Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8892
View
226
Reply

isteri jumpa lelaki lain tanpa pengetahuan suami

[Copy link]

Author: copy_paste    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 9-7-2019 10:42 AM | Show all posts
MYviHaZz replied at 9-7-2019 10:35 AM
'patutnya aku ni yg curang,
aku ada ramai kawan perempuan tp xde sorg pun ada ati ...

mungkin kerana aku x hensem.
dan yg pasti aku x berani,
sebab ape aku x berani bukan takut bini tapi aku xnk semak kepala.
kot2 aku test market lekat sorg mampus aku nak layan.
kawan  aku sorg dah sangkut dengan laki org,jenuh nasihat x jalan,sbb tu la aku x brani nak try2 ni.
cukup la bini yg sorg pun xterjaga.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 10:45 AM | Show all posts
copy_paste replied at 9-7-2019 10:23 AM
sebenarnya aku perlukan privcy dengan dia,kalau dengan anak2 xpelah dah mmg  keluarga,
aku semak  ...

tu sy ckp awk ni suami yg baik...beruntung wife awk dapat suami mcm awk...kalau ikutkan otak org yg jahat,jahat balas jahatkan...ko curang aku pon boleh...tapi Allah lindungi awk dr buat benda mcm tu...cuba2 luangkan masa lebih sikit dengan isteri tu...kalau kat umah xde privacy bawak dy jalan2 dekat2 sini je...sambil2 tu awk bincang pasal masalah awk dengan dy...sy rase mungkin dy rasa sunyi tu...perempuan ni complicated sikit...kalau dy dah ngaku salah lepas ni cuba pantau laman sosial dy..phone pon kalau ade password awk kena tahu gak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2019 11:04 AM | Show all posts
kakyungpilah85 replied at 9-7-2019 10:45 AM
tu sy ckp awk ni suami yg baik...beruntung wife awk dapat suami mcm awk...kalau ikutkan otak org y ...

mana ada dia rasa sunyi ,adik2 dia sentiasa ada,cuma x membantu kerja dapur je la tu yg menyebabkan dia stress dan aku pun stress,sini kami ada persefahaman.
kenapa aku x balas dendam dia curang aku pun boleh curang,
aku dah bgtau awal2 kat dia,aku ni jenis gatal miang dengan pompuan suka try2 pompuan tp aku tetap akan pegang janji yg aku akan tetap setia.
ye janji tetap janji walaupun dia tahu aku ni jenis miang.cuma kadang2 dia ada sedikit risau,tu yg aku pantang,sbb risau tu ke yg dia sembunyi2 chat sex dengan lelaki lain,kalau dia fikir aku boleh kenapa dia x boleh aku dah tunjuk perbualan aku dengan kawan2 pompuan aku cara aku chat xde pun unsur2 ajakkan utk sex lucah.
skrg segala password mmg aku pegang,termasuk acc bank,kad bank,segala xces aku tahu,err xketerlaluan ke aku kawal semua tu??
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 11:24 AM | Show all posts
copy_paste replied at 9-7-2019 10:39 AM
aku lagi suka perli dia bg dia terasa,
yelah hati aku ni lg sakit pasal org ke 3,ni bukan lagi 3  ...

aku lagi suka perli dia bg dia terasa,
yelah hati aku ni lg sakit pasal org ke 3,ni bukan lagi 3 ni dah ber 5 campur yg ada kat rumah.
cmne la aku nak bincang lebihh mendalam soal hati ke hati kalau privcy pun xde,
aku rindu nak date ngn bini aku,

aku pasti wife ko dah rasa bersalah sangat bila buat ko macam tu, cuma tulah dia takleh nak
uruskan masalah pasal adik dia yg menumpang tu dan aku rasa ni lah punca masalah korang sekarang ni

ko try la set tarikh bawa isteri dan anak2 pegi bercuti mana2 mesti diaorang happy
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2019 11:27 AM | Show all posts
MYviHaZz replied at 9-7-2019 11:24 AM
aku lagi suka perli dia bg dia terasa,
yelah hati aku ni lg sakit pasal org ke 3,ni b ...

kalau bwk bercuti pun mesti bwk jgk adik2 dia..
aku xrasa waktu skrg ni sesuai utk bwk anak2 bercuti sbb anak2 kecik lg kewangan pun masih x stabil.
aku tunggu anak2 dah besar sikit ,kewangan dah stabil baru aku nak keluar bercuti.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 11:29 AM | Show all posts
copy_paste replied at 9-7-2019 10:42 AM
mungkin kerana aku x hensem.
dan yg pasti aku x berani,
sebab ape aku x berani bukan takut bini  ...

