasa sy tanya ok x td tp dia akn ckp ok sdp ketat. But im worried kalau dia tak puas ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 02:32 PM | Show all posts
sesungguhnya radar kaka cili xpernah silap ni multinick lelaki gatal..
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 02:41 PM | Show all posts
I pun selalu laki cakap ketat, I anak 2 org dh czer la tapi
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 02:56 PM | Show all posts
kalau dia cakap ketat, selalu nya mmg ketat.
kira puji ler tu.

kalau dah tak ketat, selalu nya laki senyap jer.
hihi
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Koser aku berketat ketat.. dulik ape aku ko puas ke idak..
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ketat tak ketat tak ada kena mengena ngan pussy bini....kalao dah laki penis 3inchi setengah ke 4 inchi...ukurlilit slim pulak..... bagi dara cukup umo pun rasa tak ketat.

Punai dah la semulajadi kecik...lepas 5-10 tahun kawin jadik gemuk boroi mcm pompuan ngandung 7 bulan...lemak berkumpul kat tundun ari ari membuatkan punai yg pendek tu trus tenggelam.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 03:14 PM | Show all posts
Ketat mmg best tp masalah cepat plak pancut sbb sedap sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 03:18 PM | Show all posts
aduh iols tak kawin baca ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 03:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpyhla ketat2 sgt la dah ketat cepat plak pancut hampeh.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 04:03 PM | Show all posts
terangsang plak aku baca ptg2 ni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2019 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 12-7-2019 02:32 PM
sesungguhnya radar kaka cili xpernah silap ni multinick lelaki gatal..

Maksud u ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
abangadek replied at 12-7-2019 02:41 PM
I pun selalu laki cakap ketat, I anak 2 org dh czer la tapi

I xde anak lagi. Tapi husband selalu puji mcm tu. I kdg2 takut dia xikhlas.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
capiloton replied at 12-7-2019 02:56 PM
kalau dia cakap ketat, selalu nya mmg ketat.
kira puji ler tu.


Yeke. Kira ikhlas la tu ya ?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2019 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 12-7-2019 02:58 PM
Koser aku berketat ketat.. dulik ape aku ko puas ke idak..

Bg I bnda tu pntg. Takut suami xsdp. Isteri suka kalau suami nmpk puas.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
PristineOne replied at 12-7-2019 03:14 PM
Ketat tak ketat tak ada kena mengena ngan pussy bini....kalao dah laki penis 3inchi setengah ke 4 in ...

Hihi. Tapi I masih berpuas hati dgn hsbnd I.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2019 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Bell replied at 12-7-2019 03:14 PM
Ketat mmg best tp masalah cepat plak pancut sbb sedap sgt...

Yup husband selalu cakap mcm tu. Tapi bila rasa nak pancut dia akan stop kejap. Sbb taknak pancut lagi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2019 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
MsKoreanfanatic replied at 12-7-2019 03:18 PM
aduh iols tak kawin baca ni

Sorry ya. I tanya bagi yg dah kahwin. Tapi kalau U belum kahwin boleh ambil ilmu kat sini.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
violetungu replied at 12-7-2019 03:27 PM
Xpyhla ketat2 sgt la dah ketat cepat plak pancut hampeh.

Mmg la. Tapi ketat tu kan penting. Untuk kepuasan suami.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.091197s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list