Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12303
View
250
Reply

isteri jumpa lelaki lain tanpa pengetahuan suami

[Copy link]

Author: copy_paste    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-7-2019 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 7-7-2019 03:23 PM
aku xtau la bini aku nk tolong mcm mana, xkn nak tolong hamilkan kot,mmg aku xleh terima.
aku dah ...

Kalau prnh ada pglmn pyh dpt ank pun..
Ramai lg dia boleh rujuk..bukannya wife org..
Kalau btul2 baik..knp dia xsuruh je wife yg chat ngn wife tt..kalau btul nk share tips la kn..
Ppuan ni kalau awl2 jnis xmlyn..llaki xkn smpai berani gurau lucah..bkn bini org je..dgn ank dara pun..kalau jnis xmlyn chat2 ni..
Org llaki xkn saja2 nk sembang lucah..
Ksian plak kat ank2..bincang2 elok la tnya ni kali ptama ke apa..sbb apa dia smpai chat2 llaki lain..
Mgkn dpt cari punca sbnrnya..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 7-7-2019 02:12 PM
Meols nk komen lg. Wlpon chuols anggap tak menangkn bini tp meols nmpk chuols stil lg nk living in d ...

kejadian tu kat kampung bini aku,
kantoi pun kat sane jugak,
nasib baik ada bilik utk kami bincang2 sambil dia nangis2.
aku cool je xnk bg ahli keluarga lain tahu.
dia janji xkn buat dah dan aku janji xkn cerita pada keluarga dia.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 04:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 7-7-2019 02:07 PM
Gelenyarnye bini chuols. And surprisingly chuols stil lagi nk menangkn bini and mngate kt jate tu  a ...

kalau sampai ke ranjang aku bg kata 2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 7-7-2019 02:07 PM
Gelenyarnye bini chuols. And surprisingly chuols stil lagi nk menangkn bini and mngate kt jate tu  a ...

Hah setujuuuuuu. Kemain cakap jantan tu gatal. Patut tukar, cakap bini tu sendiri gatai.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 7-7-2019 04:02 PM
Kalau prnh ada pglmn pyh dpt ank pun..
Ramai lg dia boleh rujuk..bukannya wife org..
Kalau btul2 ...

itu kali pertama dia sembang lucah dengan lelaki x dikenali, dan lelaki tu selalu ajak Video call,
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko bincang elok2 ngan isteri ko..kalu dia dah berjanji taknak ulangi lagi..ko bagi la peluang lagi..

Pastu layanan ko kat isteri ko pun kena perbaiki jugak..bukan setakat layan nafsu je..kadang tu isteri ni nak perhatian..tapi tak dapat dari suami sendiri..orang lain cucuk jarum, tu sebab isteri pun layan..biasanya macam tu la kes2 isteri orang boleh layan laki lain ni..

Di samping tu, ko kena perkukuhkan tiang agama..buat sama2 dgn isteri n anak2..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ada laki, anak anak dua plak tu pun nak test market cari laki lain. Memandangkan ko kata first time, ok la deserve peluang. Tapi in the first place layan chat dgn laki lain, plus sembang lucah, melarat sampai buat temujanji pulak memang dah ke arah maksiat dah tu. Semoga bini ko insaf dan tak ulang lagi. Apa tak puas lagi entah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
NamaKuMawar replied at 7-7-2019 04:32 PM
Ko bincang elok2 ngan isteri ko..kalu dia dah berjanji taknak ulangi lagi..ko bagi la peluang lagi.. ...

dia nak ape lg, nak iphone aku belikan,
kalau nak batang aku bleh bg,
kalau nak batang org lain pergi mintak sendiri,
tp mintak la cerai dulu senang kerja kan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
NamaKuMawar replied at 7-7-2019 04:32 PM
Ko bincang elok2 ngan isteri ko..kalu dia dah berjanji taknak ulangi lagi..ko bagi la peluang lagi.. ...

