Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2514
View
83
Reply

Hari mendung kesedihan air mata meleleh leleh

[Copy link]

Author: CiliPadiSedap    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-7-2019 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-7-2019 08:24 PM
nangis sbb rasa sedih sangat.. dari sini kaka cuba hargai setiap saat masa kaka.

Hang sedih pada tahap kategori yg ini,



Atau yg ini?




Or if neither of the above...then im sure this one will erode your sadness....


Yg tak membunuh akan membuat kamu kebal sehari lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 11-7-2019 08:47 PM
laaaa kenapaa kaka niii awak kan teror niaga.. jgn sedih2 Allah ada. untung ada parents lagi.. so sm ...

Anak dah diketemukan dgn ayahnya???atau ayahnya masih sembunyi didasar bermuda triangle???

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-7-2019 09:35 PM
u bisnes kan adila? mesti inner u kuat? sometimes u rasa down apa ur ritual ye?

Ritual???

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-7-2019 09:16 PM
bebas dari hidup stress .. stress yang diam menghuni dalam diri

Kalau mati itu an option you can take  untuk hang bebas dari stress, would you consider???
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-7-2019 10:55 PM
Borak je. Jahat mana pun beradab dengan allah ngadu. Kita manusia lemah fragile ada masa tersungku ...

Bila nak mengadu domba dgn tuhan baru nak skema kuhnun diri lemah...kalau tidak,donia ini hang yg punya....kan?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-7-2019 10:54 PM
Insya allah... Sama2 kuatkan diri..

Iman halp past six nak kuatkan diri pakai tonic apa???

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-7-2019 01:35 PM
u bisnes kan adila? mesti inner u kuat? sometimes u rasa down apa ur ritual ye?

ritual tu.. mcm x sesuai. xbuat apa doa je. kdg ingat zikir kdg terlupa nyanyi. sy buat bodo je.. but kita yg control mind kita
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2019 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
menakkautau replied at 11-7-2019 03:03 PM
Anak dah diketemukan dgn ayahnya???atau ayahnya masih sembunyi didasar bermuda triangle???

:cur ...

manak lupa la tu.. kan sudah...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 11-7-2019 09:16 PM
bebas dari hidup stress .. stress yang diam menghuni dalam diri

Tu bukan stress kaka, tu depress. Kena selesaikan kalau tidak makan diri
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Hormon kot...
Tetiba sedih kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 09:06 AM | Show all posts
Assalammu'alaikum n selamat sejahtera.

Dlm duka, ada suka yg belum terlihat.  Menangis tu biasa, fitrah kita manusia.  Tu antara nikmat Allah bagi utk kita lepaskan kesedihan yg terbuku di dada.  Lepas nangis rasa ok je kan?  Yg penting, lepas menangis tu, kita bangkit dan rasa lebih kuat utk hadapi hari2 mendatang.  

Bykkan istighfar.  Amalkan doa Al Mathurat hari2, sis cili.  Dlm tu ada doa elak kesedihan melampau.  Insya Allah, sama2 kita amalkan yek.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2019 11:59 AM | Show all posts
Genkidesuka replied at 12-7-2019 09:06 AM
Assalammu'alaikum n selamat sejahtera.

Dlm duka, ada suka yg belum terlihat.  Menangis tu biasa,  ...

waalalikummusalam, terima kasih sis.  terima kasih bg ilmu berguna
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2019 11:59 AM | Show all posts
macam mana nak block manak tak guna tu? datang2 rogol thread orang?  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2019 12:03 PM | Show all posts
orkidorkido replied at 12-7-2019 12:27 AM
Tu bukan stress kaka, tu depress. Kena selesaikan kalau tidak makan diri

cmtu depress ek? dia mcm tenang tp tetiba xtahan keluar air mata. dan tetiba i cant sleep. i feel sudden burden. my brain tetiba cpu gpu semua 100%. dia macam berkecamuk . thats why lately i cant sleep and nangis2.





Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-7-2019 12:05 PM | Show all posts
sarahmirza replied at 12-7-2019 07:30 AM
Hormon kot...
Tetiba sedih kan

bukan hormon rasanya, i kena berjauhan dengan orang i sayang . trigger utama i rasa loser. rasa anak derhaka sebab tak dapat berbakti kepada mereka secukupnya.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaka jgn sedih.. happy happykan diri.. nape kaka mcm dah giveup
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 12:33 PM | Show all posts
knp TT sedih pun mcm kelakar.....heheheh ni berjauhan dgn parents ke apa ....sabarla kaka. tuuuu gi tengok langit....cantik tak...luas and biru je...sampaikan doa and salam...they will be fine.  jgn sesedih.
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Parent Kaka pergi Mekah ke buat haji? Why sedih Kaka. Don't sedih2 ya. Allah ada. Zikir, istighfar dan selawat ya
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
meols kalau nk nanges..meols let it go je.. kekadang tgh2 ok happy2 tetibe triggered, mmg meols nangis.. tp meols ni jenis nanges sorok2.. klu meols dh nangis depan org tu mmg heartbroken sangat2..  
if-i-cry-in-front-of-you-im-really-hurting-41496744.png
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 11-7-2019 10:34 PM
Ayyooo kakaaa,, siapa bikin kaka kecewa sebegini?

Ebby Yus bikin dia kuciwa!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089991s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list