Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8974
View
226
Reply

isteri jumpa lelaki lain tanpa pengetahuan suami

[Copy link]

Author: copy_paste    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-7-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 7-7-2019 11:47 AM
dah jumpa tapi bini aku lari sbb mamat tu selekeh.
jumpa x sempat bertentang mata trus blah mcm t ...

Sure mamat tu taik isap syabu.. slalunya, kaki cautut ni pandai ngayat bila dah in euphoria state..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 12:09 PM | Show all posts
najib888 replied at 7-7-2019 12:07 PM
Sure mamat tu taik isap syabu.. slalunya, kaki cautut ni pandai ngayat bila dah in euphoria state. ...

gemok boroi pun ada isap dadah ke,
lgpun dari segi ayat tu xde lah power,
aku yakin korg lagi pandai mengayat sbb korg normal mamat tu aku rasa dia gila.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 7-7-2019 12:07 PM
entah betul ke x ada bini,kalau ada pun x teringin aku bini org nak digoda2.
lgpun identiti kelua ...

Ooo.. dia created fake account jusy utk flirt bini orang la ni..
confirm! Kaki cautut.. ramai wei orang yg aku kenal, perangai cam ni..
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 7-7-2019 12:09 PM
gemok boroi pun ada isap dadah ke,
lgpun dari segi ayat tu xde lah power,
aku yakin korg lagi pa ...

Ada.. gemok isap syabu pun ramai..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 12:21 PM | Show all posts
najib888 replied at 7-7-2019 12:11 PM
Ooo.. dia created fake account jusy utk flirt bini orang la ni..
confirm! Kaki cautut.. ramai we ...

mmg fake acc fb,dalam kenalan xde pun keluarga dan kenalan rapat,byk kenalan pompuan janda dan indon,
cuma tahu kampung dia dekat dengan kampung bini aku.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 7-7-2019 12:21 PM
mmg fake acc fb,dalam kenalan xde pun keluarga dan kenalan rapat,byk kenalan pompuan janda dan ind ...

Mcmana u tahu diorang kampung berdekatan. Wife u terus terang ke? Omg kalu laki tu helok mcmana?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 12:33 PM | Show all posts
mata_kucing replied at 7-7-2019 12:30 PM
Mcmana u tahu diorang kampung berdekatan. Wife u terus terang ke? Omg kalu laki tu helok mcmana?

dapat baca semua conversation yg x dipadam.
kalau lelaki tu elok rasanya lagi payah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 01:47 PM | Show all posts
copy_paste replied at 7-7-2019 12:33 PM
dapat baca semua conversation yg x dipadam.
kalau lelaki tu elok rasanya lagi payah.

kalau laki tu hensem berduit mesti wife kau yg gatal bijik ni stay kan
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Pegi kaunseling pejabat agama dgn isteri. Kaunselor pej agama jadi org tengah.  Kalau naik pejabat agama, isteri lebih takut malu dan dtg la rasa serik. Kalau setakat awak sendiri ambil tindakan isteri kurang rasa serik.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Gelenyarnye bini chuols. And surprisingly chuols stil lagi nk menangkn bini and mngate kt jate tu  andai btol selekeh bgai dikate yg slah tetap bini chuols jgk. Dh tau berlaki jadah hape nye nk melayan jate yg ko knl kt media sosial pastu melayan sex chat. Jijik ok. Dah tau ade laki lyn je la laki tu ni stil lagi ade masa melayan stranger smpai tetek puting segala. Pcya la ckp meols, kompem la bini chuols akan acah2 insof tp xmustahil klo jate tu hensem kaya mmg smpai ke ranjang jgk bila bjumpa klo dh tahap melayan sex chat nk main segala. Ko ingt jumpa sesaje.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols nk komen lg. Wlpon chuols anggap tak menangkn bini tp meols nmpk chuols stil lg nk living in denial and bini chuols sbnrnya mmg patut disalahkn 500%.kemain bersex chat ngn jate tah sesape sedangkn laki ade kt umh. Bila kantoi of kos la nangis2 insof tp cuba chuols pikir dlm2 klo deme tk kantoi, ofkos bini chuols melayan lgi smpai ke katil. Ntah2 sj buat cite jate tu selekeh n lari ms nk jmp, pdhl tah2 dh merayap pn kemana2. Chuols jgn la naif sgt pcaye bini 100% sama jgk mcm bini pcaya laki 100%.Blkg korg ntah2 lg pjg langkah kakinya.meols bkn nk jd batu api tp pikir sndri la.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 7-7-2019 03:47 AM
dah jumpa tapi bini aku lari sbb mamat tu selekeh.
jumpa x sempat bertentang mata trus blah mcm t ...

omg dah jumpa?? ape die jumpa curi2 ke? sebagai suami you kene tegas, larang die,kalau boleh kontek jantan sangap tu maki dia,.. soalnya bukan isteri rejek tak rejek, soalnya dia dah pegi jumpa tu kira curang.tak taulah kalau you tak kisah dia jumpa mana2 lelaki. sebab selekeh dia lari, kalau hensem macam adi putra,ntah2.... lepas ni you pantau ya, dah ada bibit2 curang tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi aku yg tak bersuami lagi.. Aku x faham kekadang dgn wanita yg bergelar isteri.

