Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8907
View
226
Reply

isteri jumpa lelaki lain tanpa pengetahuan suami

[Copy link]

Author: copy_paste       Show all posts   Read mode

Post time 8-7-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni cadangan je, ko bg peluang pada bini ko, then ko set lah date buat swinger ...best gak... Alang2 bini ko dah melayan, swinger lah bro...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2019 10:27 AM | Show all posts
kaogi replied at 8-7-2019 09:48 AM
Kenapa pula TT rasa semak duduk kat rumah????

semak ade adik ipar perempuan duk sekali,xde privacy kat rumah.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2019 10:30 AM | Show all posts
MYviHaZz replied at 8-7-2019 10:10 AM

bagus juga ko suarakan masalah ko kt sini, mungkin dari sini boleh perbaiki apa ya ...

wife aku kerja,dengan kawan2 lelaki tempat kerja x pernah buat hal biasa2 je.
cuma aku semak duk kat rumah xde privacy sbb ada adik ipar duduk sekali
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2019 10:38 AM | Show all posts
kucingitam replied at 8-7-2019 10:06 AM
aku takut ini fake acc menyamar je..bukan dia ada masalah takde anak ke hapa..tapi mmg jenis miang n ...

mmg fake acc,aku dah selidik acc fb mamat tu.
dah jumpe selekeh pulak tu,aku tarbiah cukup2,
kalau aku biar je alih2 menyesal balik kat aku semula.

Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Utk pertama kali ni u Maafkan dia dan bimbing dia.kalau dia masih ulang lagi meaning say..dia x appreciate u.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:47 AM | Show all posts
copy_paste replied at 8-7-2019 10:30 AM
wife aku kerja,dengan kawan2 lelaki tempat kerja x pernah buat hal biasa2 je.
cuma aku semak duk  ...

kalau dah ada orang lain tumpang sekali dalam rumah tu memang tak selesa la hidup berumahtangga, tengok jer la kes fizo mawar tu..
ko kenal isteri ko macamana dan ko tau apa yang terbaik untuk rumahtangga, harap perkara ni boleh diselesaikan dengan cara yang baik..

Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
fair_iza replied at 7-7-2019 08:26 PM
First time aku dgr cerita suami org spesis Bella alip aziz. Bagus lah tt bg peluang ke2 tp jgn sampa ...

Chuols kjp nk tnya ni. Bkn kah klo pmpuan tu dh kawen, bapak nya dh lepas tggjawab dh maka suami pmpuan tu la yg tanggung dosa2 isteri.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 7-7-2019 07:47 PM
suami kalau curang celup sana sini dosa xlibatkan isteri, kurang2 kalau dah syg cinta boleh kawin, ...

Sbr la chuols. Ade la tuh silap kt memana. Tp chuols sbgai ketua kluarga kena tegas la lg2 benda mcm ni. Esok klo jd ape2 malu kt org keliling yg mulut mmg takleh stop nk mengata. Dlm porum boleh thn lg sbb sume anynomous, tp hat depan2 jiran keliling and kaum krabat mana chuols nk letak muka nti. klo elok or tak elok bini kita, tok laki jgk dpt nama sbb nti org ckp kita yg xpandai nk didik bini. Chuols bg peluang mgkin tu yg terbaik, tp bagi la kata dua jgk klo sekali lg jd bnda sama chuols tinggal jah trus.sbb kdg2 ada mnusia yg suka ambik ksempatan atas kpercayaan psgn masing2. Bila kantoi nangis acah2 insaf tp sbnrnya takde la insaf pong. Nngis tu pn sbb dh kemaluan tkleh sorok tu je. Mcm kawan meols tu lah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 12:27 PM | Show all posts
pokok pangkal kat diri sendiri...bagi aku selagi dia xterlanjur lagi sempat lagi sedara nak bimbing isteri tu ke jalan benar...berbincang elok2...tanya kenapa buat macam tu...selalu kes mcm ni saje2 nak cuba xpon memang sunyi...kalau dia kata dia sunyi maybe sedara kena buat sesuatu...luangkan masa lebih sikit dengan dia...pantau semua laman sosial isteri tu...suruh isteri tu block jantan tak guna tu dan bertaubat...selagi dia xbuat bukan2 dengan jantan sangap tu dia layak untuk dapat peluang kedua...jangankan perempuan...lelaki pon ade gak kes melayan macam ni...kadang2 bukan perkahwinan tu tak bahagia...sebab sikap nak tahu dan suka melayan tu yang jadi mcm ni...

apa2 pon keputusan kat tangan sedara...kami2 ni cuma bagi jalan je....kalau rasa sayang lagi kat isteri tu bimbing la dia...mungkin dia xsedar benda tu salah
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 01:21 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 7-7-2019 06:05 PM
kalau takat test market bini aku bukan lawa pun, sbb tu la lelaki selekeh je yg kenan.
aku x hera ...