dia nak ape lg, nak iphone aku belikan,
kalau nak batang aku bleh bg,
kalau nak batang org lain pergi mintak sendiri,
tp mintak la cerai dulu senang kerja kan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 7-7-2019 05:11 PM
Dah ada laki, anak anak dua plak tu pun nak test market cari laki lain. Memandangkan ko kata first t ...

kalau takat test market bini aku bukan lawa pun, sbb tu la lelaki selekeh je yg kenan.
aku x heran aku terima bini aku pun sbb cinta syg dan iklas
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 7-7-2019 06:03 PM
dia nak ape lg, nak iphone aku belikan,
kalau nak batang aku bleh bg,
kalau nak batang org lain ...

Sabar bro..marah benor ni sampai 2 kali post..

Maksud aku tu..kadang tanpa sedar, ada terkurang bagi perhatian kat pasangan..mana tau sebab tu ke..nanti ko bincang elok2 la ngan isteri ko..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 06:52 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 7-7-2019 04:11 PM
Hah setujuuuuuu. Kemain cakap jantan tu gatal. Patut tukar, cakap bini tu sendiri gatai.

Meols bkn ape, dh byk yg meols jmp tmsuk kaum kerabat sendri. Bila slh sorg mggatal and kantoi, pehtu yg si psgan kemain nk mrh kt hat ore luar tu sedangkn psngn sndri ko xnk maki hamun plk.

Sm je memane ptutnya ko henyak dlu psgn ko sndri sblum ko henyak org luar tu. Kt luar tu mmg la tllu byk hat babi duk tggu msa nk sondol or buat geli2 tp deme tu cume plengkap jln cite psgn ko sndri yg perangai mcm babi and tk pernah hrgai psgn halal memasing kt umh.

Klo psgan ko reti jg maruah xkn adanye istilah curang n buat bnda bukan2 snyp2 blkg psgan halal.Even klo xpuas ati psl psgn ko pnye ciknet/cikpet skalipn tu bkn alasan utk ko kluar mncurang. Dh berlaki/ berbini sila lah reti jg maruah diri byk je hat mula2 asal chat ujung2 mmg ke katil.

Meols xtau tt ni naif atau nk sedapkn ati sndri sbb tu mcm living in denial dh terang2 bini sndri gelenyar and xperlu nk selekehkn jate luar tu. Meols ade kwn tp tbalik, bini baik tp laki lahanat asik bscandal je kt blkg smpai tido2 ngn scandal.Kantoi ulang kantoi ulang ngis2 gitu smpai abg jamil mpus tp xnk cerai. Duk la dlm umahtgga yg byk dosa dr pahala gitu. Si bini pn ati dh kebal xrs ape cume btahan sbb anak.

Meols ckp deret dpn laki sheols ko ni dasar jate xguna mmg ptut disimbah asid kt ciknet tu tiap kali kantoi kemain semayang tobat nangis2 kemain lama sujud insaf sgt sedu sedan hingus kt sejadah baca nate gapo lah xtau. Pehtu xlm buat lg mencurang lg dr ank kcik smpai budak tu dh boleh bcakap. Meols xreti nk nsihat gane lagi pd sibini cume dia yg berhak tentukn kebahagian diri sndri, laki sheols mmg baik seorg bapa yg baik cakna kt anak tp syg bukan suami yg baik pd bini. Meols cume nasihat kt bininya rerajin la g check darah klo dh laki spesis mencelup sane sini. Tp entah la dgr ke tidok ore pmpuan ni mrh kemain time gduh nate beruk babi g mampus kau sane, tp bila mlm tok laki sumbat konek ko diam plk lupa segala berapi nk mrh tu.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Halahhh pjg plkkkk komen meols lantak lah sowi tt apepun meols doakn semoga dipermudahkn lah chuols laki bini. Jgn la naif sgt hnya chuols yg kena luar dlm bini sbb chuols yg tido sebantal org2 kt sini cume boleh bg nasihat jd terima la mn yg chuols rs elok and abaikn mn yg chuols rs lngsung xmembantu. Klo btol tu kali pertama bini chuols buat kje tu, terpulang pd chuols nk maafkn and bagi peluang kedua tp ape yg meols boleh pesan, jgn la naif sgt. Kdg2 apa yg kita xsngka tu la sbnrnya berlaku. All the best tt
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
bg aku yg x kawin lg ni, bila baca kes camni rasa kesal dan terkilan.. nape la dah kawin elok2 ada anak tapi boleh layan laki lain.. bg aku la.. layan chat pun aku xleh terima.. ni kan plak sex chat.. dan aku tgk bini tt xde plak nak hamput laki tu ke apa bila ditanya yg lucah.. kalo aku, laki tu sebut 'bra' pun aku akan start maki.. ni kan plak tetek puting bagai.. bini tt tetap melayan je aaa..