Kalau dah bosan dlm perhubungan suami isteri.. Cuba berbincang.. Kalau dah x boleh.. Move on.. Bercerai cari kebahagiaan sendiri.

Ni.. Aku tgk.. Ramai wanita curang ada suami yg baik.. Tapi still memilih nak curang.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Beautifulliar. replied at 7-7-2019 06:12 AM
Meols nk komen lg. Wlpon chuols anggap tak menangkn bini tp meols nmpk chuols stil lg nk living in d ...

kannnn... kalau dah kene sentuh2 takkan la dia mengaku. ntah ye tidak die cakap tu. tt ni macam reasonable,masih boleh terima pendapat orang,so please kami nasihat,jangan percaya 100% cakap isteri tu.dah ada laki motif nak chatting jantan gila seks
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Drpd screenshot tt tepek tu..byk kali llaki tu smbang lucah pun bini tt xda nmpk mcm nk elak atau block llaki tu.
Tp mcm melayan je..tt dh ada ank belum..mcm xlogik plak cter bini tt bila kata nk tlg llaki tu xda ank..bini tt mniaga ubat subur ke..xkan..so pehal nk tlg..tlg apa..suami sndri dh depan mata..
Maaf la xleh nk sngka baik2..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
kaoru44 replied at 7-7-2019 03:09 PM
Drpd screenshot tt tepek tu..byk kali llaki tu smbang lucah pun bini tt xda nmpk mcm nk elak atau bl ...

aku xtau la bini aku nk tolong mcm mana, xkn nak tolong hamilkan kot,mmg aku xleh terima.
aku dah anak 2, mmg kami ada pengalaman payah dpt anak, bertahun jugak la nk dpt yg anak pertama
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 7-7-2019 02:46 PM
kannnn... kalau dah kene sentuh2 takkan la dia mengaku. ntah ye tidak die cakap tu. tt ni macam re ...

Meols rasa tt stil lg nk living in denial sbb sex chat tu konon jate tu jah hat beria tp bini tt tetap acah2 xnk bg sentuh segala.xyah la nk husnuzon sgt kt sini dh nmpk mmg bini tt sejenis gelenyar mmg niat melayan jate stranger xsdr dh berlaki.

Ok kate la btol bini tt dh xsuka tp jadah ape nk g berjumpa segala n konon lari ms bjumpa tu.klo dh ms dlm chat pn ckp xsuka, pastu knp smpai decide g jumpa plk? Apa motif kau nk teruskn lg pknalan smpai thp set date n time nk jmpa. Atau sex chat ni lps deme dh bjmpa? Mcm xlogik plk dh klo jmp kau dh lari pastu eh balik umah lyn lagi jate hat ko xknl ni smpai tetek puting segala. Yihhh.

Meols yakin bini tt tu mnipu je konon lari ms bjumpa sbb dh kantoi curang ngn laki buat la cite gitu khuenst padahal ko dh kemana2 pn dh merayap. At the first place klo ko sdr diri ko tu dh berlaki, sptutnya ko jg maruah tkdenye g jmpa ngn jate lain snyp2 blkg laki halal ko.dh kantoi ko twist la cite lain jnji nk nmpkkn ko suci dpn laki

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 7-7-2019 02:41 PM
Bagi aku yg tak bersuami lagi.. Aku x faham kekadang dgn wanita yg bergelar isteri.

Kalau dah bo ...

kalau lelaki tu sanggup kawin dgn bini aku dan berduit boleh tanggung semua aku xde masalah kalau nak berpisah, cinta xboleh dipaksa,
tapi kalau sbb nafsu semata2 mmg aku kasi tarbiah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2019 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
copy_paste replied at 7-7-2019 03:48 PM
kalau lelaki tu sanggup kawin dgn bini aku dan berduit boleh tanggung semua aku xde masalah kalau  ...

Aku nak nasihat.. Aku x ada pengalaman rumahtangga.. Tapi bagi aku.. Bila dah curang sampai mcm tu?

Mana hormat dia pada status yg dia oegangr?

Wife ag sendiri tak menghormati diri dia sebagai seorg isteri.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-7-2019 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 7-7-2019 02:40 PM
omg dah jumpa?? ape die jumpa curi2 ke? sebagai suami you kene tegas, larang die,kalau boleh konte ...

kalau hensem mcm adi putra tu kalau dibetul2 nak aku lepaskan je,
itu pun kalau lelaki tu sanggup kawin, selalunya org lain berakhir dengan penyesalan dan berbalik semula pada bekas suami, dah luntai bg balik, dia ludah aku tp dia yg lunyai, lg payah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090074s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list