memang ko tak patut pun semakkan kepala dengan pasang skandal, bukan makin selesai masalah lagi bertambah masalah adalah, kesiannya yang jadi mangsa adalah anak-anak..ko buatlah solat taubat dan solat hajat malam2, insyaallah hati ko akan tenang
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 12:13 PM | Show all posts
Edited by yuki812 at 9-7-2019 12:15 PM
copy_paste replied at 9-7-2019 11:04 AM
mana ada dia rasa sunyi ,adik2 dia sentiasa ada,cuma x membantu kerja dapur je la tu yg menyebabka ...

sunyi pompuan ni lain bang. bkn bila kita tgk dia hepi..maka tak semesti dalamannya pon hepi. kita tgk dia gelak2 ngan org..maka tak semesti dia tgh bergembira.
nafkah batin bkn sekadar dlm bilik tidur.
perasaan dia..dia nak dimanja...dibelai.
mcm benang sebelah yg kisah suami skima tu.
u macam tu ke??

lg satu..trust issue. maybe dia buat..sbb sblm ni u pon menggatal ngn pompuan lain..
miang2 keladi...walaupon u claim setia...sekadar gatal2 camtu.
sori to say, tuk i..i tak boleh percaya ngan laki camni.
kenapa lelaki nk gatal2 ye..u nk try apa?
sekarang wife u menggatal..u nak marah beria pulak..

xperlah..move on je lah masing2..
u maafkan dia..dia insaf..lupakan hal yg sudah..
so..u lepas ni u ckp setia ke ape ker..u buang lah sifat miang tu
walaupn org kata laki miang tu perkara biasa.
focus pada keluarga jer..


Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 12:26 PM | Show all posts
copy_paste replied at 9-7-2019 11:27 AM
kalau bwk bercuti pun mesti bwk jgk adik2 dia..
aku xrasa waktu skrg ni sesuai utk bwk anak2 berc ...

dah kenapa pulak kena bawak adik2nya sekali, diaorang kecik2 lagi ke
kalau takleh pegi bercuti apa kata weekend ko keluar berdua jer ngan wife
anak2 tu mintak ler tolong adik ipar jagakan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2019 12:29 PM | Show all posts
yuki812 replied at 9-7-2019 12:13 PM
sunyi pompuan ni lain bang. bkn bila kita tgk dia hepi..maka tak semesti dalamannya pon hepi. kita ...

kalau dia nak manja2 mmg aku xleh bg la,,dia pun mungkin mahu tapi malu,aku pun sama nak tapi malu sbb xde privcy,jd taan je la kemahuan tu..

aku menggatal pun masa dulu2 sebelum bercinta,
kalau skrg aku xpernah nak gatal2 dengan pompuan lain,tp kalau jenis lelaki gatal susah nk percaya tu mungkin sbb tu dia ragu2 dengan kesetiaan aku.
bila dia buat mcm tu jugak yelah aku pun marah dlm masa sama aku sedar aku pun ada kesilapan sbb tu la aku bg peluang,dia pun byk bertolak ansur dengan aku.

skrg ni kami fokus nak buat adik2 dia tinggal tempat lain,xnk tinggal sama2 dah semak payah kalau nak bergaduh org lain nampak ni.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2019 12:34 PM | Show all posts
MYviHaZz replied at 9-7-2019 12:26 PM
dah kenapa pulak kena bawak adik2nya sekali, diaorang kecik2 lagi ke
kalau takleh pegi bercuti ap ...

adik2 dia dah besar masing2 dah boleh kawin,
diorg mesti nak ikut kemana pun xnk tinggal.
kalau weekend keluar berdua pun masa g shopping barang dapur.

Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 01:06 PM | Show all posts
gatalnya bini awak. tapi nasib baik belum jauh terlanjur..boleh dimaafkan lagi...camna dia senang2 je boleh percaya rayuan jantan yang tak dikenali...bagi aku, susah nak percaya mulut manis jantan...lebih2 lagi org yang kita tak kenal....semuanya berniat nak apam free jer...

maybe lps ni boleh layan bini mcm cite korea tu...extra romantis..baru dia xbosan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 01:49 PM | Show all posts
copy_paste replied at 9-7-2019 12:34 PM
adik2 dia dah besar masing2 dah boleh kawin,
diorg mesti nak ikut kemana pun xnk tinggal.
kalau  ...