Selekeh pun mungkin mulut manis. Aku doakan yg baik2 utk ko & family, pada aku dia deserve peluang sebab first time. Mana tau lepas ni dia berubah dan lebih appreciate ko dan anak2.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 8-7-2019 01:21 PM
Selekeh pun mungkin mulut manis. Aku doakan yg baik2 utk ko & family, pada aku dia deserve peluang ...

mmg aku bg peluang utk diperbetulkan
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Lelaki yg ada akaun FB DS ni majoriti nak benda tu aje. Tiada niat lain selain nak seks free. Mana aku tau? Sebab aku pernah ada akaun DS & semua lelaki yg tegur aku adalah sama ada ingat aku FL atau jenis senang ons. Dua minggu ada akaun DS cukuplah...lama2 duduk situ boleh jadi bodoh & hanyut.

Ko cakap ko bagi dia peluang kan? Pantau lah dia, sebagai ppuan nak dapat perhatian dari lelaki2 durjana senang yaamat. Tak yah cari pun. Berjujuk mesej masuk mesenjer. Sama ada nak layan atau tak je. Jangan ingat wife ko tak lawa, lelaki2 durjana ni tak minat nak bawak ke katil. Ko tau apa yg syok kat lelaki2 ni? Pussy free & sama-sama nak. Itu tarikannya, ramai yg cakap kat aku kalau sama-sama nak tu syok dia lain macam. Dari ayat pertama, seduction & akhirnya dpt bawak ke katil dgn rela, tu kira kemenangan.
Bukannya seks berbayar dengan FL yang kejap2 tanya dah panc** ke belum sebab ada customer lain lepas tu. Mamat tu dah semai benih dlm kepala bini ko....kalau ko sayangkan bini ko, pantau dia & bila rasa dia hanyut tarik lah dia.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo dibiarkan mmg akan berzina
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fair_iza at 8-7-2019 03:34 PM
Beautifulliar. replied at 8-7-2019 10:55 AM
Chuols kjp nk tnya ni. Bkn kah klo pmpuan tu dh kawen, bapak nya dh lepas tggjawab dh maka suami p ...


Ya betul. Sebab tu I tulis berdosa suami/ayah disebabkan lalai menegur atas kemungkaran isteri/anak perempuan. So, dosa ayah mungkin asbab nya drpd anak perempuan (belum berkahwin), dosa suami mungkin asbabnya drpd isteri. Ada kekeliruan dlm ayat I. Sorry
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap wife tt sedar dan insaf kesilapan dia. Beruntung sebenarnya wife tt. Susah suami nk maafkn isteri yg curang.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-7-2019 03:46 PM | Show all posts
Edited by copy_paste at 8-7-2019 03:48 PM
ayorsuam replied at 8-7-2019 02:03 PM
Lelaki yg ada akaun FB DS ni majoriti nak benda tu aje. Tiada niat lain selain nak seks free. Mana a ...

kalau nak ikutkan dari segi rupa lebih kurang mcm ni je...
ni bukan gambar bini aku ni gambar org lain yg seakan2 lebih kurang bini aku.

aku risau sgt dgn mamat tu sbb mmg x berbaloi la bini aku nak curang pun.
cuma aku risau kalau ada yg guna2.
buat masa ni aku masih pantau je,

gambar hiasan

gambar hiasan
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 04:19 PM | Show all posts
copy_paste replied at 8-7-2019 03:46 PM
kalau nak ikutkan dari segi rupa lebih kurang mcm ni je...
ni bukan gambar bini aku ni gambar org ...

kalau rasa isteri tu mcm dah terkena cepat2 cari ustaz...usaha la...pasal dek jantan celaka tu nanti takut abis masa depan wife tu...sy doakan semoga sedara dapat keluar dari kemelut ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
TT saya ni belum ler kawin lg. Tp elok la tt nasihat dan sama2 la buat solat taubat mlm2. Semoga hubungan tt & isteri kembali pulih & dapat rahmat dari Allah. Tengok tt mmg syg kat wife cuma knp tt nak ckp wife tt tak cantik sgt.
Cubalah ckp wife tt tu mmg cantik. InsyaAllah mesti setiap kali tt tengok dia rasa gembira je. Apa2 pon tindakan tt tu bagus lah berbincang baik2. Setiap yg berlaku mesti ada hikmah
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 8-7-2019 03:46 PM
kalau nak ikutkan dari segi rupa lebih kurang mcm ni je...
ni bukan gambar bini aku ni gambar org ...

Kat mata aku (berdasarkan dari contoh pic yg seakan2) wife ko ni comey....
Pada ko tak berbaloi utk curang, kat bini ko mungkin berbaloi. Bila kepala otak kita dah ditune dah dibrainwash dgn ayat2 pujian2 melangit tinggi pastu mamat tu plak cam caring2...cepat je hanyut ke laut. Tu belum lagi dibagi janji2 palsu.
Aku harap ko berjaya lindungi wife ko dari malaun seekor ni. Semoga yg ni the one and only.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
fair_iza replied at 8-7-2019 03:32 PM
Ya betul. Sebab tu I tulis berdosa suami/ayah disebabkan lalai menegur atas kemungkaran isteri/a ...

Okeh chuols. Tengs fr ur explaination.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083860s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list