Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
21262
View
193
Reply

"Ang Ang Ang Tottemo Daisuki" - Perang Mike, Cik Epal Dan Jo Makin Membahang! Kali Ni Isu KKM Pula?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-7-2019 12:03 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG




Nampaknya, perang antara pengarah Michael Ang dan pasangan Cik Epal serta suami, Jofliam semakin membahang.


Terbaru, Mike memuat naik video kesyukuran di Instagram dengan kapsyen; "Akhirnya, saya faham ungkapan Tuhan Bayar Cash".




  



Video itu dipercayai ditujukan kepada pasangan terbabit yang sejak beberapa hari lalu dihimpit kontroversi 'suplemen' dan 'kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)'.




Kredit foto: Twitter




Rentetan dakwaan pasangan itu tidak telus dalam pemasaran produk mereka, ramai warga Twitter meluahkan kekecewaan, sekali gus mencetuskan perdebatan antara Jo dan warganet.




Kredit foto: Twitter



Kredit foto: Twitter






Kredit foto: IG





Respon Jo mendakwa gagal menghubungi pihak KKM sekali lagi mendapat cemuhan ramai.




Kredit foto: Twitter




Sementara itu, Cik Epal berkongsi video Jo di IG yang mempersoalkan tindakan orang ramai yang tidak berpuas hati dengan mereka suami isteri.














  





  



Eh, tak fahamlah sampai bila kemelut antara Cik Epal, Jo, Mike dan warganet akan berlarutan? Lepas ni, isu apa pula akan dibangkitkan agaknya? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 12:10 PM | Show all posts
rumah baru ker? bukan ke ade thread pasal isu ni ker? i follow citer dorang nie
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah hebatnya masing masing dgn ego dan rasa riaknya
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan main kutuk carl scam la apa lah. Sekali kau pun sama, siap tipu product ada lulus kkm. Eee jijiksss!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam bagus je perli2 tu. Berlagak betul. Tgk Video tu rasa nak tumbuk ja muka si jof.
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 12:16 PM | Show all posts
sorry x minat si kepal ni. laki dia ok lg la tp dia memang semacam., aku terfikir if dia tak byk duit, dia nak ke saman menyaman org ek. tu je aku terfikir. kdg manusia bila da KAYA / DUIT TERLEBIH, mula la baut perangai bukan2 , just my 2cents
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 12:28 PM | Show all posts
siyes ah berlagak.

sb korang kaya, ckp kemain eh? cuba tak kaya, ko ncakap blagak mcmni, mampus korang kena maki hamun lebih dahsyat!
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mohon dapat pengajaran setimpal jah mereka berdua yini
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 12:40 PM | Show all posts
paperjelar... tapi aku follow lagi IG laki bini ni, sebab nak riki-riki tempat makan ngan tempat travel diorang

tang lain tu why botherrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 12:41 PM | Show all posts
hahahaha.... (makan popcorn)
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 12:46 PM | Show all posts
Tapi seriously laki cik kepal ni sah ada mental problem. Rasa dia betulll semacam je pastu raja putar belit
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 12:54 PM | Show all posts
oh ini cerianya rupanya... okay baru faham
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow kemahen cikkepal n josahak trednya tumbuh di cari ibarat cendawan lepas ujan
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 01:14 PM | Show all posts
sarahmohamad replied at 10-7-2019 12:46 PM
Tapi seriously laki cik kepal ni sah ada mental problem. Rasa dia betulll semacam je pastu raja puta ...

Annoying giler tengok si husband dia dalam video tu..alif syukri pun iols tak rasa menyampah macam ni...serius...boleh di sama tarafkan dengan SS dah ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak.. byk nya thread utk 2 ketul ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Meluat cara jo jambul ni reply. Ayat entah hape hape. Tak menjawab soalan langsung
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nape nak byk2 thread pasal dia ni.. Rimas
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 01:27 PM | Show all posts
kang dh ade 1 xperlulh byk2 rasenye
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sarahmohamad replied at 10-7-2019 12:46 PM
Tapi seriously laki cik kepal ni sah ada mental problem. Rasa dia betulll semacam je pastu raja puta ...

Tngok video pon mmang jelas sngat jenis ego melangit dn ingat semua orng boleh dia bodohkn. Sememangnye xfaham ade manusie boleh sapot mereke dn beli produk mereka. Tp ye la smalam baru jumpe manusia seketol dlam forum ni yng beli kerepek kulit cikb. Hhhhhehehee
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
julia5094 replied at 10-7-2019 01:14 PM
Annoying giler tengok si husband dia dalam video tu..alif syukri pun iols tak rasa menyampah macam ...

Setujoooo dahsyat dia punye kebodohan nk membodohkn orng. Harap mereke melingkop
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.105765s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list