ckp je kat adik2 dy tu ni nak kuar berdua je...sibuk sangat nak mengekor dah kenapa...haizzz...annoying betul...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
mariamaria replied at 9-7-2019 01:06 PM
gatalnya bini awak. tapi nasib baik belum jauh terlanjur..boleh dimaafkan lagi...camna dia senang2 j ...

kalau nak layan romantik mcm drama korea tu mmg tak la.
cukup aku dah blokkan fb mamat tu asal bini aku x unblok blk dah la.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 06:13 PM | Show all posts
kenapa aku tengok chat mamat tu mcm BBNU jah. sangap semacam, jauh dari someone yg boleh 'jual' lah skill nya. mcm tu pun bini hang layan jugak kah?...aduhai....asal boleh je dia....

kalau dah nasihat bini elok2, dah bagi kata dua, dah pantau apa yg boleh dipantau, good. Mudah2an dia insaf dan berubah. Jaga rumahtangga elok2. kebahagiaan kita, kita yg tentukan, bukan adik bradik..bukan sepupu sepapat dll. so kalau rasa adik2 tu annoying2, jng diiukutkan sangat perangai mereka. kalau kamu nak keluar berdua je, keluar je lah berdua, kenapa perlu nak kena hangkut sampai satu rumah. bagi tau terus terang...'abang nak dating dengan kakak kau. jangan kacau daun ye'. ha kan senang. lepas tu buat2 tak paham je lah kalau ada yg nak buat muka ke, nak ngata belakang ke apa...biar je, janji korang berdua ok.
Semoga panjang jodoh dah berbahagia selalu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
jelitayu replied at 9-7-2019 06:13 PM
kenapa aku tengok chat mamat tu mcm BBNU jah. sangap semacam, jauh dari someone yg boleh 'jual' lah  ...


nampak mcm mudah sgt ke bini aku cair?tp xde la cair sampai boleh kena angkut.




skrg ni ok je xde masalah , aku dah blokkan fb mamat tu dari acc fb bini aku.
skrg ni perancangan jangka masa panjang utk singkirkan kedua adik dia dari rumah.
sorg dah nk kawin, sorg lg nk suruh dia duk umah bujang kawan2 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2019 07:00 PM | Show all posts
copy_paste replied at 9-7-2019 06:34 PM
nampak mcm mudah sgt ke bini aku cair?tp xde la cair sampai boleh kena angkut.

nampak mcm sama ada jenis mudah atau jenis rajin melayan walaupun hauk je gaya mamat tu. Alhamdulillah tak sampai tahap lebih2. Kabau ke dia, umur makin meningkat perangai patut makin baik. Jangan buat lagi keje sia2 dan mengarut mcm tu. Dapat jenis yg psycho...tak ke bahaya..nauzubillah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2019 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
jelitayu replied at 9-7-2019 07:00 PM
nampak mcm sama ada jenis mudah atau jenis rajin melayan walaupun hauk je gaya mamat tu. Alhamduli ...

aku dah bahan bini aku, ayat mcm tu pun layan, tu blom jumpe jenis lelaki yg mmg ayat power,
aku terus terg kat dia kat dunia ni mmg ada jenis lelaki yg sekali ayat ramai pompuan boleh cair, bukan soal percaya atau tak tapi mmg ada, blom kira yg guna sihir lagi tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-7-2019 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
majoriti memilih untuk bercerai,
kenapa cerai adalah jalan terbaik berbanding berbaik semula.
lain org lain caranya dan lain org lain juga ragamnya, jika situasi ini jd dlm rumah tangga anda?
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 03:31 AM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 8-7-2019 01:04 AM
kalau nk test market pun bini aku bukan lawa pun sbb tu la lelaki selekeh je yg nak.
kalau nk kat ...

Kenapa rasa semak duk umah???tahu x setiap umah tu ade roh..bykkan mengaji diumah atau pasang surah Al baqarah diumah tt...buatlah tt utk umahtangga tt..hati yg sempit jiwa yg sesak ni sebenarnya ingin kembali kpd fitrah asalnya..blklah ke pada Allah...itulah tmptnya..sabarlah tt
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2019 03:44 AM From the mobile phone | Show all posts
ayorsuam replied at 8-7-2019 08:36 AM
Kat mata aku (berdasarkan dari contoh pic yg seakan2) wife ko ni comey....
Pada ko tak berbaloi u ...

Kan comel n cun tt ni mata kero agaknya..belajarlah tt utk byk2 kan bersyukur...puji2lah selalu bini tt tu...haiyohhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083573s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list