nape la.. x hargai apa yg dia ada.. ada ramai pempuan single yg doa siang mlm nk kawin dan punya suami yg baik.. tp x dpt.. ada ramai yg doa nak dpt zuriat, tp x dpt..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesetengah wanita memang tak ambil iktibar ya dari kes jururawat yang dibunuh awang hitam. Berani pula tu keluar jumpa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan yang baik sama ada bujang ke isteri org tak kan melayan lelaki mcm tu. Block je lelaki yang mengalahkan perangai binatang ni.

Jijik perangai masing2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 7-7-2019 06:52 PM
Meols bkn ape, dh byk yg meols jmp tmsuk kaum kerabat sendri. Bila slh sorg mggatal and kantoi, pe ...

suami kalau curang celup sana sini dosa xlibatkan isteri, kurang2 kalau dah syg cinta boleh kawin,
kalau isteri kena celup suami dpt dosa, kalau isteri ada cinta lain tak boleh suka2 bersuami 2.

ye aku tahu bini aku mmg salah,
aku bg peluang pun sbb dia masih tak pergi jauh lagi,.
aku pun fikir aku bukan suami sempurna, dan apa yg berlaku sebagai peringatan utk aku.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaghfirullah. Da kenapa mesej mcm tu pun dilayan. Saya pernah ada rakan pejabat main2 cakap sayang. Saya bahasa kan balik.

Contoh, saya minta dia buat sesuatu.
Dia jawab : ye lah, sayang.
Saya tak puas hati. Saya cakap, ko kenapa nak bersayang sayang dengan aku.
Dia jawab, Alah, ko ni, aku gurau je lah. Perasan lebih.
Saya tak peduli, saya cakap je. Perasan tak perasan. Aku tak suka. Hormat sikit. Karang aku bgtau laki aku karang, merasalah ko penumbuk dia.

Lepas tu, takde dah sapa2 melawak gatal dgn saya. Siap saya dapat pakej perempuan poyo perasan. Peduli apa saya.
Tapi takdela saya mengadu dengan suami. Perkara kecil je, tapi kalo tak ditegah boleh melarat.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 08:11 PM | Show all posts
Nurul8001 replied at 7-7-2019 07:47 PM
Astaghfirullah. Da kenapa mesej mcm tu pun dilayan. Saya pernah ada rakan pejabat main2 cakap sayang ...

gila apa kalau aku pun x berani nak bersayang2 dengan bini org,
dengan anak dara pun aku x berani,takut nt sangkut payah nak lepas.

nasib baik la lelaki tu org yg xdikenali,kalau kawan2 pejabat mmg lagi jauh boleh pergi bila melayan.

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
First time aku dgr cerita suami org spesis Bella alip aziz. Bagus lah tt bg peluang ke2 tp jgn sampai wife tt pijak kepala tt.tt kena tunjuk juga kuasa tt sbg suami. Good luck.
Dosa zina/curang isteri, bukan suami yg tanggung. suami/ayah berdosa (atas kapasiti tanggungjwb) jika membiarkan isteri/anak perempuan berbuat kemungkaran tanpa menegur atau tindakan sepatutnya. Allah itu maha adil.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
3.075224s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list